Αγαπημένοι ηθοποιοί όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Φωτογραφία τραβηγμένη από μένα , η Αλίκη Βουγιουκλάκη έξω από το καμαρίνι της με τα παιδιά της παράστασης "Η μελωδία της ευτυχίας" το 1996
σάρωση0019.jpg
 
Δείτε πόση ευτυχία έχει το πρόσωπο της δίπλα στα παιδιά. Αγαπούσε πολύ τα παιδιά η Αλίκη και γινόταν άλλος άνθρωπος κοντά τους.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Αετομάτικα τσακάλια, αναγνωρίζετε τους ηθοποιούς? Εγώ ελάχιστους και εκτός των αφών Κωνσταντάρα κανέναν με βεβαιότητα, παρόλο που σίγουρα αν μου τους υποδείξετε θ΄αναρωτιέμαι πώς δεν τους γνώρισα.
Καθισμένες από αριστερά - Μαρία Δημητριάδου, Μέλπω Ζαρόκωστα, Νίκη Λινάρδου, Μίτση Κωνσταντάρα
Πίσω σειρά - Νίκος Μανούκας, Χρήστος Δοξαράς, Ελένη Κριτή, Χάρης Παναγιώτου, Βίκτωρ Παγουλάτος, Πάρη Λεβέντη, Λάμπρος Κωνσταντάρας, ??? , Σταύρος Φαρμάκης, Νίκος Βανδώρος
Γιώργος Γιολδάσης και τεχνικοί του θεάτρουPari website pics 8052.jpg
 
Μια ατάκα μου έχει μείνει από το "Υπάρχει και φιλότιμο". Τη λέει ο κύριος Ντάντη μας στην κόρη του: "Ε τότε απάνω σου! Ε μα..."
(εκεί που η μικρά ήθελε να πάει τουαλέτα, στο χωριό)

Κορυφαία η σκηνή που αντί για την ετοιμόγεννη, βγάζουν με το φορείο την κόρη του Μαυρογυαλούρου, η οποία έχει πάρει μια απίθανη πόζα πάνω στο φορείο. Λύνομαι στο γέλιο κάθε φορά.
 
@Π.Λ. Κα Πάρη Λεβέντη απο ότι καταλαβαίνω έχετε γνωρίσει στη ζωή σας πολλές προσωπικότητες που άφησαν ιστορία στον Ελληνικό Κινηματογράφο και το θέατρο την χρυσή εκείνη εποχή και απο ότι καταλαβαίνω έχετε γνωρίσει και άλλες διεθνής προσωπικότητες όπως ο Σον Κονερί.

Όλα αυτά τα βλέπω με πολύ θαυμασμό και πραγματικά ειναι απίστευτο που σας έχουμε κοντά μας στο φόρουμ και θα ήθελα να σας προτείνω αν θέλετε βέβαια κάποια στιγμή πέρα απο τον προσωπικό φωτογραφικό σας θησαυρό που μοιράζεστε μαζί μας να μας μιλούσατε λίγο για όλες αυτές τις προσωπικότητες που έχετε γνωρίσει στον κινηματογράφο και όχι μόνο, για τα καλλιστεία εκείνη την εποχή κ.α.

Να ας πούμε βλεποντας τον Κο Λάμπρο Κωνσταντάρα στην φωτογραφία τον φαντάζομαι να κάνει όλο αστεία και γκριμάτσες στις πρόβες αλλα και να γοητεύει με το πάντα κομψό ντύσιμο του και τα κοπλιμέντα του τα κοριτσοπουλα που του ζητούσαν αυτόγραφο στο τέλος της παράστασης.

Πολύ θα ήθελα να διαβάσω ένα άρθρο σας για τις αναμνήσεις που είχατε με όλους αυτες τις διάσημες προσωπικότητες. Νομίζω ότι ήσαστε στο κατάλληλο μέρος για να γινει αυτό.

Τα παραπάνω με όλο το σεβασμό προς εσάς. Και πάλι ευχαριστούμε για ότι μοιράζεστε μαζί μας.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Σεπτεμβριος 1959. Η Αλικη απολαμβανει το καφεδακι της παρεα με τη "συμμαθητρια" της Αννυ Παπακωνσταντινου σε ενα διαλειμα απο τα γυρισματα του Ξυλου.

1606060728049.jpeg
 
Να που με την αφορμή της όμορφης παρουσίασης της Gene Tierney από τη φίλη Always Somewhere, θα μιλήσω για εμπειρία μου που έχει σχέση με τη υπέροχη ηθοποιό. Στο ένα μαγαζί μου στο Λονδίνο τις δεκαετίες 70, 80, πουλούσα τα μοντέλα/ρούχα του Oleg Cassini που ήταν παλιά άντρας της Gene Tierney. Προσωπικά έχω ακόμα μεταξωτές μπλούζες και δύο ταγιέρ δικά του. Kris Ruzecki είναι το τωρινό μου όνομα στη Βρετανία! Η ανάρτηση στο Facebook πριν από 3 χρόνια.
oleg cassini (2).jpg
 
@Π.Λ. Πωπωω!!! τι έκπληξη είναι αυτή που μου επιφυλάσσατε με το παραπάνω μήνυμα σας!!!

Όσο για την Gene Tierney στο avatar παραπλανάει λίγο και οι περισσότεροι νομίζουν ότι είμαι κορίτσι βλέποντας την φωτογραφία της.
Η αλήθεια είναι ότι λατρεύω την συγκεκριμένη ηθοποιό τόσο πολύ που παρόλο που είμαι άντρας την έβαλα και σαν εικόνα στον προφίλ μου. :)
 
Η Ατζολετάκη είναι;
 
πω πω πλανόδιοι φωτογράφοι τους πρόλαβα! όταν δεν είχε ο καθένας ένα κινητό να τραβάει φωτογραφίες. αργότερα όταν ασχολήθηκα με την φωτογραφία έμαθα πως έβγαζαν τις φώτο τους όταν υπήρχε μόνο φιλμ: χαρτί άμεσης αμαύρωσης που ήθελε μια πολύ μεγάλη έκθεση και έδινε απ' ευθείας μια θετική εικόνα και ήθελε μόνο στερέωση.
 
Ήταν πολυτάλαντη. Μερικοί ισχυρίζονται ότι στα ταλέντα της περιλαμβανόταν και του ηθοποιού. Δεν έχω γνώμη γι' αυτό, δεν την έχω δει ποτέ.
 
@Π.Λ. Πωπωω!!! τι έκπληξη είναι αυτή που μου επιφυλάσσατε με το παραπάνω μήνυμα σας!!!

Όσο για την Gene Tierney στο avatar παραπλανάει λίγο και οι περισσότεροι νομίζουν ότι είμαι κορίτσι βλέποντας την φωτογραφία της.
Η αλήθεια είναι ότι λατρεύω την συγκεκριμένη ηθοποιό τόσο πολύ που παρόλο που είμαι άντρας την έβαλα και σαν εικόνα στον προφίλ μου. :)
Για ποιά έκπληξη μιλάτε?
Πού να φανταστώ πως πίσω από την κούκλα κρύβεται άντρας, sorry που λένε!
 
Πίσω
Μπλουζα