[video=youtube;UI-QyRbgYUY]https://www.youtube.com/watch?v=UI-QyRbgYUY&feature=youtu.be
Αφιερωμα στα πρωτοχρονιατικα εορταστικα προγραμματα
Αφιερωμα στα πρωτοχρονιατικα εορταστικα προγραμματα
Νομίζω Χριστίνα το έβαλε καi αυτές τις μέρες εορτών κάποια μέρα το MegaBETTY BOOP είπε:Τρεις Χαριτες
Εορταστικό επεισοδιο με τιτλο show business
συμμετέχουν: Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Σταμάτης Κραουνάκης, Κώστας Μακεδόνας, Κώστας Γανωτής, Νίκος Γαλάτης, Φωκάς Ευαγγελινός, Τεό Παπαντωνίου, Κωνσταντίνος Τζούμπας
προβληθηκε Δευτέρα 31/12/1990
σωστά ναι την ΠρωτοχρονιάBETTY BOOP είπε:ηταν την Πρωτοχρονια και το ... ξαναειδα... :flower:
ηταν την Πρωτοχρονια και το ... ξαναειδα... :flower:paulochelao24 είπε:Νομίζω Χριστίνα το έβαλε καi αυτές τις μέρες εορτών κάποια μέρα το Mega
ηταν την Πρωτοχρονια και το ... ξαναειδα... :flower:paulochelao24 είπε:Νομίζω Χριστίνα το έβαλε καi αυτές τις μέρες εορτών κάποια μέρα το Mega
Τελικά μετά από αρκετό ψάξιμο το βρήκα! Πρόκειται για το "Peter's Pop Show" που γινόταν κάθε χρόνο στο Westfalenhalle στο Dortmund με μεγάλα ποπ ονόματα της εποχής. Η εκδήλωση μαγνητοσκοπούνταν για τη γερμανική τηλεόραση και το πρόγραμμα μετά το πουλούσαν σε ευρωπαϊκά κανάλια και προβαλλόταν κυρίως σε πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα. Στην Ελλάδα είχε προβληθεί πιθανότατα στην Ερτ2 την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1987 μετά την αλλαγή της ώρας. Είχαν εμφανιστεί αρκετά γνωστά ονόματα όπως Billy Idol, Kim Wilde, Samantha Fox, Pet Shop Boys, αλλά εγώ είχα πάθει την πλάκα μου με αυτούς τους άγνωστους τότε στην Ελλάδα τυπάδες:x-powell είπε:Εντυπωσιακό το timing, καθώς όντας καινούργιος εδώ σκεφτόμουν να κάνω ένα ερώτημα σχετικά με εορταστική εκπομπή! Αν δεν κάνω μεγάλο λάθος ήταν το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς 1986->1987, μετά τα μεσάνυχτα, στην ΕΡΤ2 και παρουσίαζε μια γιορταστική συναυλία με μεγάλα ποπ ονόματα της εποχής από κάποια ευρωπαϊκή πόλη (ίσως και σε ζωντανή μετάδοση . Θυμάμαι χαρακτηριστικά που είχα πάθει πλάκα με τους Europe οι οποίοι είχαν αρχίσει να γίνονται μεγάλο όνομα με το Final Countdown τότε (πριν τους μάθει το πανελλήνιο με το Eurobasket 87). Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για κάποιον άλλο καλλιτέχνη (Sade ίσως . Θυμάται μήπως κανείς καθόλου λεπτομέρειες να αναφέρει ή, ακόμα καλύτερα, μήπως τυχόν το έχει διασώσει κανείς σε βίντεο;