Ζωή Λάσκαρη - Τόλης Βοσκόπουλος ένας ιστορικός έρωτας!

322.jpg
322.jpg
 
Ήταν τόσο ωραία γυναίκα η Λάσκαρη, αλλά με αυτά τα μαλλιά και το μακιγιάζ των φωτογραφιών φαίνεται απαίσια! Φυσικά τώρα μετά από τόσες πλαστικές που έχει κάνει, έχει παραμορφωθεί, αλλά στις ελληνικές ταινίες ήταν κούκλα. Πώς είναι δυνατόν να μην φαίνεται αυτή η ομορφιά στις φωτογραφίες?
 
Απλως, η Λασκαρη ειχε αρχισει να χαλαει πολυ αποτομα και ανεξηγητα, απο την αρχη της δεκαετιας του '70. Δειτε, ας πουμε, πως ειναι στις Θαλασσιες τις χαντρες του '67 και πως ειναι μολις πεντε χρονια αργοτερα στους Αιχμαλωτους του μισους. Αλλος ανθρωπος.

Στους δε Εραστες του ονειρου, που ειναι του '74, εχει αλλαξει τοσο πολυ, που στεναχωριεμαι οταν τη βλεπω.

Ηταν γυναικα σπανιας ομορφιας που ομως δεν κατορθωσε να τη διατηρησει.
 
Ξανθή αγαπημένη Παναγιά. :wub:
 
bambinella 100 είπε:
Απλως, η Λασκαρη ειχε αρχισει να χαλαει πολυ αποτομα και ανεξηγητα, απο την αρχη της δεκαετιας του '70. Δειτε, ας πουμε, πως ειναι στις Θαλασσιες τις χαντρες του '67 και πως ειναι μολις πεντε χρονια αργοτερα στους Αιχμαλωτους του μισους. Αλλος ανθρωπος. Στους δε Εραστες του ονειρου, που ειναι του '74, εχει αλλαξει τοσο πολυ, που στεναχωριεμαι οταν τη βλεπω.

Ηταν γυναικα σπανιας ομορφιας που ομως δεν κατορθωσε να τη διατηρησει.
Έχεις δίκιο. Μάλλον τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια. Πάντως είχε αγγελική μορφή στις Θαλασσιές τις χάντες, ή στο Μερικοί το προτιμούν κρύο.
 
547.jpg


Εξώφυλλο στο Ντομινό



547.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κάμποσα χρόνια μετά τον δεσμό τους τους βλέπουμε μαζί σε μια φωτογραφία...

35.jpg
 
Πίσω
Μπλουζα