Άρθρο: Ποιός σκότωσε τον Atari ST; ( The Syracuse Newspapers - 1989 )

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας DINO
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Πρέπει να ήμουν από τους ελάχιστους ή μοναδικός σε αυτή τη χώρα, που είχα σε λειτουργία την Amiga 1200 μέχρι το 1996 που πήγα στρατό. Έπαιζα παιχνίδια,
Εγώ ήμουν αμιγκας το 96 επισης...πισι πηρα το 98...

Καλά το '96 Amiga υπήρχε ελάχιστα πια. Όλη την αγορά την είχαν σκουπίσει Playstation και Windows 95.

Ακριβώς ελάχιστοι ήμασταν με amiga εκείνη την εποχή.

Με τα παιχνίδια που έβγαιναν σε CD τοτε σε PS1 και Win95 ούτε 1 στους 50 κατόχους Amiga δεν θα καθόταν να παίζει σε αυτή ως κύριο μηχάνημα. Ένας φίλος μου σπούδαζε Αγγλία τότε και έρχεται διακοπές με μια στοίβα δισκέτες καμιά 30αρια, που πήρε στον δρόμο 2 λίρες και είχε μέσα το cannon fodder θυμάμαι. Κάτι άλλα demo, μερικές άχρηστες δισκέτες κλπ, θυμάμαι ένα demo ενα κλώνο του zelda για A1200 (Speris Legacy το έψαξα) που δεν έπαιζε βέβαια στην Α500 που είχα. Ούτε καν Αγγλία δηλαδή δεν υπήρχε ιδιαίτερα η Amiga, ίσως είχε ακόμα ένα 5% της αγοράς.

ναι ρε σεις....απλά εγώ δεν ήθελα κονσόλα από ...άποψη και δεν ήθελα πισι από...αντιπάθεια! Ήμουν και στο πανεπιστήμιο ασκώντας το γνωστό σπορ του γκόμενινγκ οπότε μια χαρά με κάλυπτε η αμίγκα όποτε και αν!

Πίσω
Μπλουζα