Χθες το πήρα κι εγώ και ήδη ξεκίνησα με 12 αυτοκόλλητα (έτυχα και τους δικούς μας, Τζιόλη και Γκέκα!). Οπότε, τρέχουμε, γιατί οι πέτρες πέφτουν σύννεφο....Playmolover είπε:Μην με πάρετε με τις πέτρες αλλά θα το πω... Πήγα σήμερα και πήρα το καινούργιο άλμπουμ της Panini για το φετινό Μουντιάλ!
Από τα παλιά, μετά και την τελευταία έρευνα στην αποθήκη, δεν έχει μείνει τίποτα απολύτως.
Χα, χα! Είμαι λίγο off topic (δεν είναι panini) αλλά για να παρηγοριέστε ότι υπάρχουν και... χειρότερα, εγώ πήρα το άλμπουμ της sindy από το 1995 με 210 αυτοκόλλητα για να χορτάσω... κόλλημα!stakovios είπε:Χθες το πήρα κι εγώ και ήδη ξεκίνησα με 12 αυτοκόλλητα (έτυχα και τους δικούς μας, Τζιόλη και Γκέκα!). Οπότε, τρέχουμε, γιατί οι πέτρες πέφτουν σύννεφο....
Εγώ πάλι το πήρα ολόκληρο, μαζί με όλα τ'αυτοκόλλητα για να μην γίνομαι ρόμπα στα περίπτερα..stakovios είπε:Χθες το πήρα κι εγώ και ήδη ξεκίνησα με 12 αυτοκόλλητα (έτυχα και τους δικούς μας, Τζιόλη και Γκέκα!). Οπότε, τρέχουμε, γιατί οι πέτρες πέφτουν σύννεφο....
Μήπως εννοείς αυτό ?megistias είπε:αληθεια μπορω να παραγγειλω χαρτακια απο εξωτερικο να συμπληρωσω το αλμπουμ με τους δεινοσαυρους;γινεται αυτο; ηταν τα ιδια οπως και εξω απλα αλλαζε η μεταφραση στην καθε χωρα;επισης ξερει κανεις για ενα αλμπουμ που ειχε κυκλοφορισει τωρα αρχες με μεσα 90 και ηταν πολυ πολυ fantasy με κατι δρακους κλπ!!!ειχα κερδισει και αφισα οπου η αιρετικη μαμα με χαρακτηρισε διαβολικο και την εσκισε.στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα.