tonytony
retron00b (sick admin's joke!)
- Αντιδράσεις
- 13.303
Μόλις το πρόσεξα και εγώ πριν λίγο καθώς τη διάβαζα στο ίντερνετ. Λέω θα μας τρελάνουν τώρα! Δεν αναφέρει επεισόδιο μόνο ένα DVD! Τώρα απάτη είναι για να πουλήσει φύλλα δεν ξέρω θα φανεί το Σάββατο!Σχετικα γνωστη (αμφιλεγομενη) εφημεριδα διαφημιζει οτι θα δοθει με το φυλλο του Σαββατοκυτιακου το μοναδικο σωζομενο υλικο απο τη πρωτοτυπη σειρα (δεν αναφερεται ποιο υλικο ειναι αυτο).
Εχω και εγω αμφιβολιες για το περιεχομενο του DVD.Μόλις το πρόσεξα και εγώ πριν λίγο καθώς τη διάβαζα στο ίντερνετ. Λέω θα μας τρελάνουν τώρα! Δεν αναφέρει επεισόδιο μόνο ένα DVD! Τώρα απάτη είναι για να πουλήσει φύλλα δεν ξέρω θα φανεί το Σάββατο!
Σωστά. Το αγόρασα και δυστυχώς έχει μόνο κάποιες σκηνές και τίτλους αρχής της σειράς. Τα περισσότερα είναι συνεντεύξεις του μακαρίτη του Φώσκολου, της Γκέλης Μαυροπούλου και άλλων συντελεστών.Οι αμφιβολιες δυστυχως επιβεβαιωθηκαν.Απ'οτι μου ειπωθηκε, το DVD δεν εχει κατι που να μην μπορει να βρεθει ευκολα στο YouTube.
Μηπως μπορεις να μας δωσεις περισσοτερες λεπτομεριες για το περιεχομενο του dvd? Επίσης, οι τιτλοι αρχης ειναι οι αυθεντικοι, ή απο το remake?Σωστά. Το αγόρασα και δυστυχώς έχει μόνο κάποιες σκηνές και τίτλους αρχής της σειράς. Τα περισσότερα είναι συνεντεύξεις του μακαρίτη του Φώσκολου, της Γκέλης Μαυροπούλου και άλλων συντελεστών.