Retro αλυσίδες Φαστ-Φουντ

σωστος!!

μαλλον υπαρχει ενα στην αρχη της Πατησιων...
 
NAI!!!!!!!!!!!

Σοβαρά, υπάρχει ακόμα;

Θυμάμαι που βγαίναμε εκεί ζευγαράκια με τις συμμαθήτριες στο Γυμνάσιο ή σε μεγάλες μπακουροπαρέες πριν από 20 τόσα χρόνια... :)

Τι μου θύμησες τώρα ρε συ...
 
Ναι, Tacotime, με την έντονη γεύση σόγιας στον υποτιθέμενο κιμά.. Προτιμούσα buritos κοτόπουλου.

Και το "Νέον" στην Ομόνοια στο ρετρο-νεοκλασσικό κτίριο.
 
ας προσθεσω και γω 3 Φαστ-Φουντ (οχι αλυσιδα) που ηταν κοντα στην γειτονια μου. το ενα βρισκοταν επι της δεκελειας στην ν.φιλαδελφεια,IGUANA λεγοταν.το δευτερο παλι επι της δεκελειας λιγο πιο κατω (προς ν.χαλκηδονα),PAC MAN το ονομα του και το τριτο στα ανω πατησια,KAGOO λεγοταν. εδω και πολλα χρονια δεν υπαρχουν πλεον....
 
shock είπε:
Στον Πειραιά πάνω στην πλατεία. Είχαν χ___ί στο τάληρο την προ-goodies εποχή.
Στον Κορυδαλλό υπάρχουν πάντως ακόμα τα burgys στην Αθηνάς ένα fastfoodάδικο με πάνω από 30 χρόνια ιστορία. Εκεί τρώγαμε στο Γυμνάσιο. Απορώ πως αντέχουν τον ανταγωνισμό ο οποίος βρίσκεται 20 μέτρα πιο πέρα!!
HAMBO υπάρχει ακόμη ενα στη Γλυφάδα, στη Γούναρη!!!! Ανοιξε πριν απο κανενα 2μηνο!!!!!!!!!!!!!!!!

Dominion είπε:
Aπο πάτρα αναφέρω τα πρώτα που άνοιξαν ήτανε το 1986 τα Hambo με σήμα το μπεργκεράκι playmobil στην Αγίου Νικολάου (τώρα κυριλέ πεζόδρομος με πολλά ψώνια μη χέσω). Ακολούθησαν τα Goodys στα ψιλά αλώνια το 1988. Μετά τα Hambo ανοίγουνε το δεύτερο υποκατάστημα στην Πλατεία Γεωργίου γύρω στα 1989. Το 1990 ανοίγουνε LABEL (που θύμιζαν πολύ goodys) στα ψηλά αλώνια...κλείνουνε μετά ένα με 2 χρόνια το 1992. Τα hamboo της Αγίου Νικολάου κλείνουνε το 1996. Την ίδια περίοδο ανοίγουνε τα goodys στην πλατεία όλγας και το φοβερό και τρομερό mr burger. Το 2000 ανοίγουνε τα Mcdonalds στα ψηλά αλώνια. Tα 2α Hambo κλείνουνε το 2002-03. Το 2002-03 ανοίγουνε δίπλα στους σινεμάδες STER (πρώην europlex) τα 3α Goodys. To 2005 κλείνουνε τα Mcdonalds. Τώρα μείνανε τα 3 goodys που έχουνε χάσει πλεόν την παλιά τους αίγλη και το MR BURGER (πατραική πατέντα ενός ελληνοαμερικάνου) που κερδίζει συνέχεια κόσμο. Από αθήνα τα Wendys σκίζανε έτρωγα εποχή σπουδών εκεί.
πάτρα την εποχή που ήμουν φοιτητής έτρωγα στα hambo (πλ. γεωργιου) και goodys πλ. όλγας. Όταν μετά απο χρόνια ανέβηκα για δουλειές και είδα ακόμη ανοιχτα τα hambo συγκινήθηκα και φυσικά μπήκα μέσα να φάω. θα μου μείνει αξέχαστη η σως των hambo
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μην ξεχνατε την Τιμονιερα στον Πειραια που απο τοτε που εκλεισε (ειναι διπλα στο Dunkin' Donuts) το μαγαζι δεν εχει νοικιαστει ακόμα (νομιζω).

Μαζι με το American Pizza που ανεφερε καποιος φιλος εδω κανανε τρελες δουλειες.
 
καλες οι αναμνησεις αλλα με ολα αυτα που λετε εγω ξερω οτι μου ανοιξε η ορεξη...παω να τσακισω τιποτα
 
έφαγα σουβλάκι κι όμως με αυτό το thread ξαναπείνασα!
 
Εγω θυμαμαι τα Tammy's στην Λ.Αλεξανδρας
 
XAXAXA που τα θυμηθηκες?
 
La Mi

απέναντι απ το σχολείο μου στο Μικτό Καλλιπόλεως, Χατζηκυριάκειο Σίτυ!!

κάτι χοτ ντογκς.............

να μετά συγχωρήσεως!!! Πάαααει τώρα, έγινε επέκταση της Κοραλίας (μπιζού και ασέσοραϊς)

:animeek:
 
στο american toast house ειχα δει τον ημιτελικο του eurobasket '87 (κανοντας πλατες στην ξαδερφη που ειχε βγει ραντεβου με γκομενακι!:biglaugh:)..

τα hambo δεν τα πολυγουσταρα,μου την εσπαγε το μαρουλι στο κλαμπ που ηταν ψιλοκομμενο και δεν μπορουσες να το χειριστεις με τιποτα!

τα wendy's...στην Γλυφαδα γινοταν σφαγη..

δουλευε μια κολλητη μας ταμειο εκει,τοτε που ηταν μαστ, μας χρεωνε 2 μπεργκερ και μας τιγκαρε τον δισκο με τα παντα!!σλουρπ!

το bacon mushroom melt,ηταν οντως ενα ποιημα,και το μονο πραγμα με μανιταρια που λατρεψα στην ζωη μου!

ξεχασατε ομως το τρελο επιδορπιο,το Frosty!!

Οσο για τα lebel...ηταν η πρωτη μου δουλεια (στης Αργυρουπολης) και η αρχη μιας πολυ πετυχημενης δεκαετους καριερας σε φαστφουντ και εστιατορια..

παντως τα lebel ειχαν πολυ νοστιμο φαγητο,του ιδιου επιπεδου με τα Goody's..ηταν θεμα διαχειρησης που εκλεισαν..
 
Lebel Αργυρούπολης τι μου θύμισες τα πρώτα burger της ζώης μου εκεί τα δοκίμασα.Death2Eliza ο κόσμος τελικά είναι πολύ μικρός και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό!!!!!! :) :) :)
 
silvercity ολε!! :D

κ αφου ειμαστε 2-3 της περιοχης εδω,ας αναφερω το πλεον ρετρο σαντουιτσαδικο-καφετερια της παιδικης μας Αργυρουπολιτικης ζωης!!

ΦΑΝΤΙΚΟ!! :)

χμμ..μαλλον παω προς εκτος θεματος,να με συγχωρατε αλλα δεν κρατιομουνα!
 
Εχει αλλαξει αρκετα...πιτσιρικας δεν τραβιομουν καθολου απο εκει αλλα γυρω στο 98 αραζα Καθοδον,μασα στο Ιταλικο απο πισω ή κανα σουβλακι στου Ντενη και μου εγινε συνηθεια :D ...συνεχιζω το εκτος θεματος οπως καταλαβαινεις...
 
επειδη θα μας κανουνε ντου απο τις αλλες περιοχες (βλεπε καφριλες των σχολικων χρονων μας),ας γυρισω λιγο στα γενικα.. :D

θυμαστε που τα wendy's ειχανε μοττο το "τετραγωνο μπιφτεκι"?

θυμαμαι που ειχα παει στην τουαλεττα και διαβαζα τι ειχαν γραψει πισω απο την πορτα διαφοροι (για να περασει και λιγο η ωρα οσο εκανα την δουλεια μου) και ειχα διαβασει κατι πολυ καλο..

καποιος εγραφε:

"τωρα επιστρεφω το τετραγωνο μπιφτεκι!":biglaugh:
 
Πίσω
Μπλουζα