Εγω ειμαι πολυ μπερδεμενος.
Ο Smith ειναι πολυ σοβαρος ανθρωπος, βαθυς γνωστης του Spectrum και παλια καραβανα της κοινοτητας..τοσο ωστε να ξερει τι περιμενει η κοινοτητα αυτη.
Μου κανει εντυπωση παντως οτι δεν εμφανιζεται να απαντησει σε ερωτησεις.
Ειναι δικοπο μαχαιρι η ολη φαση παντως.
Το project χρηματοδοτικα πεταει. Σε λιγοτερο απο δυο μερες εφτασε στο 82% της χρηματοδοστησης!
Aυτο ειναι καλο αν το εγχειρημα ειναι σωστο και θα ειναι κακο αν το εγχειρημα ειναι μουφα διοτι θα επηρεασει καθε μελλοντικη τετοια προσπαθεια.
Ειναι μεγαλη ευκαιρια, μιας και υποστηριζει το ULA+, αν ως πλατφορμα αποκτησει πελατεια, να δουμε παιχνιδια που το υποστηριζουν! Aυτος ειναι ο βασικος λογος που με ψιλο-ενθουσιαζει το project.
Η τιμη στο retail
υποθετω θα ειναι γυρω στο 35αρι (το 100αρι ειναι τιμη για funding) που δεν ειναι λιγα!
Δεν μπορω να κατανοησω παντως γιατι δεν εχει ολοκληρο πληκτρολογιο οπως το
Kickstarter της Elite (που κατα τα αλλα εχει τα μαυρα χαλια του). Πως θα παιξεις LOM, SkoolDaze? Πως θα παιξεις διπλο? Πως θα ρυθμισουν 1000+ παιχνιδια που λενε οτι θα ειναι διαθεσιμα να παιζουν με τα κουμπακια αυτα??
Oλοι θελαμε εναν νεο Spectrum φτιαγμενο με συγχρονα υλικα, συγχρονα connectivities (πχ HDMI), backward compatible hardware/software και με ULA+.
Παντως ειναι καταλυτικη η παρουσια του Θειου εστω και νοερη...