Άνω κάτω το Σαββάτο

tzias57 είπε:
Ένα βίντεο που βρήκα στο yutube από την εκμπομπη Άνω κάτω με τον Αντώνη Καφετζόπουλο και τον Άκη Πάνου. Ευχαριστώ όποιον το ανέβασε

Ένα μεγάααλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κι από εμένα σε όποιον το ανέβασε !!! Και σημειωτέον : Οι παρουσιαστες της εκπομπής Καφετζόπουλος & Βούρος καλέσανε τον Άκη Πάνου στην εκπομπή και τού είπανε : "έλα και παίξε ένα σκετσάκι με όποιον τρόπο εσύ θέλεις" !!! Κι ο Άκης Πάνου ... τα καταφερε και με το παραπάνω !!! Απολαυστικός ως "γεροντόμαγκας δάσκαλος" με τα "ανθρωπάκια, ανθρωπάκια, ανθρωπάκια, σακουλεύεσαι ???" που ζωγραφίζει στο μαυροπίνακα !!! Αλλά και αυτή η ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ που είπε στην εκπομπή "Πες μου παππού", που άκουσα πρώτη φορά τότε ... δείγμα της μουσικής και στιχουργικής ιδιοφυίας και θυμοσοφίας του !!!

Εκείνη την περίοδο είχα πάθει "μεγάλη πλάκα" με την πάρτη του !!! Είχε παίξει στα 9/8 [της Λεωφόρου Αλεξάνδρας] και ... πήγα τρεις φορές για να τον δω !!! Τα τραγούδια του συνεχώς τα έπαιζα στο μπουζούκι [το μουσικό όργανο που (νομίζω ότι) ξέρω να παίζω ] !!! Όμως ... δυστυχώς μού τα "διέλυσε όλα" όταν συνέβη εκείνο το τραγικό γεγονός στην Ξάνθη :(

:( :( .....
 
Θυμάμαι την εκπομπή αυτή και μου έκανε εντύπωση ο τίτλος της...
 
Στην συγκεκριμμένη εκπομπή προβλήθηκε για πρώτη φορά ο Ορφέας Περίδης με την "φωτοβολίδα" του, άγνωστος ακόμα...
 
Αν και την έβλεπα πότε πότε τη σειρά, δε θυμάμαι τίποτα πια παρά μόνο το όνομα της και ότι έπαιζε ο Καφετζόπουλος και ένα μουσάτος που δε θυμάμαι όνομα.
 
αποσπασμα με τη Μαρια Μπακοδημου,το Γιαννη Βουρο κι εναν ακομη ηθοποιο (δεν ξερω το ονομα του)

 
Aυτό το σκετσάκι με την Μπακοδήμου, είναι από τα λίγα που θυμόμουν από την εκπομπή...
 
Η οποία είναι πραγματικά αγνώριστη.
 
...η οποία είναι πραγματικά αγνώριστη.
 
Το μόνο που θυμάμαι από αυτή την σειρά έντονα είναι το πρώτο επεισόδιο, κι επειδή ήταν Χριστουγεννιάτικο, ξενέρωσα με τα επόμενα επεισόδια! Θα ήθελα πάρα πολύ να δω έστω ένα απόσπασμα από την πρεμιέρα, (ειδικά τώρα που πλησιάζουν τα x-mass σιγά σιγά) και κόβω το κεφάλι μου πως τον ρόλο του Σκρούτζ τον έπαιζε ο Τάκης Χρυσικάκος! Πάντως το όνομα του δεν αναφέρεται στο retroDb. Ίσως ήταν guest μόνο για την πρεμιέρα.
 
το δειχνει καθε σαββατο λιγο μετα τις 22.00 www.megatv.com/live.
αυτο το σαββατο θα δειξει το τριτο επεισοδιο
 
Εγω θυμομουν μονο ενα επεισοδιο, αυτο με τον αειμνηστο Τζιμη Πανουση, και το βρηκα στο Youtube

 
Τα είχα δει σχεδόν όλα τα επεισόδια ήμουν φαν της εκπομπής πιο πολύ για τους τραγουδιστές και μουσικούς που καλούσε (τότε βλέπετε άκουγα και αρκετό ελληνικό τραγούδι) και όχι τόσο για τα σκετς. Νομίζω τράβηξε αρκετά μέχρι τέλος Ιουνίου που προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο στο οποίο ήταν καλεσμένος ο Άκης Πάνου σε μια απ' τις ελάχιστες εμφανίσεις του στο γυαλί. Εκεί ερμήνευσε 2 τραγούδια του τα "Πριν, τώρα, πάντα" και το "Πες μου παππού" (τραγούδια του που είχαν κυκλοφορήσει το 1985 σε ένα δισκάκι 45 στροφών στο οποίο είχε γράψει (εννοείται) τα κομμάτια, τα ηχογράφησε στο προσωπικό home studio του,τραγουδούσε και έκανε δεύτερες φωνές ο ίδιος και έπαιζε με όργανα που είχε κατασκευάσει αποκλειστικά ο ίδιος ήταν και δεινός οργανοποιός μεταξύ άλλων) και επίσης έπαιξε και σε ένα πολύ ψαγμενο σκετς στο επεισόδιο εκείνο.
Άλλοι καλλιτέχνες που θυμάμαι να εμφανίστηκαν σε αυτή την εκπομπή ήταν οι Αρβανιτάκη,Κηλαηδόνης, Ελένη Λεγάκη,Παπάζογλου, Γκιολές με Ξηντάρη,Περίδης, Γαλάνη,Βασίλης Λέκκας, Νικολόπουλος, Ρασούλης (με την κόρη του),Βούλα Σαββίδη, Πανούσης, Λιδάκης κ.α.
Πάντως δύο εκπομπές που προβάλλονταν στην ΕΤ2 η "Αυλαία" και το "Άσμα Ελληνικόν" περίπου 2 χρόνια μετά θύμιζαν πολύ την μουσική ατμόσφαιρα του "Άνω Κάτω Το Σαββάτο"
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα