Τα Πουλιά Πεθαίνουν Τραγουδώντας (The Thorn Birds)

Ναι όντως  έκανα διατριβή καθείς όπου εταχθη, στο βιβλιο είναι λιγάκι πιο κυνικός ο παππάς να σκεφτείς ο Τσαμπερλαιν έσπασε το χέρι του από θυμο για να τον κάνει πιο ρομαντικό μιας και ο σκηνοθέτης δεν το θελε.
 
Η σειρά (μια απο τις πιο αγαπημενες μου ever, την εχω δει πανω απο 30 φορες) προβληθηκε πριν καιρο απο Γαλλικο καναλι σε HD με εκπληκτικη εικονα και σε 16/9 !!

Φαινεται, λοιπον, στην σκηνη που περιγραφουν τα κοριτσια, οτι ο Ραλφ στα κοντινα πλανα οταν σκουπιζεται φορουσε κατι απο κατω, ενω ηταν εντελως γυμνος στο μακρινο το οποιο και βλεπουμε...
 
Το ξέρετε πως ή τηλεοπτική Μεγκι παντρεύτηκε τον άνδρα που παντρεύτηκε και στην σειρά τον Λιουκ !  στην δε σειρά τον απεχθανοτανε στην αλήθεια τον λάτρεψε ειναι ακομα μαζί.

Ή σειρά πήρε και πάρα πολλα εμμυ , είναι ή δεύτερη σειρά στην ιστορια της τηλεόρασης με τόσα εμμυ , δεν ξέρω ποια είναι η πρωτη αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει. Πολλά γυρίσματα έγιναν στην καλιφόρνια και στην Χαβαη, κάνενα στην Αυστραλια.

Ο Τσαμπερλαιν με την σειρά αυτή έγινε παγκόσμιο ινδαλμα και φαντασίωση πολλών νεαρων γυναικών. Ο ιδιος το 80' έκρυβε καλα ότι ήταν γκει για να μην χαλάσει ή καριέρα όπως είπε αργότερα ενώ όλοι οι άνδρες τον μακαριζαν διοτι πρωταγωνιστούσε με τις ωραιότερες γυναίκες της εποχής.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τον Λιουκ ή Μεγκυ τον ερωτεύτηκε , έλεος δηλ.γιατί εμοιαζε με τον πάτερ Ραλφ ( όπως τονίζεται στο βιβλιο διότι την ήθελαν πολύ καλύτερα παιδιά με περιουσία και χρήματα)δηλ.πολυ όμορφος με Ιρλανδεζικη καταγωγή όπως ο πάτερ, το ίδιο  απαστραπτων χαμόγελο, μελαχροινός με γαλάζια μάτια και ψηλόλιγνος/ τελικά πολύ πετυχημένη ή επιλογή του Τσαμπερλαιν για τον ρόλο τέλειος ήτανε και εξωτερικά και ως χαρακτηρας. Ο Λιουκ πάλι το μόνο που ήθελε ήταν τα λεφτά της Μεγκις και μερίδιο από την Ντρογκετα. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Δύο άνδρες αγάπησε και οι δύο την πούλησαν για το χρήμα...
 
Μιλωντας καθαρα εμφανισιακα, εγω τον Λιουκ θα διαλεγα που ηταν ωραιος αντρας και πολυ αρρενωπος. Σε καμια περιπτωση παντως τον ρασοφορο χλεμπονιαρη Ραλφ με το βγαλμενο φρυδακι.

Bryan Brown

image.png
 
Aυτον διάλεξε και ή Ρειτσελ !! Ποιον ηθοποιό θα εβαζες για Ραλφ ντε Μπρικασαρ μπαμπι; Για μένα προσωπικά ήταν τέλειος ο Τσαμπερλαιν άλλο που στην πραγματική του ζωή , δεν του άρεσαν τα κοριτσάκια. Ακου λίγο την περιγραφή που δίνει το βιβλίο: " Τούτο το εντυπωσιακό πρόσωπο και το κορμί που το συνοδευε θα έπρεπε να τον είχαν κάνει πολύ συχνά αντικείμενο πόθου και στόχο επιθυμιών, τόσο συχνά που δεν θα ήταν δυνατό να είχε διατηρήσει την αθωοτητα του, ούτε να είχε παραμεινει ανυποψίαστος" λαβέ υπόψην πως ήταν μελαχροινός, ψηλόλιγνος με γαλάζια μάτια, χρειαζόμαστε ηθοποιό του 80'
 
Ωραίος άνδρας ! Που έπαιξε; Τέλειος είναι σαν εμφάνιση για τον Ραλφ που όλοι γοητευοτανε όταν τον βλέπανε αλλά ήταν ακριθωρητος διότι κοστολογουσε ψηλά τον εαυτό του.
 
Τον εχω δει σε πολλες ταινιες, αλλα ο ιδιος εγινε ιδιαιτερα γνωστος απο την τηλεοπτικη σειρα L.A. Law και απο την ερωτικη σχεση που ειχε για καποια χρονια με την κατα πολυ μεγαλυτερη του, Ουρσουλα Αντρες.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πως περιγράφει ή Μαιρη Καρσον τον πάτερ Ραλφ"Σε όλη της την ζωή δε θυμόταν να χει δει άνδρα πιο όμορφο, ούτε κανέναν που να χρησιμοποιεί με τρόπο παρόμοιο την ομορφιά του. Έπρεπε να χε επίγνωση του παρουσιαστικου του, του ύψους και των τέλειων αναλογιών του κορμιου του, των φινων αριστοκρατικών χαρακτηριστικών του." Τον παρουσιάζει ως αδωνι σε ολα του. Και μάλιστα παρακάτω τον συγκρίνει με τον Αδωνι.
 
Μου ήτανε πολύ βαρετή σειρά! Το ξέρω ότι οι γυναίκες θα πέσετε να με φάτε αλλά έτσι ένιωθα και νιώθω ακόμα! Θυμάμαι την έβλεπε η ξαδέρφη μου σαν μανιακή και πολύ κλάαααμααα! Πάω να παίξω Subbuteo καλύτερα! :)
 

Οχι, δεν θα σε φαμε ολες 1@sportbilly79[/USER] Εγω ας πουμε, δεν θα σε δαγκωσω επειδη λες την αληθεια. :) Πολυ μελουρα, βρε παιδι μου!

Κι εγω μια φορα αντεξα μονο να δω τη σειρα, τοτε που προβληθηκε για πρωτη φορα, κι απο κει και περα μακρια κι αλαργα.

Παμε γι' αλλα και να βρουμε κανενα φονο να διαλευκανουμε. :D

 
Bambinella μου είσαι πρώτη να σε φιλήσω! Βούρ για σειρές του Μαρή!?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ή ρετρό είναι ερωτευμενη σύσσωμη με τον Μαρη και να φανταστεί κάνεις πως στην εποχή του δεν του το χαν ! Τον θεωρούσαν συγγραφέα β' διαλογής. Πάντως και τα πουλιά είναι άψογα σε σειρά και βιβλιο με πολλά γεγονότα! Δεν είναι τοσο συναισθηματικά όσο φαίνονται ή Μαγκι χάνει πατέρα, γιο , αδερφούς και τέλος τον άνδρα που λάτρεψε.
 
Την ειχα δει τοτε που ειχε πρωτοπαιχθει, ειχα διαβασει και το βιβλιο -- μαλλον οχι καταλληλο υλικο για 11 ετων ? , και την ειχα ξαναδει πριν μερικα χρονια που αποφασισα να κανω επαναληψη ολες τις κλασσικες μινι σειρες... εκει στο τελος που ξαναβρισκονται λιγο πριν πεθανει εριξα ενα κλάμα να, το ευχαριστήθηκα!

 
Ειναι η σειρα που πρεπει να εχω δει περισσοτερες φορες απο καθε αλλη....σιγουρα πανω απο 20, με πρωτη το 1983 στην ΕΡΤ και η σειρα που εχω κυριολεκτικα πλανταξει στο κλαμα. Και μονο την μουσικη να ακουσω συγκινουμαι!
 



η σκηνη με την θεια της Μαγκι η οποια ηταν χρονια ερωτευμενη με τον Πατερ και μισουσε την Μαγκι επειδη ο Ραλφ την αγαπουσε
 
αυτή την σειρά αν και δεν την είχα δεί ποτέ θυμάμαι όμως ότι είχε σπάσει ρεκόρ θεαματικότητας τότε...και στην επανάληψη που έβαλε Μεγάλη Εβδομάδα εκείνης της χρονιάς τα απογεύματα έκανε τρελές τηλεθεάσεις
 
αυτή την σειρά αν και δεν την είχα δεί ποτέ θυμάμαι όμως ότι είχε σπάσει ρεκόρ θεαματικότητας τότε...και στην επανάληψη που έβαλε Μεγάλη Εβδομάδα εκείνης της χρονιάς τα απογεύματα έκανε τρελές τηλεθεάσεις
Ωστε την ειχε βαλει και Μεγαλη Εβδομαδα; Σιγουρα εδεσε πολυ ο ολογυμνος Ραλφ με το πνευμα των ημερων!
 
Πίσω
Μπλουζα