Οι σταρ και τα παιδιά τους!

Χρειάζεται προσοχή να μην πέσει, έτσι όπως έχει καβαλήσει το κάγκελο της πολυκατοικίας επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 40 στη Νέα Σμύρνη
βλ. σχετ. αναρτήσεις #2.032 και#2.036 στο θέμα "Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους"
 
Τελευταία επεξεργασία:
Αφου ο Παριος επεζησε απο πτωση απο το μπαλκονι του και γλιστρημα απο παντοφλα, παει να πει πως εχει την τυχη με το μερος του.
Η γυναικα του γιατι φοραει γυαλια ηλιου μεσα στο σπιτι; Ειναι κι αυτη μια σταρ;
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μα καλά ολόκληροι σταρς με τις παντόφλες βγαίναν φωτογραφία; πρέπει να γίνει αφιέρωμα στο ποιός φόρεσε καλύτερα την παντόφλα. Ο Λειβαδίτης έχει βγάλει και φωτο με χονδροειδέστατο δερμάτινο πέδιλο.
 
Μπορεί να είναι σταρ αλλά δεν παύουν να είναι και άνθρωποι κι επομένως επιζητούν την άνεση.

Ή σε αντίθεση με τον κο. Δαδινόπουλο ο Πάριος είχε ένα μόνο πουκάμισο ή εκείνη την ημέρα είχε επιδοθεί σε φωτογραφικό μαραθώνιο ο οποίος μας τροφοδοτεί με φωτογραφίες για βδομάδες τώρα και ποιος ξέρει πόσες ακόμη υπάρχουν να δούμε. Ένας ακόμη λόγος να θέλει να αισθάνεται άνετα.

Αλλά δεν σας βρίσκει κανείς. Κατηγορείτε τον κύριο διότι στη φωτογραφία κυκλοφορεί σαν στο σπίτι του και την κυρία Παρίου διότι δεν κυκλοφορεί σαν στο σπίτι της αν και είναι στο σπίτι της. Άλλωστε είναι στο μπαλκόνι. Είχε ήλιο τίγκα στις υπεριώδεις. Ο καταρράκτης καραδοκεί. Πολύ σωστά φόρεσε οπτικές ηλιασπίδες.

Δεν νομίζω ότι διέτρεχε ιδιαίτερο κίνδυνο ο αποσκελετωμένος Πάριος. Ακόμη κι αν το βάρος των παντοφλών απεδεικνύετο ανεπαρκές να τον συγκρατήσει δίκην αγκύρας, αν έπεφτε θα ήταν σαν φτερό στον άνεμο και θα ακουμπούσε απαλά απαλά στο έδαφος. Ήταν που ήταν σαν υπόλοιπο από κιλό, είχε κι αυτά τα αλεξίπτωτα μπατζάκια, έίχε κάθε δίκιο να μη φοβάται.
 
Η παντόφλα σε φωτογραφίσεις εδώ στο Ρετρομάνιαξ έχει αφήσει σχολή.
Εγώ κόλλησα με την οικοδομή στο βάθος. Πολύ όμορφη.

Το "κάτσε καλά ρε" στο παιδί σου μου κάνει κάπως.
 
Εντοπισμός...

1649235423322.png
Η Τζέσσυ Παπουτσή με τον γιό της βρίσκονται στη ύψος της Πλατείας Παντανάσσης, επί της Επαρχιακής Οδού Τήνου-Καλλονής και πριν την αρχήτης Λεωφόρου Μεγαλόχαρης. όπως επισημαίνεται στο γαλάζιο κύκλο :
1649236330918.png

Το κτίριο που επισημαίνεται με γαλάζιο βέλος στην πρωτότυπη φωτογραφία, φαίνεται στις παρακάτω λήψεις του street view (Νοε-2014)

1649235511494.png


1649235679033.png
 
Πίσω
Μπλουζα