Xenoblade Chronicles X

Ajax87 είπε:
Το νεο Xenoblade πιθανως να ειναι δυο δισκακια γιατι οπως ειπανε απο την Monolith soft εχουνε φτασει στο οριο του χωρου ενως Wii U Disc! (Αν δεν κανω λαθος το Wii U disk ειναι 25gb!). Το παιχνιδι θα ειναι τεραστιο!!
Δεν χρειαζεται να ειναι σε 2 δισκακια απλα σε ενα dual layer δισκο. Στην ουσια ο δισκος που χρησιμοποιει το Wii U ειναι blu ray αλλα χωρις τα δικαιωματα.
 
DarkSynbios είπε:
Δεν χρειαζεται να ειναι σε 2 δισκακια απλα σε ενα dual layer δισκο. Στην ουσια ο δισκος που χρησιμοποιει το Wii U ειναι blu ray αλλα χωρις τα δικαιωματα.
Καλυτερα 2 δισκακια , τα dual layer νομιζω οτι ζοριζουν τα drives...
 
Δεν ζοριζουν τα δισκακια. Αλλα και δυο να ειναι παλι καλα θα ειναι. Μακαρι το παιχνιδι να κανει επιτυχια!
 
Την παρασκευη που μας ερχετε 6/2/2015 και 10pm ωρα ιαπωνιας θα ξεκινησει ιαπωνικο direct αποκλειστικα για το xenoblade chronicles X που θα δειξουν και τον τεραστιο κοσμο που οπως πολλα και διαφορα ενδιαφεροντα γυρω απο το παιχνιδι.

http://xenobladex.jp/news/20150206/index.html
 
Ωραια, μια χαρα ωρα και για εμας (3 το μεσημερι), οποτε θα κατσω να το δω και ας μην καταλαβαινω Ιαπωνικα :p
 
Ενταξει το παιχνιδι ειναι απλα απιστευτο δεν υπαρχουν λογια να το περιγραψουν.

Παρακατω το σημερινο ιαπωνικο direct.

https://www.youtube.com/watch?v=6tpzCdnCFNM
 
Το ειδα πριν απο λιγο Ε-Ξ-Α-Ι-Ρ-Ε-Τ-Ι-Κ-Ο και ο κοσμος απιστευτος!! (δεν το ειδα live δυστηχως γιατι το ξεχασα :p ) . Απο τι διαβασα θα βγει αλλο ενα direct που θα εξηγει το combat system!

ps. Το μονο μελανο σημειο οπως εχω ξαναναφερει ειναι τα προσωπα των χαρακτηρων!

Πχ. Ο Κυριος μουστακαλης εδω περα εχει μια χαρα λεπτομερια 1402483255_xenoblade-chronicles-wiiu-logo2.jpg

Ενω ο πρωταγωνιστης ειναι σαν αναποδο μην πω, κακογουστια οσο δεν παιρνει! :p Xenoblade-X-Field-PV.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
@Ajax87 θα συμφωνήσω απόλυτα στο θέμα με τα πρόσωπα!

Και στην Nintendo τελευταία μάλλον έχουν ένα πιο γενικό θέμα με τις "φάτσες".. :p

Πχ και στο Zelda SS (Αν και είχα θέμα με την όλη αισθητική του τίτλου, τις φάτσες δεν άντεχα ούτε να τις βλέπω!), αλλά και στο νέο Zelda, τα πρόσωπα των χαρακτήρων είναι λίγο "μπλιαχ".
 
Εγω διαφωνω για τα προσωπα η ακομα και για τα μοντελα των χαρακτηρων που εχουν πει διαφοροι κατα καιρους.Οταν ο κοσμος εχει δεχτει αυτη την καριταρουρα και αυτο το πραμα που ηταν ο tidus απο το Final Fantasy Χ δεν μπορει να κατακρινει τον ηρωα απο το xenoblade που στην τελικη το παιχνιδι θα μας δεινει την δυνατοτητα να διαμορφωσουμε οπως θελουμε το προσωπο του χαρακτηρα τα μαλια κλπ.Οσο για τα μοντελα των χαρακτηρων οταν το Wii U τεχνικα μας προσφερει αυτο το παιχνιδι που οποιος γνωριζει εστω και ελαχιστα καταλαβαινει πως μιλαμε για κατι πολυ μεγαλο τεχνικα για τα δεδομενα της κονσολας τα μοντελα των χαρακτηρων ειναι το τελευταιο πραγμα που πρεπει να μας ενδιαφερει.Εχω παθει την πλακα μου οταν βλεπω σε τοσο τεραστιο κοσμο απο αυτα που εχουμε δει μεχρι τωρα δηλαδη να μην υπαρχει ιχνος pop up πραγματικα η ανθρωποι της monolith με το xenoblade βαζουν τα γυαλια στην square enix γιατι το xenoblade chronicles Χ εχει κλεψει την δοξα του Final Fantasy XV αλλα και δικαια εχουν κολησει τον τιτλο της νεας square στην monolith γιατι square δεν υπαρχει πια η παλια καλη square μας εχει αφησει χρονους πολυ πριν γινει square enix.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Για τον κοσμο και τα περιβαλλοντα δεν ειπα τιποτα! Αλλα οπως και να το κανουμε καποια προσωπα δεν εχουνε λεπτομερια δες το παραδειγμα που εδωσα. Ο μουστακαλης ειναι ΟΚ , ο πρωταγωνιστης δεν ειναι ρε Βασιλη. Μην ειμαστε τυφλοι δηλαδη... Αυτο βεβαια δεν νομιζω οτι θα μειωνει την εμπειρια οπως δεν την μειωσε και στο Xenoblade που ειχε το ιδιο θεμα!

