plintiriopiaton
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 11
Ποια είναι τα καλύτερα (must have) κατά την γνώμη σας παιχνίδια για το ΧΒΟΧ το απλό όχι 360.
πολυ απλα φιλε plintiriopiatonplintiriopiaton είπε:Ποια είναι τα καλύτερα (must have) κατά την γνώμη σας παιχνίδια για το ΧΒΟΧ το απλό όχι 360.
Πρεπει να παιξεις και τα 2Ηalo 1-2 Το Ηαλο 2 είναι ίδιο με το 1 η είναι ανώτερο?
Panzer Dragoon Orta ειναι RPG?
Ralisport Chalenge 2 Ράλλι κανονικό?
Απ'ότι βλέπω plintiriopiaton, είσαι παιδί του PLAYSTATION!plintiriopiaton είπε:House Of The Dead δεν λέει? εγώ χάρηκα και μόνο που είδα ότι βγήκε για ΧΒΟΧ. οπότε κατά την γνώμη σας αν είναι να πάρω ΧΒΟΧ και 10-15 παιχνίδια είναι τα παραπάνω έτσι? Δεν μου αρέσουν καθόλου τα καθαρά RPG, είμαι του Arcade, Platform, Horror Survivor (God Of War Ps2, Resident Evil 4 Ps2), Racing (Sega Rally Ps3, Ridge Racer Ps3), Party Games (guitar hero, eye toy, monkey ball), First Person (Medal Of Honour), Puzzle (Warlords Psp, hotpixel psp, 7th wonders psp)...αυτά έτσι προτιμώ, αν και καποια παράξενα πάντα μου τραβούσαν το ενδιαφέρον.
Τώρα τελευταία τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται.tora teleutaia thelo kai ego ena xbox...
Και πάρα πολύ ατμοσφαιρικά!Πάρα πολύ καλή εναλλακτική πρόταση στα survival horror παιχνίδια.Wally είπε:Οντως και τα 2 Fatal Frame ηταν φοβερα!