Τμήμα Ηθών (1992 ANT1)

bambinella 100 είπε:
Nομιζω πως ηταν πανεμορφη. Εδω εγω, κοριτσακι τοτε και τη χαζευα! #)
Τότε το 1994 η Μαρί με τον Κορκολή τα είχε, αυτό το κορίτσι τις αρέσουν οι μεγάλοι απορώ. Παλιά ήταν κούκλα η Μαρί, τώρα με τον Μίνωα και το Με Αγάπη μου σπάει τα νεύρα.
 
Από τα επεισόδια που έχω δει τα δυο πιο [edit] επεισόδια που έχω δει είναι με έναν τύπο που απολύθηκε από τον στρατό για να βρει λεφτά έκανε ανωμαλίκες μ έναν στρατιωτικό και μετά μια γκόμενα του έκελεψε τα λεφτά και μετά πυροβόλησε ένα υπάλληλο fastfood δεν λέει τίτλο επεισοδίου ούτε ηθοποιούς όποιος ξέρει τίτλο και όνοματα ηθοποιών ας μου πει. Έπαιζε κι Κόκλας σ αυτό το επεισόδιο που έκανε έναν έμπορο ναρκωτικών και ο Καμίτσης έκανε ένα ρεσεψιονίστ. Το άλλο ήταν με τον Σοφιανό και με μια γκόμενα που κάνανε μια απόπειρα δολοφονίας και έναν φόνο στο τέλος τους πυροβολήσανε στο αεροδρόμιο. Είναι τα καλύτερα επεισόδια που έχω δει μέχρι στιγμής όποιος ξέρει τίτλους επεισοδίων ας μου πει.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΓΙΑΑΑΑΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ:

http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=t_nx_v_w8b9_l2c%3d

ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ!

Ελπίζω την είδηση να την ευχαριστηθήκατε!
 
Βλέποντας τα επεισόδια που έχουν ανέβει στο webtv, ανάμεσα σε πρωτοεμφανιζόμενους που ξεχάστηκαν και άλλους που κάνουν καριέρα μέχρι σήμερα (πολλοί είναι αγνώριστοι, πραγματικά), ξεχώρισα την (πρώτη ίσως τηλεοπτική) συμμετοχή του Δημήτρη Αλεξανδρή, στο 6ο επεισόδιο με τίτλο "Η δωροδοκία", στο οποίο υποδύεται έναν τραβεστί!!!

picture.php




Τρόμαξα να τον αναγνωρίσω, για την ακρίβεια, τη "σύνδεση" την έκανα στους τίτλους τέλους του επεισοδίου, όταν είδα το credit στο "Έλαβαν μέρος".

Non-speaking part, μονόλεπτη συμμετοχή του Δ. Αλεξανδρή, ο οποίος δέχεται τα πειράγματα-τραμπουκισμούς του larger-than-life Θεόφιλου Βανδώρου. Απ' ό,τι βλέπω εδώ, οι συμμετοχές του αρχίζουν από το 1993, οπότε πρόκειται ίσως για την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Δημήτρη Αλεξανδρή, ο οποίος 15 χρόνια μετά, θα πρωταγωνιστούσε σε μια άλλη αστυνομική σειρά, τα "Ίχνη", αυτή τη φορά από την άλλη πλευρά του νόμου.
 
Η σειρά ξεκίνησε το 1992 και τελείωσε το 1995 και όχι το 1994 που λέει η retrodb. Πρέπει να ήταν γύρω στα 120 επεισόδια και το κάστ της ομάδας σε όλες τις σαιζόν: Σαιζόν 1992-1993 (Χρήστος Τσάγκας,Απόστολος Γκλέτσος,Θεόφιλος Βανδώρος,Τίμος Περλέγκας,Βερόνικα Αργιέντζη, Ελίνα Ακριτίδου) Σαιζόν 1993-1994 (Χρήστος Τσάγκας, Απόστολος Γκλέτσος,Θεόφιλος Βανδώρος,Βερόνικα Αργιέντζη,Μαριάννα Τουμασάτου,Αλεξάνδρα Παυλίδου) Σαιζόν 1994-1995(Χρήστος Τσάγκας, Πάνος Μιχαλόπουλος,Θεόφιλος Βανδώρος,Γρηγόρης Τουμασάτος,Θανάσης Ζέρβας,Βερόνικα Αργιέντζη,Μαριάννα Τουμασάτου,Αλεξάνρα Παυλίδου). Αυτοί αποτελούσαν την ομάδα του τμήματος στην καλύτερη και πιο αληθινή αστυνομική σειρά της Τηλεόρασης.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μάγκες χαρείτε όσοι ενδιαφέρεστε για την συγκεκριμένη σειρά ο ANT1 αναίβασε αρκετά επεισόδια από τη σειρά καλή απόλαυση.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ατελείωτη νύχτα (1992-1993):Φίλιππος Σοφιανός,Ζωζώ Ζάρπα,Σπύρος Μπιμπιλας,Τάκης Ζαχαράτος,Βαγγέλης Μουρίκης,Κώστας Πάσπαλης,Έλια Ρέβη,Έυα,Έλενα Ιωακείμ,Μαρίνα,Νέλη Σενάριο: Βασίλης Σπηλιώπουλος.
 