Οσο για τον Tidus μια χαρα ηταν, απο το FF7 και μετα οι χαρακτηρες εχουνε περιεργα στυλ! (με εξαιρεση το IX).

Οπως και να εχει μιλαμε για ενα απο τα Top JRpg αυτης της γενιας!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλα αν ο tidus ηταν μια χαρα δεν εχω κατι αλλο να πω εγω.Οσο για το παιχνιδι ο χαρακτηρας ειναι ετσι χωρις πολκες πολλες λεπτομερειες γιατι ο καθενας θα τον φτιαξει οπως θελει με μαλια,ματια,χρωμα δερματος κλπ δικης του επιλογης.Ε δεν θα κατσω στην τελικη να βγαλω απο την μιγα ξυγκι για να βρω κατι αρνητικο στο παιχνιδι σαν αλλους που εχουν πει πως η πολη φαινεται αδεια πχ.Wii U λεγετε η κονσολα που μεχρι και εφαμιλη των ps3,xbox 360 την εχουν πει και ερχεται η monolith με αυτο το hardware και μας προσφερει αυτη την παιχνιδαρα ε δεν θα κατσω να μετραω ποσα πολυγωνα εχει ο χαρακτηρας.
 
Δεν βγαζω απο την μυγα ξυγκι και ξερεις ποσο θελω να παιξω αυτο το παιχνιδι οπως και εσυ!Ουτε εγω μετρησα πολυγωνα ρε Βασιλη ειναι απλα θεμα αισθητικης! Ενα τοσο ωραιο παιχνιδι με τρομερο κοσμο και να κανεις ζουμ στον χαρακτηρα και να βλεπεις το χαλι το ιδιο :p .

Τεσπα επειδη και εσυ και εγω το ξερουμε οτι δεν θα βρουμε ακρη , ο καθενας εχει την αποψη του και ας το αφησουμε εδω γιατι αλλιως θα γεμισουμε 10 σελιδες :D .
 
Ολα τα λεφτα το ιαπωνικο boxart.

sssss.jpg
 
To πως φτιαχνεις τον χαρακτηρα στο πρωτο βιντεο ειναι σαν να βελπω character editor απο mmorpg! Εχει αρκετες επιλογες. (Στις γυναικες εχει και μεγεθος στηθους lol! :p )
 
αυτα να τα βλεπεις εσυ που γκρινιαζεις για της λεπτομερειες στα προσωπα και στους χαρακτηρες :p
 
Η default επιλογη του κεντρικου χαρακτηρα ειναι χαλι μαυρο :p . Παλι καλα που θα υπαρχει ο editor.

Βεβαια ολο αυτο πιστευω οτι θα κανει τον κεντρικο χαρακτηρα απροσωπο... δηλαδη πχ στο προηγουμενο ειχες τον shulk που μπηκε και στο smash bros κτλ.

Τωρα ο καθενας θα εχει διαφορετικο κεντρικο χαρακτηρα...
 
Νεο βιντεο απο το παιχνιδι :




Επισης μαθαμε οτι περα απο την αλλαγη ημερας/νυχτας θα υπαρχουν και αλλαγες στο καιρο οπου θα αλληλεπιδρουν με το πεειβαλλον και τα τερατα του παιχνιδιου.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Με καθε νεοτερο βιντεο η πληροφορια που εμφανιζεται για το παιχνιδι δειχνει ολο και πιο πολυ το ποσο επικο θα ειναι.
 
6 μαρτιου στης 3 το μεσημερι θα εχουμε ακομα ενα ιαπωνικο direct για το παιχνιδι το οποιο θα επικεντρωνεται στο συστημα μαχης.Αντε να γουσταρουμε λιγη μαχη :headbangdude:


http://live.nicovideo.jp/watch/lv211967619
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα