Σε βλεπω για αγορα XBOX One αρχηγε μου!!!metalcandyman είπε:Aνακοινωθηκε και επισημα η κυκλοφορια του xbox one για την ελλαδα τον σεπτεμβριο του 2014 μαζι με αλλες 25 χωρες οπως αργεντινη,βελγιο,χιλη,κολομβια,τσεχια,δανια,φινλανδια,ουγγαρια,ινδια,ισραηλ,κορεα,ολλανδια,νορβηγια,πολωνια,πορτογαλια,ρωσια,σαουδικη αραβια,σιγκαπουρη,νοτια αφρικη,σουηδια,ελβετια,τουρκια,ενωμενα αραβικα εμιραματα αλλα και ΙΑΠΩΝΙΑ που οπως ξερουμε ειναι η χωρα που παραδοσιακα ξεπουλαει το xbox one και ειναι η πρωτη σε πωλησεις κονσολα ολα αυτα τα χρονια με χιλιαδες κομματια πουλημενα καθε μερα
Μπα χλωμο το βλεπω.Εξαλου περιμενω την νεα κονσολα της NINTENDODarkSynbios είπε:Σε βλεπω για αγορα XBOX One αρχηγε μου!!!
Εξαρταται τι θα κανουνε και πως θα το κανουνε. Δεν ειναι τα παντα ολα μια μηχανη,παιζουνε και αλλοι παραγοντες..Psy_Danis_3 είπε:Λεγεται Gears of war και οταν ανακοινωθει για το ONE θα αναθεωρησουν πολλοι την αποψη τους για την κονσολα .Ειδικα με μια Unreal Engine 4 και 1080p θα φενεται υπεροχο ! Ετσι δεν ειναι Darksynbie ? Τραγικο βεβαια το γεγονος οτι θα αργησει και αλλο να κυκλοφορησει στη χωρα μας αλλα δεν με ενοχλει το γεγονος ιδιαιτερα .
Επαιξα το forza 5 πριν μια βδομαδα. Ενταξει σε ενθουσιαζει για λιγο στην αρχη και μετα καταλαβαινεις οτι ειναι κατι σαν βελτιωση του 4. Παρολο που το παιχνιδι τρεχει στα 60 καρε αμα γυρισεις σε εσωτερικη καμερα,βλεπεις στον καθρεφτη να δειχνει οτι πηγαινει με 30 καρε. Ακομα ειναι αρχη και δεν αξιζει τον κοπο για νεα κονσολα.Μετα απο ενα χρονο ισως.Imgema είπε:Τον φωτορεαλισμό στα παιχνίδια αυτοκινήτων τον είχαν πλησιάσει κάπως από εποχές PS2/GC/XBOX. Στα PS3/360 τον πλησίασαν ακόμα περισσότερο και απλά ανέβασαν την ανάλυση. Το Forza 4 στο 360 δεν φαίνεται να έχει μεγάλη διαφορά με το 5 στο Xbone. Οι διαφορές υπάρχουν αλλά είναι πιο πολύ στην λεπτομέρεια και στα πολύ κοντινά. Και τα δύο δεν έχουν καλύτερα γραφικά από το Project Cars στην τελική. Γι αυτό, τα παιχνίδια με αυτοκίνητα δεν είναι το καλύτερο graphics demo για μία νέα, ισχυρή κονσόλα πλέον, κατά την άποψή μου.