Χάι Ροκ (1992 MEGA)

Mόνο ο Φιλιππίδης μου άρεσε σε αυτή τη σειρά,αλλά δεν άντεχα να τη βλέπω.Σε αντίθεση με τους δύο καλούς μου προλαλήσαντες,θα πω οτι ο Πέτρος Φιλιππίδης προωπικά με έχει κάνει να γελάσω πολύ σαν Ντάνος Αυγούστης και σαν αστυνομικός στο ΚΟΛΑΝ ΤV είχε καλές στιγμές.Σε αρκετούς άλλους ρόλους θα συμφωνήσω οτι ήταν βαρετός ή όχι αστείος. Γενικά δεν τον αντιπαθώ ή θεωρώ κακό ηθοποιό πάντως.

Αντίθετα ο Χαλκιάς δεν έχει παίξει ένα ρόλο της προκοπής,είναι ο ίδιος ατάλαντος σε όλους του τους ρόλους και είναι πιο βαρετός από τους πλέον βαρετούς.

Δεν άντεχα την κυρά Δέσποινα επίσης,με κούραζε μόνο που την έβλεπα...

Τεράστιο Χ στη σειρά όπως το αρχικό της" Χ αι Ροκ"
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Λόγω της ημέρας.......

Τίτλος εορταστικού  <<Χάι Ροκ Απόκριες>>  με guests stars τον Άγγελο Διονυσίου και την Μαντώ

Προβλήθηκε Δευτέρα 7 Μαρτίου 1994

3.jpg

Έπαιξαν επίσης:

Σταυρούλα: Νικολέτα Βλαβιανού

Θανάσης: Γιώργος Λαμπάτος

Πρόδρομος: Σπύρος Μπιμπίλας

Συμμετείχαν ως καλεσμένοι: Βιβή Νικολοπούλου, Γιάννης Νικολάου, Αντώνης Σπυρόπουλος, Μάρθα Τομπουλίδου

4.JPG

Ο Πέτρος πείθει τον Τάσο, παρόλο που ο δεύτερος έχει αντίθετη γνώμη, να κάνουν στο σπίτι τους πάρτι λόγω των αποκριών και να ντυθούν μασκαράδες. Την ίδια μέρα το απόγευμα, στο στούντιο που ο Πέτρος κάνει την ραδιοφωνική του εκπομπή εμφανίζεται μια κοπέλα που μοιάζει εκπληκτικά με την τραγουδίστρια Μαντώ. Ο Πέτρος, νομίζοντας πως είναι η Μαντώ, την καλεί στο πάρτι και εκείνη καταφθάνει παριστάνοντας την τραγουδίστρια. Στο πάρτι όμως είναι καλεσμένος και ο τραγουδιστής Άγγελος Διονυσίου που είναι φίλος του Πέτρου. Όταν ο Άγγελος  αντιλαμβάνεται την ψεύτικη Μαντώ, ειδοποιεί κρυφά την αληθινή η οποία φτανει στο πάρτι προκειμένου να ξεμπροστιάσει την περιβόητη σωσία της. Τα απρόοπτα και οι κωμικές καταστάσεις που ακολουθούν καταλήγουν σε μετά μουσικής θέαμα.

Ο Άγγελος Διονυσίου τραγούδησε τα τραγούδια:

1) Καλύτερα μαζί σου και τρελός

2) Ο Σαλονικιός

3) Αγάπη ακούω και αγάπη δεν βλέπω

4) Ανησυχώ φοβάμαι μην φύγεις

 Τα τραγούδια "Αγάπη ακούω και αγάπη δεν βλέπω" και "Ανησυχώ φοβάμαι μην φύγεις" ακούστηκαν πρώτη φορά στο εορταστικό πριν ακόμα κυκλοφορήσει ο δίσκος.

Η Μαντώ τραγούδησε τα τραγούδια:

1) Αισθήσεις

2) Ρούχο δανεικό

3) Επικίνδυνες αποστολές

4) Στοιχηματίζω

5) Φυλάκισε με

6) Σ’ αγαπώ για αυτό που είσαι

7) Η δική μας η αγάπη είναι η μεγαλύτερη

και τις οπερέτες

1) Είναι η Πλου-Πλού Σε Λα Κοντές

2) Ριρή, Ριρή, Ριρίκα

Στο εορταστικό ακούστηκε και το τραγούδι "Rock round the clock" το οποίο προσαρμόστηκε για τις ανάγκες της σειράς σε ελληνικούς στίχους και έγινε έκτοτε το τραγούδι τίτλων.

1.jpg

2.jpeg

5.JPG

6.JPG

7.JPG
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τι θυμήθηκα τώρα. Ο Τάσος Χαλκιάς είχε υποδυθεί σε δύο επεισόδια τον πρώτο ξάδερφο του Τάσου από την πλευρά της μάνας του με το όνομα Ανέστης Χαλκιαδάκης. Μάγκας, με καβουράκι και μουστάκι. Από την άλλη ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε υποδυθεί την Ζαζά θεία του Πέτρου. Λόγω της ομοιότητας τους με τους Τάσο και Πέτρο είχαν δημιουργηθεί πολές παρεξηγήσεις.
 
Εορταστικό  Καθαράς Δευτέρας  Α’ σεζόν (Μάρτιος 1993)

 Τίτλος εορταστικού «Χάι Ροκ Λαγάνες» με guests stars τον Άγγελο Διονυσίου και την Καίτη Γαρμπή.

3.jpg

Καθαρά Δευτέρα πρωί. Ο Πέτρος βρίσκεται στο σταθμό κάνοντας έκτακτη ωριαία εκπομπή. Στο σπίτι τον περιμένει ο Τάσος με τα παιδιά και την κυρία Δέσποινα να κάνουν κούλουμα. Όμως στο σταθμό, λόγω της ημέρας, έχουν φύγει οι πάντες  αφήνοντας τον Πέτρο μόνο του να καλύψει επιπλέον ώρες προγράμματος. Η δισκοθήκη του σταθμού είναι κλειστή και ο Πέτρος δεν έχει αρκετούς δίσκους μαζί του. 'Έτσι το πρόγραμμα για οικογενειακά κούλουμα ανατρέπεται, αφού ο Τάσος πρέπει να πάει στον Πέτρο  δίσκους. Παράλληλα στο σταθμό φτάνουν  ο 'Άγγελος Διονυσίου με την Καίτη Γαρμπή για εκπομπή με άλλο παρουσιαστή που φυσικά λείπει. Ο Πέτρος πιάνεται από την ευκαιρία να πάρει εκείνος συνέντευξη από τους δυο καλλιτέχνες οι οποίοι στο τέλος καταλήγουν μαζί του στο σπίτι για σαρακοστιανό γλέντι…

Στο ρόλο της γειτόνισσας κυρίας Δέσποινας η Μπέτυ Βαλάση

11.png

2.JPG

Ακούστηκαν τα τραγούδια:

1.[SIZE=7pt]    [/SIZE]Τρελά μου μάτια

2.[SIZE=7pt]    [/SIZE]Αν σου φωνάξω, θα ΄ρθεις;;

3.[SIZE=7pt]     [/SIZE]Πες το με ένα φιλί

4.[SIZE=7pt]    [/SIZE]Φεγγαριού αναπνοές

5.[SIZE=7pt]    [/SIZE]Μια γυναίκα δυο άντρες

6. [SIZE=7pt]  [/SIZE]Ο χωρισμός σου αγάπη μου

7.[SIZE=7pt]    [/SIZE]Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια

8.  Ξημερώνει και βραδιάζει

9.[SIZE=7pt]   [/SIZE]Θέλω τα ώπα μου

10.[SIZE=7pt]  [/SIZE]Ροζ (Πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξα)

11.[SIZE=7pt]  [/SIZE]Ένα βράδυ που έβρεχε μονότονα

12.[SIZE=7pt]  [/SIZE]Αυτός ο άλλος είναι ευεργέτης μου μεγάλος

13.[SIZE=7pt]  [/SIZE]Αχ ρε παλιομισοφόρια

14.[SIZE=7pt]  [/SIZE]Όμορφη Θεσσαλονίκη

1.jpg

13.JPG

4.png

5.png

6.JPG

7.png

10.png

8.png
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εορταστικό  Καθαράς Δευτέρας  Β’ σεζόν (Μάρτιος 1994)

 Τίτλος εορταστικού «Χάι Ροκ Κούλουμα» με guests stars την Κωνσταντίνα και τον Γιώργο Αλκαίο

1.jpg

Ο Πέτρος, χωρίς να έχει ενημερώσει τον Τάσο, έχει κανονίσει με την τραγουδίστρια Κωνσταντίνα γύρισμα στην αυλή του σπιτιού  για το νέο videoclip της. Έχει ξεχάσει όμως ότι το ραντεβού ήταν καθορισμένο για την Καθαρά Δευτέρα και ετοιμάζεται με τον Τάσο να κάνουν κούλουμα στην εξοχή παρέα με παλιούς μαθητές του Τάσου. Καθώς ξεκινούν να φύγουν, λαμβάνει τηλεφώνημα από τον παραγωγό της τραγουδίστριας που του το υπενθυμίζει, ενώ παράλληλα και ο Τάσος δέχεται τηλεφώνημα από τους μαθητές του οι οποίοι δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο προορισμό τους και κατευθύνονται και αυτοί προς το σπίτι. Και μέσα σε όλα, οι ενοχλητικοί γείτονες Σταυρούλα, Θανάσης και Πρόδρομος θέλουν να κάνουν κούλουμα μαζί τους. Το αδιαχώρητο στην αυλή με τόσα άτομα συγκεντρωμένα καταλήγει στο τέλος σε σαρακοστιανό γλέντι με την Κωνσταντίνα και τον Γιώργο Αλκαίο να τραγουδούν επιτυχίες τους κι όχι μόνο…

2.JPG

Έπαιξαν:

Σταυρούλα: Νικολέτα Βλαβιανού


Θανάσης: Γιώργος Λαμπάτος

Πρόδρομος: Σπύρος Μπιμπίλας

Λάρυ, μουσικός παραγωγός: Περικλής Λιανός

Μαθητές Τάσου: Μιχάλης Καραταράκης, Βιβή Νικολοπούλου, Γιάννης Νικολάου, Μάρθα Τομπουλίδου

Χορογραφίες: Ελπίδα Νίνου




Ακούστηκαν τα τραγούδια:

1. Αχ! Εχω μια καρδιά

2. Μια Ελλάδα φως

3. Από Γλυφάδα...Μαρακές

4. Σαν τριαντάφυλλο

5. Θα φύγω με τους φίλους μου για Κάιρο

6. Κοίτα με! Κοίτα με για σένα λιώνω

7. Ο πιο καλός ο μαθητής

8. Μια κότα στρουμπουλή

9. Το γιλεκάκι που φοράς

10. Το σημάδι στο λαιμό μου απο τα φιλιά σου

3.jpg

7.png

4.png8.png

9.png

13.JPG

5.png

10.png

11.png

6.JPG
 
Θυμάστε ποιο ειναι το επεισόδιο που ο Φιλιππίδης έπαιζε στο pc το Cool Croc Twins...με την απίστευτη 'δισκότα';

βλ. και screenshots στο post 42
 
Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε οτι υπήρχε προοπτική να επιστρέψει το Χάϊ Ροκ στις τηλεοπτικές οθόνες (στα πλαίσια επιστροφής παλιών σειρών ως sequel) "Χάϊ Ροκ, 20 χρόνια μετά", πως θα ήταν οι ήρωες σήμερα, το οποίο όμως δεν ευοδώθηκε. Συγκεκριμένα είπε:
"Κάποια στιγμή είχε γίνει πρόταση να κάνουμε το "Χάϊ Ροκ, 20 χρόνια μετά", αλλά δεν έγινε κι στεναχωρεθήκαμε όλοι."
 
Τελευταία επεξεργασία:
@hannele

αν γινόταν sequel της σειρας, θα ειχε ενδιαφέρον να βλέπαμε πώς είναι τα παιδάκια σήμερα...(οι δυο Ιωάννες και ο Κωνσταντίνος οι οποίοι θα ήταν 5-6 χρονων οι μικρες και 2-3 ο μικρός τοτε, αν κρίνω από τις φωτο στα post 68-69 στο παρόν θέμα)
 
Τελευταία επεξεργασία:
@hannele

αν γινόταν sequel της σειρας, θα ειχε ενδιαφέρον να βλέπαμε πώς είναι τα παιδάκια σήμερα...(οι δυο Ιωάννες και ο Κωνσταντίνος οι οποίοι θα ήταν 5-6 χρονων οι μικρες και 2-3 ο μικρός τοτε, αν κρίνω από τις φωτο στα post 68-69 στο παρόν θέμα)

Λογικα αν γινοταν το sequel, το πιο πιθανον είναι οτι νεοι ηθοποιοί θα επαιζαν τα ενηλικα πλεον παιδια του Πετρου κι του Τασου, κι όχι ο Κωνσταντινος κι η Ιωαννα....βεβαια το τέλος στην σειρά ήταν εντελώς "φλου", ουσιαστικά ειχαν δώσει 3-4 διαφορετικές εκδοχες για τέλος κι ήταν στην επιλογή του τηλεθεατη να επιλεξει ποιο ήθελε για φιναλε...

Υποθετω πως αν γινοταν το sequel σήμερα, ο Τασος κι ο Πέτρος, ολα αυτα τα χρόνια θα ειχαν επιλέξει διαφορετικους δρομους, ο καθένας θα ειχε φτιαξει την ζωη του (σ.σ. ηταν κι αυτο μια απο τις εκδοχές που ειχαν δωθεί για φινάλε) κι για καποιο λόγο, 20 χρονια μετα, θα αναγκαζονταν να συγκατοικήσουν ξανά.....ετσι πιστευω οτι θα αρχιζε...
 
Τελευταία επεξεργασία:
@hannele

Πώς ειχε τελειωσει το ΧΑΙ ΡΟΚ;

Στο τελευταίο επεισοδιο ειχαν δωσει 4 διαφορετικες εκδοχες, δλδ 4 διαφορετικές σκηνές για φινάλε κι διαλεγες όποιο ήθελες ως τηλεθεατης.
Στη πρώτη εκδοχη παραμενουν ως εχουν, συγκατοικοι κι εργενηδες μεγαλωνοντας τα παιδια τους.
Στην δεύτερη εκδοχη, παντρευονται τις αγαπημενες τους (σ.σ. κοπελες που ειχαν γνωρίσει προς το τέλος της σειράς) κι ο καθενας τραβάει το δρόμο του, φτιάχνοντας την δική του οικογένεια.
Στην τριτη εκδοχή, δινουν αντιπαροχη τη μονοκατοικία τους για να γίνει πολυκατοικία κι παιρνουν ο καθένας απο 1 διαμερισμα, οποτε επι της ουσίας μενουν παλι μαζι, στην ιδια πολυκατοικία, αλλα ο καθενας στο δικο του διαμέρισμα.
Την τελευταία εκδοχή δεν την θυμαμαι...
 
Τελευταία επεξεργασία:
Θυμάστε ποιο ειναι το επεισόδιο που ο Φιλιππίδης έπαιζε στο pc το Cool Croc Twins...με την απίστευτη 'δισκότα';

βλ. και screenshots στο post 42

Είναι το 53 επεισόδιο (στο σύνολο των επεισοδίων των 2 κύκλων)
 
Ότι δεν υπάρχει μουσικό είδος/ κατηγορία "High Rock" ,σας λέει κάτι;
 
Η Σειρά αυτή λόγω του ότι ο Π. Φιλιππίδης κατηγορείται για παρενόχληση δύσκολα θα ξαναπροβληθεί στο μέλλον.
 
Δεν παμε καλα μου φαινεται. Επειδη δηλαδη καποιος ηθοποιος διεπραξε ενα ποινικο αδικημα, θα εξαφανιστουν ολες του οι τηλεοπτικες εμφανισεις???!!! Η Θεοφανια ομως εχει δικιο κι ετσι θα γινει οπως τα λεει.
Ο Φιλιππιδης επι του παροντος απλως κατηγορειται. Αρα μεχρι την ετυμηγορια κανεις δεν μπορει να του αφαιρεσει το τεκμηριο της αθωοτητας. Και εν παση περιπτωσει, ακομα κι αν κριθει ενοχος, δεν υπαρχει λογος να θαφτουν για παντα οι σειρες στις οποιες συμμετειχε. Στο κατω - κατω σε καμια απο αυτες δεν επαιζε μονος του.
 
Δεν παμε καλα μου φαινεται. Επειδη δηλαδη καποιος ηθοποιος διεπραξε ενα ποινικο αδικημα, θα εξαφανιστουν ολες του οι τηλεοπτικες εμφανισεις???!!! Η Θεοφανια ομως εχει δικιο κι ετσι θα γινει οπως τα λεει.
Ο Φιλιππιδης επι του παροντος απλως κατηγορειται. Αρα μεχρι την ετυμηγορια κανεις δεν μπορει να του αφαιρεσει το τεκμηριο της αθωοτητας. Και εν παση περιπτωσει, ακομα κι αν κριθει ενοχος, δεν υπαρχει λογος να θαφτουν για παντα οι σειρες στις οποιες συμμετειχε. Στο κατω - κατω σε καμια απο αυτες δεν επαιζε μονος του.
Τα κανάλια πράττουν για τον εν λόγω ηθοποιο και αυτός είναι ο ρόλος τους!
 
Πίσω
Μπλουζα