Λεωνιδας σουλης
RetroJunkie
- Αντιδράσεις
- 3.269
παντως η επιτυχια του δεν ηταν στιγμιαια σαν το λαθος του
Εγινε εφοπλιστρα και ησυχασε
Ο Τζακ Νίκολσον είναι όντως "παιδί βιασμού". Σε μεγάλη ηλικία έμαθε οτι βιολογική του μητέρα ήταν η αδερφή του που τον είχε κάνει στα 15 της. Την έχει διηγηθεί πολλές φορές την ιστορία.Α, μα πια! Τι έχουν πάθει όλοι με τους βιασμούς! Φαίνεται ότι οι ιθύνοντες πιστεύουν ότι είναι πιασάρικη η λέξη! Σου λέει "θα το διαβάσουν και θα θέλουν να δουν το άρθρο". Δεν εξηγείται αλλιώς.
Τι είχε γίνει τότε και όλοι ξεσπάθωσαν;
Μα ακόμα κάνει τη γατούλα , τη ναζιάρα και την καταφερτζού που"θα σας πω εγώ, κορίτσια, που ξέρω".Μενεγάκη εδώ ακόμα στην εποχή που προσπαθούσε να μοιάσει στη Βουγιουκλάκη. Κάποια στιγμή κατάλαβε βέβαια πως δεν πήγαινε στον τύπο της η γατούλα κι εγκατέλειψε την προσπάθεια. Κι έκοψε και τις δηλώσεις που παρέπεμπαν στην Εθνική Σταρ.
Όλοι, ο εξής ένας: Το εξώφυλλο του "ΝΕΟΝ". Τσακωμοί μεταξύ τους ήταν, με πιθανές δηλώσεις τους σε άσχετο και ανύποπτο χρόνο που παρατίθενται μαζί στο εξώφυλλο.Τι είχε γίνει τότε και όλοι ξεσπάθωσαν;
Νύχια δεν ξέρω, ( . )( . ) πάντως βγάζεις σίγουρα.
Η Νανά Βενέτη ήταν απίστευτα όμορφη. Μου θύμιζε λατινοαμερικάνα σταρ,στυλ Μπάρμπαρα Καρερα κτλΑπό το 80' δύο πολύ ωραίες γυναίκες θα έλεγα την Νανά Βενέτη και την Γκέλυ Γαβριήλ.
Α, πρεπει να της ζητησεις τον λόγο! Η δηλωση της δεν ειναι αληθης !!!σε μενα γιατι δεν την επεσε;
ηταν αναγκη να διιαβασω αυτο βραδυατικα; πως θα κοιμηθω
Α, πρεπει να της ζητησεις τον λόγο! Η δηλωση της δεν ειναι αληθης !!!