Μόλις το πρόσεξα και εγώ πριν λίγο καθώς τη διάβαζα στο ίντερνετ. Λέω θα μας τρελάνουν τώρα! Δεν αναφέρει επεισόδιο μόνο ένα DVD! Τώρα απάτη είναι για να πουλήσει φύλλα δεν ξέρω θα φανεί το Σάββατο!Σχετικα γνωστη (αμφιλεγομενη) εφημεριδα διαφημιζει οτι θα δοθει με το φυλλο του Σαββατοκυτιακου το μοναδικο σωζομενο υλικο απο τη πρωτοτυπη σειρα (δεν αναφερεται ποιο υλικο ειναι αυτο).
Εχω και εγω αμφιβολιες για το περιεχομενο του DVD.Μόλις το πρόσεξα και εγώ πριν λίγο καθώς τη διάβαζα στο ίντερνετ. Λέω θα μας τρελάνουν τώρα! Δεν αναφέρει επεισόδιο μόνο ένα DVD! Τώρα απάτη είναι για να πουλήσει φύλλα δεν ξέρω θα φανεί το Σάββατο!
Σωστά. Το αγόρασα και δυστυχώς έχει μόνο κάποιες σκηνές και τίτλους αρχής της σειράς. Τα περισσότερα είναι συνεντεύξεις του μακαρίτη του Φώσκολου, της Γκέλης Μαυροπούλου και άλλων συντελεστών.Οι αμφιβολιες δυστυχως επιβεβαιωθηκαν.Απ'οτι μου ειπωθηκε, το DVD δεν εχει κατι που να μην μπορει να βρεθει ευκολα στο YouTube.
Μηπως μπορεις να μας δωσεις περισσοτερες λεπτομεριες για το περιεχομενο του dvd? Επίσης, οι τιτλοι αρχης ειναι οι αυθεντικοι, ή απο το remake?Σωστά. Το αγόρασα και δυστυχώς έχει μόνο κάποιες σκηνές και τίτλους αρχής της σειράς. Τα περισσότερα είναι συνεντεύξεις του μακαρίτη του Φώσκολου, της Γκέλης Μαυροπούλου και άλλων συντελεστών.
Χρήστο το DVD ξεκινά με τους παλιούς τίτλους αρχής της σειάς, αλλά μόνο ηχητικά καθώς από εικόνες δείχνει συρραφή κάποιες παλιές από τη σειρά όσο ακούγεται το ηχητικό! Δεν είναι σε καμιά περίπτωση οι αυθεντικοί τίτλοι αρχής παρά μόνο η μουσική τους! Και μετά συνεχίζει με ένα αφιέρωμα με συνεντέυξεις όπως είπα με τον Φώσκολο, την Μαυροπούλου κα. μετά συνεχίζει δείχνοντας αυθεντικά ασπρόμαυρα πλάνα της σειράς με τον Αγγελο Αντωνόπουλο ως τέως συνταγμ Βαρτάνης με πολιτικά να συναντά κάποιον αρχηγό σε ένα υπόγειο. Αυτό το φίλμ διαρκεί ακριβώς 2 λεπτά. μετά κόβεται και συνεχίζει ένα άλλο αυθεντικό απόσπασμα με τον Αντωνόπουλο ως συνταγματ Βαρτάνη στο γραφείο του με τον Καραγιώργη και κάποιος άλλος υποδύεται τον Μουσολίνι και διαρκεί λίγο ενα λεπτό. Ύστερα συνεχίζει με τους τίτλους αρχής του ριμέικ του 1990 με Αντωνόπουλο και Αλιφέρη και δείχνει αρκετά αποσπάσματα από το ριμέικ έγχρωμο πιά.Μηπως μπορεις να μας δωσεις περισσοτερες λεπτομεριες για το περιεχομενο του dvd? Επίσης, οι τιτλοι αρχης ειναι οι αυθεντικοι, ή απο το remake?