Xenoblade Chronicles X

Ajax87

Human RetroDatabase
Joined
20 Φεβ 2011
Μηνύματα
3.565
Αντιδράσεις
465
Δεν εχουμε Thread τοσο καιρο για το νεο Rpg της Monolith soft που τελικα θα ειναι sequel του εκπληκτικου Xenoblade Chronicles!! Το κακο ειναι οτι παει για 2015 τελικα :( .

τα trailer που εχουνε κυκλοφορησει μεχρι τωρα ειναι αυτα :


και το combat system trailer που ειχανε δειξει πριν καποιους μηνες http://www.youtube.com/watch?v=D_wnLmYn5IE

Προβολή συνημμένου 107171
 
Τελικα δεν μειναμε με το βιντεακι του 1,5 λεπτου αλλα πηραμε μια πολυ καλη δοση gameplay και αρκετες πληροφοριες! To Nintendo Tree House @E3 νομιζω εχει κλεψει την παρασταση!!

Xenoblade Chronicles X - 40 Minutes Gameplay Demo from E3 2014 w/ Developer Commentary

ps. Τα προσωπα εχουν χαμηλη λεπτομερια αλλα ελπιζω οτι μεχρι το τελικο προ'ι'ον θα εχει βελτιωθει. Βεβαια και στο Xenoblade του Wii ενω ο κοσμος ηταν τρομερος τα προσωπα των χαρακτηρων ηταν λιγο πιο δευτερα σε ποιοτητα. Ας ειναι οτι ειναι δεν με νοιαζει και πολυ, αλλα ποιος περιμενει μεχρι το 2015;; :(
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θα υπάρχει WiiU το 2015; Are you sure? :p
 
Καυστικο χιουμορ οπως παντα γιατρε. :p

Και η απαντηση ειναι: μα και φυσικα θα υπαρχει και θα ειναι σε καλυτερη κατασταση απο τι ειναι τωρα :) .
 
Maddog είπε:
Θα υπάρχει WiiU το 2015; Are you sure? :p
Doc μηπως ξερει τι ωρα ειναι η παρουσιαση της sega που θα δειξει τα παιχνιδια της για της κοσνολες της και την φορητη και την οικιακη γιατι θελω να την δω και δεν λεει να την χασω :p
 
metal, θα το θέσω απλά:

και τα arcades είναι ανύπαρκτα την τελευταία δεκαετία. Δεν έπαψες να τα αγαπάς όσο και εγώ, ούτε σκας που δεν υπάρχουν στην Ε3.

Αλλά το humble pie που τρως εδώ και καιρό από το Γουί ΟΥ, μπορώ να το απολαύσω ακόμα και χωρίς Sega hardware στην αγορά. :)
 
Οχι Doc δεν επαψα να τα αγαπαω και ποτε δεν θα παψω και ειναι τα μονα που ασχολουμαι καθημερινα.Γιαυτο και εισαι απο τα λιγα ατομα που γουσταρω να κανω πλακα γιατι συνενοουμαστε και γιατι αν δεις κατι που σαρεσει θα το παρεις ασχετα αν ειναι σε κονσολες της N οπως εχεις κανει με το advance wars αλλα και το post που εγραψες στο θεμα που ανοιξα με το code name: S.T.E.A.M.Προσωπικα πιστευω παντως πως αν ειχες Wii U θα το γουσταρες πραγματικα και δεν το αναλυω γιατι θα γραφω καμια ωρα.
 
Ο Shinya Takahashi της Monolith Soft ειπε στο νεο τευχος του περιοδικου Edge :

"Vehicles are called Dolls. They are 5 Times larger than a person. So to get the same feel as Xenoblade Chronicles,


the map would need to be 5 times bigger. The game world in X is e in fact even bigger than that."


Πενταπλασιος και ακομη μεγαλυτερος θα ειναι ο κοσμος του Chronicles Χ σε σχεση με αυτον του Xenoblade Wii του οποιου ηταν ηδη τιτανοτεραστιος;;;:animeek:

Ποσες ωρες θα χρειαστουν για να τελειωσουμε το παιχνιδι δηλαδη πεντακοσιες; :p

Εξαιρετικα νεα!!! :D

http://mynintendonews.com/2014/08/26/xenoblade-chronicles-x-map-will-be-5-times-bigger-than-that-of-xenoblade-chronicles/
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αμα ειναι ετσι θα παρω wii u μονο για το Xenoblade! ;)
 
Πραγματικα εκπληκτικο νεο γιατι το xenoblade chronicles πραγματικα ηταν πολυ μεγαλο.Eγω για να κανω τα παντα και οταν μιλαω τα παντα εννοω ΤΑ ΠΑΝΤΑ εφαγα 300 και κατι ψιλα ωρες.Πραγματικα το νεο xenoblade για το Wii U θα ειναι κατι το απιστευτο.
 
Στο σημερινο Direct ειδαμε και παλι gameplay απο αυτο το φανταστικο παιχνιδι και τελικα ειναι αληθεια ο βασιλιας πεθανε ζητω ο νεος βασιλιας και οπου πεθαμενο βασιλια βαλτε την square enix και οπου νεο βασιλια βαλτε την Monolith Soft.Mιλαμε το παιχνιδι δειχνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και πραγματικα ο κοσμος του φανταζει τεραστιος.Yπομονη λιγους μηνες και το κορυφαιο RPG του 2015 ερχεται.Επισης εκει που δειχνει το gamepad και καποιες λειτουργιες του στο παιχνιδι προσεξα πως εχει και ενα εικονιδιο ενος πληκτρολογιου οποτε μπορει και να υπαρχει multiplayer στο xenoblade chronicles X.

Απο το 28:23 ξεκιναει το footage του xenoblade.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ολα δειχνουν οτι θα δουμε αλλο ενα εξαιρετικο rpg απο την Monolith Soft!

Δεν μπορω να περιμενω λεμε!!
 
O επικεφαλης του παιχνιδιου Tetsuya Takahashi με δηλωσεις που εκανε επιβεβεωσε πως το παιχνιδι θα εχει online mode αλλα και πως εχει σχεδον τελειωση η αναπτυξη του.Ο τιτλος αναμενετε την ανοιξη του 2015 στην ιαπωνια και μεσα στο 2015 στον υπολοιπο κοσμο.

http://www.siliconera.com/2014/11/20/xenoblade-chronicles-x-director-says-game-almost-complete/?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+siliconera%2FMkOc+%28Siliconera%29
 
Πολυ ευχαριστα νεα οσον αφορα την αναπτυξη!

Για το online να δουμε τι ειδους mode θα ειναι.
 
Καποιος χρηστης Ch33bDragonit απο το GameFAQs εκατσε και συγκρινε τα βιντεο του Xenoblade X απο την E3 2014 και το τελευταιο Nintendo Direct του Νοεμβριου! Ειναι εμφανες οτι ο τεχνικος τομεας του παιχνιδιου εχει βελτιωθει αρκετα!

Ας δουμε τα συγκριτηκα (Αριστερα τα παλαια snapshots - Δεξια απο το τελευταιο βιντεο)

Motion Blur κινηματογραφικη αισθηση :p ( χμμ δεν ξερω αν οντως ειναι upgrade αυτο χαχαχα) :

BuESLg6.png


καλυτερα textures στην πολη

wQfnJ78.png


Βελτιωσεις στο UI

PHiNDWn.png


Tma1SUH.png


Και 2 gifακια που δειχνουν βελτιωσεις στο draw distance , στα δεντρα και το τοπιο γενικα!

Q4dhtIl.gif
Q4dhtIl.jpg

Vw5st36.gif
Vw5st36.jpg

Τελος η αλλαγη στο logo

NVPxCjg.png
NVPxCjg.jpg

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=146418866&postcount=435

ps. Προσπαθησα να τις κανω upload τις φωτο αλλα δυστηχως τις συμπιεζει πολυ ο σερβερ και φαινοντε χαλι μαυρο οποτε τις ανεβασα απο το imgur κατευθειαν :xm:

blur.jpg

town.jpg

ui1.jpg

ui2.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Νεο trailer για το παιχνιδι.Για μενα δεν ειναι απλα μεσα στα 2,3 πιο πολυαναμενομενα παιχνιδια του 2015 αλλα θα ειναι απο τα κορυφαια RPG'S της τελευταιας δεκαετιας.

Ημερπμηνια κυκλοφοριας για ιαπωνια 29/4/2015.

 
metalcandyman είπε:
Νεο trailer για το παιχνιδι.Για μενα δεν ειναι απλα μεσα στα 2,3 πιο πολυαναμενομενα παιχνιδια του 2015 αλλα θα ειναι απο τα κορυφαια RPG'S της τελευταιας δεκαετιας.
Ημερπμηνια κυκλοφοριας για ιαπωνια 29/4/2015.
Το ανκοινωσαν στο Ιαπωνικο Direct αυτο;;

Κατι ειναι απο το τιποτα... κατα τα Χριστουγεννα 2015 λογικα θα φτασει και σε μας.
 
Το νεο Xenoblade πιθανως να ειναι δυο δισκακια γιατι οπως ειπανε απο την Monolith soft εχουνε φτασει στο οριο του χωρου ενως Wii U Disc! (Αν δεν κανω λαθος το Wii U disk ειναι 25gb!). Το παιχνιδι θα ειναι τεραστιο!!

Ας ειναι και 3-4 δισκακια δεν εχω κανενα προβλημα (Final Fantasy playstation εποχες χαχαχα).

"[Kawabata] Xenoblade Chronicles X is using up most of the space on the Wii U disk. Itʼs really, really close to the storage limit. (To the point that at one stage we were considering using more than one disk for the game). To enjoy playing, the enormous seamless map must load quickly (which was achieved through the hard work of our programming division), but we had help from Nintendo proper implementing a further improvement to what we had. I believe weʼre going to reveal the details of that on the official page in the future, but to people considering purchasing the packaged version of the game, as one of the gameʼs developers, I highly recommend you make use of this improvement."


ps. Αμα βαλεις οτι το Ευρωπαικο θα εχει και Αγγλικο και Ιαπωνικο voice over μαλλον κατα 90% παει για 2 δισκακια!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το παιχνιδι θα ειναι πραγματικα τεραστιο και η διαρκεια του θα ειναι πανω απο 300 ωρες.Επισης ο κοσμος του ειναι 5 φορες μεγαλητερος απο το xenoblade του Wii.

Πολλες πληροφοριες εχει το famitsu με 10 σελιδες υλικο και καποιες απο αυτες για να μην της γραφω μπορειτε να της δειτε στο παρακατω Link.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=981056
 
Πολυ ενδιαφερουσες πληροφοριες!! Thanks Bill!

ps. 300ωρες ε;; Χμμ μιλαμε θα μου παρει ενα χρονο να το τελειωσω χαχαχαχαχα
 
Πίσω
Μπλουζα