gremlinakos
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 173
Χθες λοιπόν που λέτε παιδιά, κάνοντας τον καθημερινό απογευματινό μου περίπατο, σταματάω απότομα μπροστά απο έναν κάδο ανακύκλωσης μαγαζιού ηλεκτρικών ειδών (ξέρετε αυτούς τους πράσινους με το plexiglass για να βλέπεις τι πάνε για σφάξημο) και τί να δω? Ένα ολόκληρο XBOX με χειριστήριο και όλα τα καλώδια! Ευτυχώς έτυχε να απευθυνθώ σε έναν υπάλληλο με κατανόηση, και με λίγες κλάψες και παρακαλητά μου το δώσε!! Στην ουσία το έσωσα το μηχανάκι απο του χάρου τα δόντια!
Προβολή συνημμένου 103792
Αφού κατάφερά να το κουβαλήσω μέχρι το σπίτι, το έβαλα κατευθείαν στην πρίζα. Και ναι, η 24άρα crt μου "πρασίνισε", το πρώτο τεστ πέρασε. Το επόμενο βήμα ήταν τα δισκάκια. Φυσικά δεν έχω games οπότε δοκίμασα dvd movie και audio cd. Κι αυτό το τέστ πέρασε, τουλάχιστον στο cd. Το dvd το αναγνώρισε μεν, ζήταγε dvd playback kit δε. Πάντως μόνο original δισκάκια αναγνώρισε όχι αντιγραμμένα. Επίσης ο σκληρός φαίνεται να είναι κομπλέ γιατί ο τύπος ειχε διάφορα mp3 και saves μέσα.
Γενικά ζαχάρωνα πολύ το εν λόγω μηχάνημα μόνο και μόνο για τους emulators αλλά δεν είχε τύχει να το ψάξω για αγορά. Έχω λιώσει απο χθες το βράδυ όλα τα threads του grm που αφορούνε το xbox και πήρα μια μόρφωση επι του θέματος! Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στους συμφορουμήτες μου
Παρόλαυτα έχω κάποιες μικρές απορίες τις οποίες ευελπιστώ να ποστάρω κάποια στιγμή το απογευματάκι.
Υ.Γ: @Wally ετοιμάσου
Καλά αυτό με τις ανακυκλώσεις είναι πονεμένη ιστοριά που θα πρέπει να αναλύσουμε εκτενώς σε άλλο thread
Προβολή συνημμένου 103792
Αφού κατάφερά να το κουβαλήσω μέχρι το σπίτι, το έβαλα κατευθείαν στην πρίζα. Και ναι, η 24άρα crt μου "πρασίνισε", το πρώτο τεστ πέρασε. Το επόμενο βήμα ήταν τα δισκάκια. Φυσικά δεν έχω games οπότε δοκίμασα dvd movie και audio cd. Κι αυτό το τέστ πέρασε, τουλάχιστον στο cd. Το dvd το αναγνώρισε μεν, ζήταγε dvd playback kit δε. Πάντως μόνο original δισκάκια αναγνώρισε όχι αντιγραμμένα. Επίσης ο σκληρός φαίνεται να είναι κομπλέ γιατί ο τύπος ειχε διάφορα mp3 και saves μέσα.
Γενικά ζαχάρωνα πολύ το εν λόγω μηχάνημα μόνο και μόνο για τους emulators αλλά δεν είχε τύχει να το ψάξω για αγορά. Έχω λιώσει απο χθες το βράδυ όλα τα threads του grm που αφορούνε το xbox και πήρα μια μόρφωση επι του θέματος! Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στους συμφορουμήτες μου

Υ.Γ: @Wally ετοιμάσου