Τμήμα Ηθών (1992 ANT1)

Αχ... υπέροχα... θαυμάσια... τέλεια...

Θα τις ψάξω... Δεν έχω καταφέρει ακόμα να διαβάσω όλα τα θρεντς.. είναι πάρααααααααααα πολλάαααααα...
 
Θυμάμαι τη σειρά, μου άρεσε η μουσική των τίτλων έναρξης και από υπόθεση ήταν πολύ πετυχημένη.
 
Τρέιλερ για την αστυνομική σειρα


((Τμήμα Ηθών))



μεταδόθηκε το 1994 στον ΑΝΤ1


[video=youtube_share;sgQvgOHjl8E]http://youtu.be/sgQvgOHjl8E
 
Αξέχαστη και η συμμέτοχη του Μιχαλοπούλου

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Πάντα μου φαινόταν πολυυυυ αργή αυτή η σειρά ( το έχουν οι δουλειές του Μανουσάκη ). Είχε και εκείνο το σκοτεινό καταθλιπτικό στυλ...
 
Χεχε χτες ειδα το επεισοδιο με την Μιμη Ντενιση...Ανυπερβλητο
 
Μετα απο πολλα χρονια απφασισα να κατσω να δω αυτο τον καιρο και τα 120 επεισοδια απο το τμημα ηθων και παρατηρησα κατι.Εχω δει μεχρι τωρα μεχρι το πεμπτο επεισοδιο που ειναι ''Η απαγωγη'' και περα απο της ερμηνειες των γνωστων ηθοποιων που ειναι πολυ καλες ολες οι αλλες απο ηθοποιους που προσωπικα με ειναι αγνωστοι ομως ειναι μετριοτατες και πολλες φορες εχουν πολυ γελιο με το ποσο ''ξυλινες'' ειναι.Περα απο αυτα ομως η σειρα ειναι ολα τα λεφτα και πολυαγαπημενη μου και δεν χορταινω να την βλεπω.
 
Μολις ειδα το επεισοδιο ''Ατελειωτη νυχτα'' με φιλιππο σοφιανο ανωμαλο δολοφονο και την ζωζω ζαρπα αυταρχικη μανα πρωην ντιβα του τραγουδιου σπυρο μπιμπιλα τραβεστι και επαθα πλακα.Μιλαμε πολη τολμηρο επεισοδιο και φοβερο πραγματικα απο το πρωτο εως το τελευταιο λεπτο.Απιστευτη σειρα πραγματικα την κοιταω μετα απο παρα πολλα χρονια και ειναι λες και την βλεπω πρωτη φορα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
5 επεισοδια μου εμειναν για να ολοκληρωσω ξανα την σειρα μετα απο πολλα χρονια που ειχα να την δω και πραγματικα απορω γιατι σταμτησε στον τριτο κυκλο.Φυσικα ο λογος ειναι η τηλεθεαση απλα η απορια μου ειναι γιατι δεν ειχε τηλεθεαση αφου ο τριτος κυκλος ειναι πραγματικα πολυ καλος και εχει πολλα επεισοδια που για μενα ειναι καλητερα απο τους δυο κυκλους που προηγηθηκαν.Για παραδειγμα το επεισοδιο ''Αποκλειστικο'' με τον γιωργο σουξε σε ρολο σχιζοφρενη δολοφονου με το τσεκουρι που διαμελιζε γυναικες και τον παυλο χαικαλη υπαληλο σε προποτζιδικο σε ρολο μιμητη του δολοφονου ειναι ολα τα λεφτα.Κριμα που σταματησε στον τριτο κυκλο θα μπορουσε ανετα να υπαρχει και τεταρτος κυκλος.
 
να κάνω μια ερώτηση...….η σειρά αποτελείτε από 120 η 112 επεισόδια??

λογικά 112 είναι......δεν βρήκα κάποιο στοιχείο για παραπάνω επεισόδια.....
 
