Ζωή Λάσκαρη - Τόλης Βοσκόπουλος ένας ιστορικός έρωτας!

250.jpg
250.jpg
 
Ωραία έκφραση... "τα ψιλολένε", ψιλοπίνοντας και ψιλοκαπνίζοντας... :rofl:
 
Ναι, λες και δεν είναι στημένες πόζες όλα αυτά αλλά απλώς όπως τα ψιλολέγανε κάποιος περαστικός τουρίστας τους πήρε φωτογραφία :)
 
Σε αυτό το θέμα τους γλωσοφάγαμε τους ανθρώπους... :D
 
Πάντως, εκείνη την εποχή υπήρχε μια απίστευτη πλύση εγκεφάλου γύρω από τη συγκεκριμένη σχέση. Βέβαια, όλα αυτά φαίνονται πολύ διακριτικά σε σχέση με τα σημερινά καλλιτεχνικά "κουτσομπολιά".
 
Λορένα είπε:
Στις περισσοτερες φωτο η Ζωη εχει μακρια μαλλια, και φαινεται νεα. Σε καποιες αλλες ομως, τα εχει κοντα μπουκλα (κομμωση που υιοθετησε αργοτερα), και φαινεται πολυ μεγαλυτερη..
Όντως σαν να είναι περούκα!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Όλους τους χωρισμούς σοβαρά τους έπαιρνε ο Τόλης, αλλά αφού για λίγο καιρό ξαπόσταινε και πάλι προς την δόξα τραβούσε ( και μυαλό δεν έβαζε).... :supergrin:
 
Ναι, όπως δείχνει η φωτογραφία όλο φόβο και ανησυχία ήταν η Ζ.Λ. Δείτε το συνοφρυωμένο ανήσυχο πρόσωπό της, το ατημέλητο πρόχειρο ντύσιμο (όταν φοβόμαστε κι ανησυχούμε βάζουμε όποια ρούχα και μπότες βρούμε μπροστά μας, δεν έχουμε μυαλό να σκεφτούμε). Μας έπεισε :)
 
Κορυφαίος ο τίτλος στο εξώφυλλο: "ΣΚΟ-ΤΩ-ΘΗ-ΚΑ-ΝΕ!"

Και από κάτω... "καινούργιο καυγαδάκι..." :animlaugh:
 
Μα όπως μας δίδαξε ο μεγάλος φιλόσοφος του 20ου αιώνα Γεώργιος Μητσάκης, "Καυγαδάκι καυγαδάκι ο έρωτας δεν ζει" (άρα σκοτώνεται).

Πάντως είχε τις σωστές προτεραιότητες το καλό περιοδικό. 95% του εξωφύλλου αφιερώνεται στο καυγαδάκι του ζεύγους και 5% στις συνθήκες ζωής στο Άσυλο Ανιάτων.
 
Πρώτον, το κεφάλι της Λάσκαρης μοιάζει μεγαλύτερο από το κεφάλι τιυ Τόλη.

Δεύτερον, σιγά την αγάπη που δείχνει η φωτό. Σαν Εσκιμώοι που χαιρετιούνται τρίβοντας μύτες μοιάζουν. Ή κοσμικές κυρίες που φιλιούνται στον αέρα μη χαλάσει το μακιγιάζ. Ακόμη κι ο Μπρέζνιεφ με τον Χόνεκερ πιο παθιάρικα φιλιούνταν

Breznev-Honecker_1979.jpg
 
Πίσω
Μπλουζα