Ζωή Λάσκαρη - Τόλης Βοσκόπουλος ένας ιστορικός έρωτας!

185.jpg
185.jpg
 
216.jpg
216.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
215.jpg

Φιλε tonytony χιλια συγνωμη για την παρεμβαση στο πολυ όμορφο thread σου, αλλα καθως θαυμαζα το υλικο που μας εχει αναρτήσει, επεσε το ματι στη γωνία της σελίδας....και έμεινα speechless!!!!

:burn::animeek::augenrollen:

Χίλια συγνωμη και παλι για την μικρη παρενθεση, αλλα οταν το είδα ξαφνιάστηκα!!! :D
 
Δεν φαίνεται καλά , τι είναι;
 
RIO είπε:
Δεν φαίνεται καλά , τι είναι;
ΟΠαπαμιχαήλ στα μπουζουκια με την Στυλιανοπουλου, γυμνός, τυλιγμένος με ενα τραπεζομάντηλο και μια σαμπανιερα στο κεφαλι...χορευουν λεει φλαμένγκο ...το εχει βαλει ο tonytony ειναι στη σελιδα 1 απο τις πρωτες εφημερίδες του θεματος Λάσκαρη-Βοσκοπουλος.

Τη συγκεκριμένη βραδια στα μπουζουκια, την εχω ξαναδει σε φωτογραφίες, αλλα τη εν λόγω φωτο όπου στο τελος γδυθηκε και χορευε με τη σαμπανιερα, πρωτη φορα την εβλεπα! :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μάλλον θα το παράκανε στην σαμπάνια... :D
 
Στον Κόκκοτα ήταν, Σεπτεμβριος 1968. Καποια στιγμή η Βουγιουκλάκη πανω στο κεφι, πηρε μια σαμπανια και αρχισε να βρεχει τον Κοκκοτα και μεσα σε λιγα λεπτα ολο το κεντρο άρχισε τα "μπουγελώματα" με σαμπανιες....αλλα το συγκεκριμενο στιγμιοτυπο απο εκεινη τη βραδια με τον Παπαμιχαηλ ειναι όλα τα λεφτα!!!

ας επιστρεψουμε ομως στο θεμα του thread που ειναι η Λασκαρη και ο Βοσκοπουλος και ας μας συγχωρεσει ο φιλος tonytony για την μικρη αυτη παρενθεση :flower:
 
Κανένα πρόβλημα hannele άλλωστε κουβέντα κάνουμε... :)

 


229.jpg
229.jpg
 
Αν κρίνω από το ύφος του κυρίου δίπλα στον Τ.Β., το πούρο που κάπνιζε δεν ήταν πιο μυρωδάτο από το καρότο που τρώγανε τα πιτσουνάκια.
 
Βρε με αυτά τα καρότα... :D
 
"Στιβαρος αντρας" ο Τολης; :sealed: Φου να του' κανες, θα' πεφτε κατω!
 
Η λεζάντα πρέπει να ήταν ειρωνική, αλλά σίγουρα η ειρωνεία θα πήγε χαμένη στις θαυμάστριες του Τ.Β.
 
Στις περισσοτερες φωτο η Ζωη εχει μακρια μαλλια, και φαινεται νεα. Σε καποιες αλλες ομως, τα εχει κοντα μπουκλα (κομμωση που υιοθετησε αργοτερα), και φαινεται πολυ μεγαλυτερη..

Οποτε αναρωτιεμαι : ολες αυτες οι φωτογρ. ειναι στο διαστημα της 3ετιας που τα ειχαν; Επισης ποτε τα ειχαν; Πριν απο τους γαμους της Ζωης; τον πρωτο δηλ
 
Λορένα είπε:
Oλες αυτες οι φωτογρ. ειναι στο διαστημα της 3ετιας που τα ειχαν; Επισης ποτε τα ειχαν; Πριν απο τους γαμους της Ζωης; τον πρωτο δηλ
Oχι, δεν ξεκινησε ο δεσμος τους πριν απο τον πρωτο γαμο της Ζωης. Η Ζωη παντρευτηκε τον Κουτουμανο Οκτωβριο του '67 και με τον Τολη τα εφτιαξε, αν δεν απατωμαι, το '71.
 
Πίσω
Μπλουζα