Βαρυσήμαντες δηλώσεις...

Δεν εννοούσα ότι με το που γύρισε την πρώτη της ταινία τέρμα ο εμπορικός κινηματογράφος. Αλλά βλέπω ότι γύρισε 2 ταινίες το 1972 και μετά καμία μέχρι το 1980, κι αν κρίνω από τους τίτλους τους οι κατοπινές της ταινίες δεν έλεγαν και τίποτε. Στα μέσα των 70'ς ήταν ακόμη πολύ νέα, θα μπορούσε να είχε συνεχίσει την επιτυχημένη κινηματογραφική της καριέρα για πολλά χρόνια ακόμη αν δεν είχε φτάσει το τέλος του εμπορικού κινηματογράφου.
 
Και να πω πως η γυναικα δεν το προσπαθησε; Τοσες ταινιες γυρισε που εναν βιασμο λιγο - πολυ τον επεδιωκαν.
Τα διχτυα της ντροπης
Η ιδιωτικη μου ζωη
Προκληση
Πιο θερμη κι απο τον ηλιο
Το κοριτσι και το αλογο.

Αμα δε σε θελει η ατιμη η τυχη...
 
Εδώ πάντως φοράει μια σειρά μαργαριτάρια. Τι το αισθησιακό έχει μια σειρά μαργαριτάρια? Να ήταν τριπλή σειρά σαν αυτή της Υβόν Σανσόν, να το συζητήσουμε το θέμα. Εγώ πάλι δεν έχω πρόβλημα. Προτιμώ όλα τα κοσμήματα. Δεν κάνω διακρίσεις. Για τέτοια είμεθα τώρα?
 
Και μαλιστα θα ελεγα ουτε καν το τελος του εμπορικου κινηματογραφου. Οχι βεβαια και την αρχη του, αλλα ας πουμε καπου προς το μεσον. Δεδομενου πως η Ελενα γυρισε την πρωτη της ταινια, το "Κατι να καιει", το 1963 με μολις δυο χρονια διαφορα απο την Λασκαρη και τον "Κατηφορο" μια χαρα προλαβε η μελαχρινη ηθοποιος.
Έτσι ακριβώς
 
"...αλλά αν τύχει να κυκλοφορώ γυμνή μπροστά σε μια κάμερα κι ο φωτογράφος πατήσει το κουμπί και βγεί το πουλάκι τι φταίω εγώ?"
 
Πίσω
Μπλουζα