Έκτακτα Εορταστικά Προγράμματα

Τρέιλερ από το εορταστικό πρόγραμμα του MEGA ((Ανήμερα Μπορείς!). Παρουσίαση Βάσια Παναγοπούλου Γιάννης Βούρος και ο Στέλιος Φώτης. Μεταδόθηκε Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 1991.
 
Απόσπασμα από το εορταστικό πρόγραμμα της ΕΡΤ2 Καλά Χριστούγεννα και καλά Στέφανα. Ο Μιχάλης Μανιάτης μας εύχεται Χρόνια Πολλά. Μεταδόθηκε το 1984 στην ΕΡΤ-2.
 
Απόσπασμα από το εορταστικό πρόγραμμα του ΑΝΤ-1. Παρουσίασαν οι Μάκης Πουνέντης, Κρίστα, Γιάννης Παπαμιχαήλ, Χάρης Βαρθακούρης και ο Δημοσθένης. Μεταδόθηκε 01 Ιανουαρίου 1994.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Αποσπάσματα από το εορταστικό πρόγραμμα ((Πέρασα να σου πω Καλά Χριστούγεννα)) της ΕΡΤ2 με τον Γιώργο Κατσαρό και Γιάννη Πάριο. Μεταδόθηκε 25 Δεκεμβρίου 1986.
 
Ο Γιάννης Πάριος παρουσιάζει την πασχαλιάτικη μουσική εκπομπή της ΕΡΤ ((ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΣ)) τραγούδια από και για την αγάπη. Καλεσμένοι οι Χάρις Αλεξίου και ο Γιώργος Μαρίνος. Μεταδόθηκε 22 Απριλίου 1984.
 
Ο Γιώργος Γκούτης μας παρουσιάζει την Πασχαλιάτικη μουσική εκπομπή της ΕΡΤ ((Τα Τραγούδια της Παρέας)). Μεταδόθηκε 22 Απριλίου 1984.
 
Απόσπασμα από το παιδικό εορταστικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με τίτλο Χιονούλες Αι Βασίληδες. Μεταδόθηκε τα Χριστούγεννα του 1993.
 

1992. Μια Απαράδεκτη Πρωτοχρονιά​


Είναι ότι καλύτερο έχω δει ποτέ μου σε ανάλογο εορταστικό προγραμμα. Όλοι οι συμμετέχοντες είναι εξαιρετικοί. Οι ατάκες απίστευτες. Δεν χορταίνω να το βλεπω.

Νομίζω πως δεν αναφέρθηκε σε άλλο ποστ εδω μέσα. Αν έγινε και δεν το προσεξα συγνώμη.
 
Τιτλοι αρχης και τελους απο το εορταστικο προγραμμα του Μεγκα
"Τι Σημαινει Ελληνικό Ρεβεγιόν" με την Μιμη Ντενιση.
Ο Φαίδων Γεωργίτσης ως οικοδεσποτης.
Συμμετείχαν γνωστοί καλλιτέχνες οπως:
Αλεξια
Αντυπας
Αρλετα
Ελενη Βιταλη
Σοφια Βοσσου και αλλοι...
Μεταδοθηκε στο MEGA CHANNEL το 1991

Συμπληρώνω τον κατάλογο ...
Στους τίτλους τέλους του αποσπάσματος αναγράφεται
Τραγούδησαν οι (με αλφαβητική σειρά):
Αλέξια
Αντύπας
Αρλέτα
Ελένη Βιτάλη
Σοφία Βόσσου
Καίτη Γκρέϋ
Άντζελα Δημητρίου
Λίτσα Διαμάντη
Γιώργος Γερολυμάτος
Δάντης
Άγγελος Διονυσίου
Δούκισσα
Βασίλης Καρράς
Δημήτρης Κοντολάζος
Στέφανος Κορκολής
Κωνσταντίνα
Λαθρεπιβάτες
Μανώλης Λιδάκης
Κώστας Μακεδόνας
Χριστίνα Μαραγκόζη
Μαντώ
Μανώλης Μητσιάς
Ανδρέας Μικρούτσικος
Κώστας Μπίγαλης
Ο.Ρ.Α
Πίτσα Παπαδοπούλου
Λάκης Παπαδόπουλος
Δήμητρα Παπίου
Νίκος Πορτοκάλογλου
Μιχάλης Ρακιντζής
Ρίτα Σακελλαρίου
Κατερίνα Στανίση
Κώστας Χαριτοδιπλωμένος
Μάκης Χριστοδουλόπουλος

Με τον Αντύπα τραγούδησαν οι:
Εμμανουέλλα
Ρούλης Μακρίδης
Διονύσης Σχοινάς
Ειρήνη Αγγέλου

Από τα ονόματα και μόνο καταλαβαίνει κανείς ...Επρόκειτο για τις αρχές της χρυσής δεκαετίας του '90...
Κανονικά, αν υπάρχουν στο αρχείο των καναλιών, θα έπρεπε να τα προβάλλουν για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι, συμφέρει όμως ;
Η κλασική δικαιολογία είναι ως συνήθως η επίκληση των πνευματικών δικαιωμάτων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να αμοίβονται οι δημιουργοί και οι ερμηνευτές (και οι νόμιμοι κληρονόμοι αυτών).
Δυστυχώς πάρα πολλοί σύνδεσμοι δεν λειτουργούν και είναι λογικό αφού πολλοί λογαριασμοί έχουν κλείσει λόγω δικαιωμάτων και όχι μόνο.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μεσόγειος
Από το κανάλι του Γιώργου Παπαστεφάνου
Στην παριγραφή αναγράφονται:
"Δεν αγαπήθηκε μόνο με τα γαλλικά, αλλά και με τα ελληνικά λόγια τού ποιητή Δημήτρη Χριστοδούλου. Ο Georges Moustaki που το έγραψε, το ηχογράφησε σε δίσκο το 1971, δύο χρόνια μετά τον «Μέτοικο». Στο Παρίσι όμως το ηχογράφησε, όταν τής είχε αφαιρεθεί η ελληνική υπηκοότητα και η Μελίνα Μερκούρη, βάζοντας και την δική της την σφραγίδα. Το 1973, με ενορχηστρωτή τον Δήμο Μούτση, η Βίκυ Μοσχολιού έδωσε μία ακόμη ωραία ερμηνεία, ενώ και ο Αντώνης Καλογιάννης και ο Γιώργος Νταλάρας έβαλαν την «Μεσόγειο» στο ρεπερτόριό τους. «Μεσόγειος» είναι ο ελληνικός τίτλος, «En Méditerranée» ο γαλλικός. Παραμονές Χριστουγέννων τού 1975, ο Αντώνης Καλογιάννης και η Αρλέτα, καλεσμένοι τού Ζωρζ Μουστακί ήρθαν στο στούντιο τής ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή για να πάρουν μέρος στο πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα που θα τού αφιερώναμε. Εγώ απ’ τη μεριά μου κάλεσα και την Βίκυ Μοσχολιού για να τραγουδήσει με τον Ζωρζ, μάλιστα το προηγούμενο βράδυ είχα συνοδεύσει στον «Ζυγό» τον Μουστακί για να την ακούσει και να τη γνωρίσει. Σε εκείνη την εκπομπή που με ξανάφερε στην Αγία Παρασκευή μετά από επτάμηνη εξορία στις Οικονομικές Υπηρεσίες τής ΕΡΤ, η Ελένη Μαβίλη είχε αναλάβει την παραγωγή, ο Κώστας Περπερίδης ήταν ο σκηνοθέτης."
 
Κατά την ταπεινή μου γνώμη η σεζόν 1991-92 ήταν η τελευταία με ωραία εορταστικά προγράμματα. Δεν μου άρεσε καθόλου η παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1992 νομίζω πως είχε πολύ αδιάφορα εορταστικά προγράμματα...
 
Ο Λευτέρης Πανταζής και η Άντζελα Δημητρίου στον τηλεμαραθώνιο της UNICEF που μεταδόθηκε 09 Δεκεμβρίου 1991 από την ΕΤ-2.
 
Απόσπασμα από το εορταστικό πρόγραμμά του ΑΝΤ1 που σε απευθείας σύνδεση με το ballroom του Intercontinental παρουσιάζει το «Rock n Roll πάρτι του Αντέννα» την επιμέλεια του οποίου είχε ο Νίκος Μαστοράκης. Παρουσιαστές οι Γιώργος Πολυχρονίου και Τέρενς Κουίκ. Μεταδόθηκε 31 Δεκεμβρίου 1991.
 
Τα εορταστικα προγραμματα των καναλιων κ ειδικα αυτα τα εκτακτα γενικως αυτα που παιζοταν απο δεκαετια 70 σταματησαν το 1995. Απο τοτε βλεπουμε μαγνητοσκοπημενα νυχτερινα κεντρα, εορταστικα επεισοδια των ψυχαγωγικων εκπομπων κλπ.
 
Τα εορταστικα προγραμματα των καναλιων κ ειδικα αυτα τα εκτακτα γενικως αυτα που παιζοταν απο δεκαετια 70 σταματησαν το 1995. Απο τοτε βλεπουμε μαγνητοσκοπημενα νυχτερινα κεντρα, εορταστικα επεισοδια των ψυχαγωγικων εκπομπων κλπ.
Αν καταλαβαίνω καλά μάλλον εννοείς εορταστικά προγράμματα που δεν ανήκαν σε κάποιο σήριαλ ή εκπομπή πχ. όπως το εορταστικό επεισόδιο των Μεν και Δεν το 1995-ή το ρεβεγιόν του Μπράβο το 1997-98.
 
Αν καταλαβαίνω καλά μάλλον εννοείς εορταστικά προγράμματα που δεν ανήκαν σε κάποιο σήριαλ ή εκπομπή πχ. όπως το εορταστικό επεισόδιο των Μεν και Δεν το 1995-ή το ρεβεγιόν του Μπράβο το 1997-98
ε βεβαια αυτα εννοουσα
 
01 Ιανουαρίου 1994 στις 00.05΄ προβλήθηκε στον ΑΝΤ-1 το εορταστικό σόου "Ιστορίες Πρωτοχρονιάτικης Τρέλας" με τους Μιμή Ντενίση Φίλιππο Σοφιανό Βλάση Μπονάτσο Απόστολο Γκλέτσο Βλαδίμηρο Κυριακίδη και το Χάρη Ρώμα.
 
Ενα μικρό απόσπασμα από το εορταστικό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα ((απ' τα καλύτερα για μια καλύτερη χρονιά)) της ΕΡΤ-1 με την Πέμυ Ζούνη και τον Μιχάλη Μητρούση. Μεταδόθηκε 01 Ιανουαρίου 1987.
 
Τα τελευταια χρονια,ειχε αναλαβει "εργολαβια" τα Σαββατοβραδα και τα εορταστικα ο Σπ.Παπαδοπουλος με το "Στην υγεια μας" (βρε παιδια).Φετος το ρολο αυτο μαλλον εχει αναλαβει το MEGA με το "σπιτι με το mega".Στα υπολοιπα καναλια δεν θυμαμαι να ειδα κατι εκτος απο ταινιες "χριστουγεννιατικες" τυπου Home alone.
 
Πίσω
Μπλουζα