Zelda: Ocarina of Time 3D - Βελτιώσεις

Saulot είπε:
Αν δεν προσέχεις το τελικό σου ς δεν θα διαβάζουν και πολλοι την γνώμη σου, εμενα με κούρασες καπου στα μισα του πρώτου ποστ που έκανες, οπότε δεν ξέρω τι μου λές.
Ευχαριστω για την παρατηρηση σου φιλε μου.δεν περιμενα οτι θα ηταν προβλημα το ( σ ) απλα πολλες φορες γραφω απο το κινητο και με βολευε ετσι.θα το προσεχω απο δω και περα.(διορθωσα το προηγουμενο).
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
metalcandyman είπε:
Δεν ξερω ποσοι εχουν παιξει το ocarina of time sto 3ds αλλα το παιχνιδι ειναι φανταστικο και αξιζει με χιλια τα λεφτα του.Εχω τελειωση 5 φορεσ το ocarina of time στο n64 2 φορεσ στο game cube και αλλες 2 φορες το master quest επισης στο gamecube αλλα οταν το επαιξα στο 3ds ενιωσα σαν να το επαιζα πρωτη φορα.Τo ocarina of time στο 3ds βασιζεται στο master quest και εχει ανανεομενα και καλητερα γραφικα εξαλου φαινεται και στης φοτωγραφιες που ανεβασε ο Aardvark.τερμα η θολουρα που βλεπαμε στο n64.Eπισης το παιχνιδι ειναι πιο δυσκολο απο το πρωτοτυπο οι εχθροι ειναι λιγο πιο δυσκολοι και με τα χτυπηματα τους χανουν στον παικτη διπλασια ενεργεια και εκτος απο ολα αυτα οταν τελειωση το παιχνιδι ξεκληδωνει το Boss Gauntlet Mode που βρισκεται στο σπιτι του link στο kokiri forest.Eκει βρισκονται ολοι οι αρχηγοι του παιχνιδιου(εκτοσ του τελικου)και μπορει ο παικτησ να δει τον χρονο που θα κανει για να νικησει τον καθε αρχηγο και αν τους νικησει ολους μετα με λιγη ενεργεια που σου δηνει στους βγαζει ολους εναν μετα τον αλλον.Γενικα το παιχνιδι δινει ξανα ζωντανια και φρεσκαδα σε ενα παιχνιδι που κυκλοφορησε πριν 13 χρονια και μπορουν και οι νεοι gamers που δεν ειχαν την τυχη να το παιξουν στο n64 να παιξουν τωρα ενα απο τα καλητερα παιχνιδια ολων τον εποχων.

Άψογο το game,τα αξίζει τα χρήματα του και έχει γίνει βελτίωση σε όλα τα σημεία,σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά του 3DS είναι λουκούμι.
 
Μόλις σήμερα συνειδητοποίησα ότι στο site του ΠΛΑΙΣΙΟ έχουν βάλει στην σελίδα του Ocarina of Time 3D την περιγραφή από το αρχικό μου post!http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/...d-of-Zelda-Ocarina-of-Time-3DS-1720330002.htm

http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/3DS-Games/Nintendo-The-Legend-of-Zelda-Ocarina-of-Time-3DS-1720330002.htm

Προφανώς κάποιος στο Plaisio είναι χρήστης του forum!΄Έχει συμβεί αυτό σε κανέναν άλλο;
 
Χαχαχα!

κανονικα πρεπει να σου στειλουν ενα αντιτυπο δωρεαν! :)
 
Έλεος... xD /emoticons/laugh@2x.png 2x" width="20" height="20" />
 
Δεν θα μπω στο κοπο να χαρακτηρισω μια ερασιτεχνικη, πολυ μικρη πρωην επιχειρηση οπως αυτοι, αλλα η κινηση τους δειχνει πως δικαιωματικα ειμαστε εξαιρετικα ενημερωμενη μεταξυ αλλων, κοινοτητα. Και αφηστε τους δευτεροτριτους να σφαζοντε!
 
Όχι ρε, original work είναι. Διορθώσανε το typo "gyroskope" που είχες κάνει στο σωστό "gyroscope". :p

Ούτε την σειρά δεν άλλαξαν...lame με κεφαλαίο L. :tsktsk:
 
@diddy kong, γιατί δεν τους στέλνεις ενα μαιλ παραθέτοντας το ποστ σου; Ειμαι περίεργος για την απάντηση που θα σου δώσουν. Αν παρεις ποτέ απάντηση.....

Αν και κατω από την περιγραφή αναγράφει "Εκθεσιακό κομμάτι", πραγμα που σημαίνει ότι τους βόλεψες από το ασχοληθούν με το ίσως ενα και μοναδικό που διαθετουν προς πώληση :D
 
Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ, απλά κυκλοφορεί κάποιος ανάμεσά μας από το ΠΛΑΙΣΙΟ! :) Και μου έκανε τρομερή εντύπωση που πήρε το κείμενο από το post. Συνήθως παίρνουν από site όπως gamespot κτλ και μεταφράζουν. ΟΚ!
 
Δέν είναι νέο ότι είναι [EDIT: ας ειμαστε πιο ηπιοι στους χαρακτηρισμους] στο πλαίσιο, παρότι μεγάλο μαγαζί, έχει τεμπέληδες και άσχετους στο τμήμα των games. Όπως και το 99% των υπόλοιπων καταστημάτων στην Ελλάδα βέβαια, απλά λέμε !
 
Μου εχει τυχει κι εμενα παρομοια περιπτωση με εκεινη του μελους Diddy Kong! Οταν το ειδα ΔΕ το πιστευα! Η εταιρια Audio Visual εβγαλε πριν απο καποιους μηνες ενα dvd με καποιες παραστάσεις θεάτρου σκιών και στο εξώφυλλο του dvd εχουν βαλει ενα σχεδιο που ειχα φτιαξει εγω και ειχα ανεβασει σε ενα forum σχετικο με το ελληνικο παραδοσιακο θεατρο σκιων.. Εβαλαν εξωφυλλο το δικο μου σχέδιο απο ενα Καραγκιοζάκι που ειχα κανει στη ζωγραφικη των windows! Μα το Θεο παιδια δε κανω πλακα! Μου φαινεται απιστευτο οτι εκαναν τετοιο πραγμα! Και μια τοσο μεγαλη εταιρια σα την audio visual! Απορω πως δε βρηκαν κατι αλλο να βαλουν και ξετρυπωσαν το δικο μου σχεδιο μεσα απο το ιντερνετ!
 
Πίσω
Μπλουζα