Rinus Cesar
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 322
Ένα μεγάααλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κι από εμένα σε όποιον το ανέβασε !!! Και σημειωτέον : Οι παρουσιαστες της εκπομπής Καφετζόπουλος & Βούρος καλέσανε τον Άκη Πάνου στην εκπομπή και τού είπανε : "έλα και παίξε ένα σκετσάκι με όποιον τρόπο εσύ θέλεις" !!! Κι ο Άκης Πάνου ... τα καταφερε και με το παραπάνω !!! Απολαυστικός ως "γεροντόμαγκας δάσκαλος" με τα "ανθρωπάκια, ανθρωπάκια, ανθρωπάκια, σακουλεύεσαι ???" που ζωγραφίζει στο μαυροπίνακα !!! Αλλά και αυτή η ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ που είπε στην εκπομπή "Πες μου παππού", που άκουσα πρώτη φορά τότε ... δείγμα της μουσικής και στιχουργικής ιδιοφυίας και θυμοσοφίας του !!!tzias57 είπε:Ένα βίντεο που βρήκα στο yutube από την εκμπομπη Άνω κάτω με τον Αντώνη Καφετζόπουλο και τον Άκη Πάνου. Ευχαριστώ όποιον το ανέβασε
Εκείνη την περίοδο είχα πάθει "μεγάλη πλάκα" με την πάρτη του !!! Είχε παίξει στα 9/8 [της Λεωφόρου Αλεξάνδρας] και ... πήγα τρεις φορές για να τον δω !!! Τα τραγούδια του συνεχώς τα έπαιζα στο μπουζούκι [το μουσικό όργανο που (νομίζω ότι) ξέρω να παίζω ] !!! Όμως ... δυστυχώς μού τα "διέλυσε όλα" όταν συνέβη εκείνο το τραγικό γεγονός στην Ξάνθη
.....