Η σειρά θα επαναπροβληθεί από τον ANT1 σε περίπου ένα μήνα. Συγκεκριμένα, η επανάληψη της σειράς θα ξεκινήσει από τα μεσάνυχτα της 23ης Ιουλίου 2020, στη θέση της "Ανατομίας", όπως φαίνεται στο πρόγραμμα από την επίσημη σελίδα του σταθμού
 
τελικα απο το σαββατο 25/7 θα προβαλλεται το τμημα ηθων
 
η σειρα προβαλλεται καθε τεταρτη,πεμπτη και σαββατο.το σαββατο δεν ειναι σιγουρο.μπορει να δειξει ταινια
 
αξιοπρεπεστατη ελληνικη αστυνομικη σειρα με καλες ερμηνειες σχεδον απο ολους
 
Πολυ καλη σειρα,αλλα καθε φορα που ερχεται η κουβεντα για το "Τμημα Ηθων",δεν μπορω να μη θυμηθω το τμημα Ηθων Αερος,στο επεισοδιο "ο δρακος του ΚΨΜ" απο το "της Ελλαδος τα παιδια",που σατυριζει το "τμημα ηθων".Ο Γ.Σαββιδακης "Νταλας" στο ρολο του αστυνομου Γκλετσου,ο αειμνηστος Κ.Ευρυπιωτης "Βλαχος ή παλιος" κανει τον αστυνομο Κοτσιδα και ο Γ.Μπεζος ο σμηναρχος Κακκαλος κανει τον διοικητη του τμηματος.Αφηγητης ο Ν.Αλεξιου "Πλαπουτας" (ρολος του Γρ.Βαλτινου απο την "Ανατομια").Αποκαλυψη δρακος του ΚΨΜ,ο Χλαπατσας!
 
Κυρίες, κύριοι και αγαπητά παιδιά, μόλις ξεκίνησε η επανάληψη του σίριαλ από το Μακεδονία TV και σύμφωνα με τη διαφήμιση, θα προβάλλεται Δευτέρα - Πέμπτη στις 23:00, μόλις τώρα προβάλλεται το πρώτο επεισόδιο.
 
Β Ε Ρ Ο Ν Ι Κ Α Α Ρ Γ Ε Ν Τ Ζ Η . . .
Θα συμφωνήσω αλλά, μην ξεχνάμε και την Ελίνα Ακριτίδου, σε μια σχετικά πρόσφατη δουλειά της την είδα και γοητεύτηκα, δεν ήταν όμως ούτε και τότε άσχημη, τουναντίον....

Πάντως, είχα παρακολουθήσει αποσπασματικά κάποια επεισόδια αλλά, τώρα με την προβολή στην τηλεόραση το παρακολουθώ πιο συστηματικά και έχω να παρατηρήσω το εξής. Πραγματικά εν έτει 2022 είναι πολύ σκληρές κάποιες από τις εικόνες που βλέπουμε στα επεισόδια (πχ, βιασμοί, χρήση ουσιών κτλ), πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το 1992, μπορώ να φανταστώ τι σοκ βίωναν οι τηλεθεατές βλέποντας αυτά, πραγματικά σοκαριστική και μπροστά από την εποχή της, πραγματικά έχω περιέργεια να μάθω τις αντιδράσεις που μπορεί να υπήρχαν τότε, από όσους έζησαν τη σειρά στην πρώτη της προβολή.

Είναι ο τρόπος σκηνοθεσίας, είναι η όλη ατμόσφαιρα, δεν ξέρω, πραγματικά ballsy η όλη σκηνοθεσία, πολύ τολμηρή τη βρίσκω τη σειρά, χωρίς φυσικά αυτό να είναι κακό, ίσα ίσα, θαυμάζω το θάρρος και την τόλμη που υπήρχε, κρίνοντας με τα δεδομένα του τότε αλλά, ακόμα και τώρα είναι πολλά από αυτά σοκαριστικά.

Και πολύ, πολύ, μα ΠΟΛΥ, γυμνό στα πλάνα, περιρρέουσα σεξουαλική/ερωτική ατμόσφαιρα μέχρι στιγμής, απόπειρες βιασμού άπειρες σε όσα επεισόδια έχω δει δηλαδή μέχρι τώρα, και φυσικά, πολλές μπλούζες και πουκάμισα σκίστηκαν, κόπηκαν κτλ. Jesus Christ.....
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα