Κακιών συνέχεια (με παρασέρνετε). Κοιτάζοντας για εκατομμυριοστή φορά κάποια φωτογραφία της οικογένειας Ληναίου παρατηρώ εκτός από το μόνιμα σοβαρό ύφος του Στέφανου (εντάξει, στην παρούσα φωτογραφία κάνει υπέρβαση και υπομειδιά) και τη στυλιστική ταύτιση μάνας και κόρης. Φούστα πλισέ η μιά φούστα πλισέ η άλλη, μπότες η μια μποτάκια η άλλη. Όσο για την κόμμωση, είμαι σίγουρη ότι ήταν οι πιο βολικές πελάτισσες του κομμωτηρίου:Δεν μπορώ, θα την πω την κακία μου... ο τρόπος που είναι ντυμένο το κοριτσάκι μου θυμίζει συμφοιτήτριές μου στο ΕΜΠ που θεωρούσαν πολιτικά απαράδεκτο να ντύνονται με ρούχα που να έδειχναν έστω και την ελάχιστη φιλαρέσκεια. Ίσως βέβαια να της άρεσε να ντύνεται έτσι και πάω πάσο, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι σκόπευε να κάνει ορειβασία στα χαλιά του σαλονιού, οπότε προς τι αυτά τα παπούτσια? Όλο το σόι είναι ντυμένο καλά για τη φωτογράφηση, δεν βλέπω παντοφλίτσα ούτε για δείγμα, αλλά πλισσέ φούστα? Κάλτσες με ρίγα στην ύφανση?
1+1 ΔΩΡΟ.-Κάνε τα δύο, κι ένα για τη μικρή.
Όχι δεν έγινε καλόγρια. Έγινε πολύ γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός (Μαργαρίτα Μυτιληναίου), και ναι έχει αλλάξει κατά πολύ το στιλ της, ευτυχώς δηλαδή.θα ήταν πολύ καλύτερα ντυμένη εκτός αν έγινε καλόγρια -
Καλέ τι πετυχημένο! Πόση ευφυία αυτός ο λεζάντας!