Ο Βιαστής (1992-1993):Γεράσιμος Σκιαδαρέσης,Μίνα Χειμώνα,Λίνα Μαρκάκη,Τάνια Κάψαλη,Μαρίτα Ρίτση,Ρένος Μάντης,Κώστας Βάντζος,Αντώνης Λαλάκος,Λετίτσια Μουστάκη, Δημήτρης Ασπιώτης Σενάριο Βασίλης Μανουσάκης.

Μισή καρδιά (1992-1993):Μαρία Τζομπανάκη,Γιάννης Βόγλης,Νίκος Καλαμό,Τέλης Ζώτος, Γιώργος Σχοινάς,Διονύσης Αντύπας,Jose Martin Σενάριο:Διονύσης Αντύπας.

Προς τους διαχειριστές της retrodb βάλτε εκεί που λέει δεύτερος κύκλος 1993 στο team βγάλτε τον Μιχαλόπουλο και τον Τουμασσάτο και βάλτε Γκλέτσο γιατί συνέχισε άλλη μια χρονιά και την Αλεξάνδρα Παυλίδου Περλεγκά μην βάλετε γιατί απεβίωσε εκείνη την εποχή. Και δημιουργήστε ένα τρίτο κύκλο 1994 και βγάλτε τον Γκλέτσο από το team και βάλτε Πάνο Μιχαλόπουλο Γρηγόρη Τουμασσάτο Θανάση Ζέρβα. Παραπάνω έχω μερικά επεισόδια από τον πρώτο κύκλο με ονόματα και σαιζόν για να τα βάλετε στην retrodb.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μια φωτογραφία της σειράς.

Γκλέτσος - Βανδώρος - Βακούσης

18932229928235901564848.jpg
 
Τελικά τα επεισόδια είναι 112.
 
Ακόμα μια φωτογραφία από τα παρασκήνια!

trmimaithwn.jpg
 
Και γω πιστευω οτι το τμημα ηθων ειναι μεσα στης 3 καλητερες αστυνομικες σειρες.Πολυ καλα σεναρια επεισοδιων παρα πολυ καλοι και γνστοι ηθοπιοι και γενικα ολα ηταν τελεια.Για μενα δεν υπαχει σκαρτο επεισοδιο.Ευτυχως που ετυχε να τα βρω πριν χρονια και εχω ολη την σειρα.
 
Μοναδική σειρά από όλες τις απόψεις για μένα μαζί με την Ανατομία μια από τις καλύτερες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης.
 
Εγώ ευτυχώς την είδα τη σειρά κάπως καθυστερημέναω καθότι όταν την έπαιζαν στην τηλεόραση ήμουν 8 χρονών και δεν με άφηναν να βλέπω τέτοια.. Άσε που την εξέπεμπαν και αργά το βράδυ-ώρα ύπνου για μένα.. Επειδή όμως δεν έχω δει όλα τα επεισόδια, υπάρχει κάπου στο ιντερνετ που θα μπορούσαμε να τα βρούμε??
 
Εγώ ευτυχώς την είδα τη σειρά κάπως καθυστερημέναω καθότι όταν την έπαιζαν στην τηλεόραση ήμουν 8 χρονών και δεν με άφηναν να βλέπω τέτοια.. Άσε που την εξέπεμπαν και αργά το βράδυ-ώρα ύπνου για μένα.. Επειδή όμως δεν έχω δει όλα τα επεισόδια, υπάρχει κάπου στο ιντερνετ που θα μπορούσαμε να τα βρούμε??
Γεννηθήτω το θέλημά σας! :D

http://www.antenna.gr/webtv/categories?cid=3196
 
Παιδιά με έχετε συγκινήσει.. με έχετε βοηθήσει πάρα πολύ να βρω αυτά που έψαχνα.. Δεν ασχολούμαι ιδαιτέρως με τηλεόραση... και γι αυτό και δεν ήξερα την ιστοσελίδα του ΑΝΤ1... μ αρέσουν οι σειρές αλλά συνήθως επιλέγω ποιες θελω να δω.. (όωπς καταλαβαίνετε βλέπω σειρές μετά από πολύυυυυυυ καιρό που έχουν "κυκλοφορίση" στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.... Ευχαριστώ Daredevil... :D

DSC04267.jpg μονο για σένα..

#)
 
Πίσω
Μπλουζα