Ασχέτως του τι πουλάει κάθε κονσόλα,0raid είπε:η sony δεν έθαψε όμως το ps2 γιατί το ps3 είναι αποτυχία και πιο πολύ πουλάει το ps2 παρα το 3.....
Καποτε ειχε αναφερθει ενας νομος σχετικα με την υποστηριξη της κονσολας που υποχρεωνε την εταιρεια να υποστηριζει τα συστηματα της τουλαχιστον 10 χρονια ασχετως βγαζει η δεν βγαζει παιχνιδια.Η Νιντεντο το τηρουσε καπως αυτο οπου ακομα νομιζω και για το Gameboy,Color,GBA,Gamecube(Για το τελευταιο δεν ξερω) δεν εβγαλε καποια ανακοινωση περι διακοπη υποστηριξης.Karnov είπε:Ασχέτως του τι πουλάει κάθε κονσόλα,δεν είναι λίγο ... αλητεία να σταματάει μαχαίρι η υποστήριξη στην προηγούμενη γενιά μόλις βγεί η επόμενη;
.
Resident Evil Zero, Killer 7 (original version του gamecube ήταν), Metroid Prime, Metroid Prime 2, Pikmin, F-Zero GX, Eternal Darkness, 1080 Avalanche , Chibi Robo, Harvest Moon Magical Melody, Animal Crossing, Phantasy Star Online Ep. 3, skies of arcadia legends, MGS remake και η λίστα συνεχίζει επ' άπειρον χωρίς ίχνος Mario και Linkmike είπε:Εγω παντως ψηφιζω dreamcast, γιατι ειναι για πιο ψαγμενους. Εχω και τα 4 της γενιας τους, και καθενα εχει τα καλα και κακα του. Το ps2 εχει απειρα παιχνιδια και πολλες σαβουρες. αγορασα σημερα καινουργιο το world heroes anthology και ειναι απλα ενας emulator NEO-GEO, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Και το ps2 το εχει και η κουτση Μαρια, ασχετα ατομα με το gaming. Το x-box μαλλον εχει τα καλυτερα γραφικα, αλλα λιγοτερους τοπ τιτλους απο το ps2. Το dreamcast, εχει ικανοποιητικα γραφικα, και μερικα παιχνιδια απο αυτα που λατρευω και δεν υπαρχουν αλλου. Τωρα για το gamecube τι να πω, μετα απο ενα διαστημα αρχισαν τα παιχνιδια να εχουν καλα γραφικα, αλλα ελεος πια με Μαριο και Ζελντα, κατι πιο πρωτοτυπο δεν υπαρχει.
Σου έχει κολλήσει το Caps Lock στο πληκτρολόγιο.Linkmastersword είπε:GAMECUBE FOZ LIFE YEAH NINTENDOISM PWNS ALL!!!!!!!
Αξεπεραστο το Neo Geo ... οταν τα λεω εγωmike είπε:Εγω παντως ψηφιζω dreamcast, γιατι ειναι για πιο ψαγμενους. Εχω και τα 4 της γενιας τους, και καθενα εχει τα καλα και κακα του. Το ps2 εχει απειρα παιχνιδια και πολλες σαβουρες. αγορασα σημερα καινουργιο το world heroes anthology και ειναι απλα ενας emulator NEO-GEO, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Και το ps2 το εχει και η κουτση Μαρια, ασχετα ατομα με το gaming. Το x-box μαλλον εχει τα καλυτερα γραφικα, αλλα λιγοτερους τοπ τιτλους απο το ps2. Το dreamcast, εχει ικανοποιητικα γραφικα, και μερικα παιχνιδια απο αυτα που λατρευω και δεν υπαρχουν αλλου. Τωρα για το gamecube τι να πω, μετα απο ενα διαστημα αρχισαν τα παιχνιδια να εχουν καλα γραφικα, αλλα ελεος πια με Μαριο και Ζελντα, κατι πιο πρωτοτυπο δεν υπαρχει.
ΟΧΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΥΒΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΕΧΓΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ!!!!!!!!!!Maddog είπε:Σου έχει κολλήσει το Caps Lock στο πληκτρολόγιο.