Τι ακούω απόψε ...

C. W. McCall - Convoy (new version), απο το soundtrack της ταινιας Convoy (1978). Η αρχικη εκδοση του τραγουδιου (1975) ηταν η εμπνευση για την ταινια. Sam Peckinpah, Kris Kristofferson και τεράστιοι κινητήρες diesel! Τι άλλο θέλω;


Αν εχετε απομονωθεί στο σπίτι και κοντεύει να σας στρίψει, μπείτε στο φορτηγό του Rubber Duck και εισπνεύστε τον καθαρό αέρα του Νεου Μεξικο. Δεν νομίζετε οτι μυρίζει σαν την ελευθερία;

MV5BYTNmMDQ0MWYtM2JkOC00NTU2LWE0YzAtMTY5Zjc1MmNlMjMxXkEyXkFqcGdeQXVyNjM0MTM4NDQ@._V1_.jpg
 
Τα ποστ σου τα παω με 100000000+ :worship:

Ελευθεριαααααα ορεεεε :gun::gun:
 
iron maiden-somewhere in time
να το επαναλάβω, οι iron maiden πάνε με όλα. ή αλλιώς οι iron maiden είναι όπως το σεξ και η πίτσα, ακόμη και όταν είναι κακοί είναι αρκετά καλοί! αφού διαπίστωσα ότι τα cd moy italo είναι χιλιοπαιγμένα και εντελώς γρατσουνισμένα και τα cd moy heavy metal σχεδόν τσίλικα, το έριξα στους maiden, priest & accept!
 
Δεν το ακούω, αλλά θα το ακούσω όταν πάω σπίτι. Κι αυτό και τον υπόλοιπο "Μεγάλο Ερωτικό". Για προφανείς λόγους.

Πριν κάμποσα χρόνια, στο Ηρώδειο, σε συναυλία της Μαρίας Φαραντούρη "Ένας αιώνας ελληνικό τραγούδι" ο Δημήτρης Ψαριανός εμφανίστηκε σαν guest star - έκπληξη, μια που η συμμετοχή του δεν είχε ανακοινωθεί στο πρόγραμμα όπως άλλων λιγότερογνωστών (αλλά πολύ καλών) τραγουδιστών. Το χειροκρότημα γι'α υτόν ήταν περισσότερο κι από το χειροκρότημα για τη Μ.Φ.


Η αναφορά μόνο του ονόματος της Φλέρυς Νταντωνάκη στο βίντεο αδικεί τον Ψαριανό. Θεϊκή μεν η Φλέρυ, αλλά ο Ψαριανός στέκεται ισάξιος δίπλα της.
 
Πίσω
Μπλουζα