Έκτακτη Είδηση: Ο Perifractic αγόρασε την Commodore και γίνεται ο νέος της CEO!

Το θεμα ειναι, θα εχει RGB φωτακια η οχι?
το starlight έχει.... τι τσίρκο κι αυτό.. να ήταν μόνο backlight πληκτρολόγιο οκ...

έξυπνο το αμερικανάκι, το έβαλε ebay $499.00 + US $389.40 (approx £291.01) eBay International Shipping (τουλάχιστον όπως το βλέπω εγω..)

US $514.00
Approximately£385.24
2 bids
Ends in 5d 13hThursday, 23:24

Αρχισε να τσιμπαει. Σαν την RAM κατι

Προβολή συνημμένου 306465

αυτό είναι άρπα-κόλλα δουλεια, sorry.. βίδες στα joy-ports !! - μάλλον εκεί στηρίζεται το πάνελ (πλαστικό ε; )
θα τους έπεφτε ο κ... αν το έκαναν redesign να μοιάζει όπως στο γνήσιο 64 ;
εμ βέβαια το μεταλλικό και με την εκτύπωση πάνω στοιχίζει μερικά $$ παραπάνω...

οι τρύπες στα dsub δεν είναι για απλές βίδες - αυτό είναι 'hobbyist hack'- είναι για jack screws
Κάτσε εσύ να παραγνωρίζεις όλους τους διθυράμβους που έρχονται από το ένα review μετά το άλλο ανά τον κόσμο, όλα τα θετικά extra features που δεν είχε το παλιό και τις ωραίες λεπτομέρειες ουσίας (δεν θα μπω στην διαδικασία να τα απαριθμήσω, μπορείς να τα αναζητήσεις πανεύκολα στο web) για να ασχολείσαι με τις βίδες στα joystick ports και τα λαμπάκια (που είναι toggleable ούτως ή άλλως). Άμα δεν σου αρέσουν τα LEDs, απλά παίρνεις το μπεζ ή αν χαλιέσαι γενικότερα, μην παίρνεις και τίποτα βρε αδερφέ!

10/10 IGN
5/5 Tom's Hardware
4.5/5 GamesRadar
9/10 Time Extension
Θετικότατη κριτική από Nostalgia Nerd

Αλλά είπαμε, όλοι αυτοί είναι ηλίθιοι κουτόφραγκοι (ή τα έχουν αρπάξει) ενώ εδώ στην Ελλαδάρα έχουμε τους υπέρτατους κριτές / δικαστές που τα ξέρουν όλα.. Και μόνο που πρόλαβε ο Peri το Χmas release είναι επίτευγμα για πολλούς λόγους.

Αυτά τα παρενθετικά, και να με συγχωρείτε για την μικρή μου παρέμβαση. Συνεχίστε οι αθεράπευτοι Αμστραντάδες και Σπεκτρουμάδες να χύνετε ελεύθερα το δηλητήριό σας (ευτυχώς όχι όλοι). Όπως έχω πει και παλιότερα: laughs best who laughs last.

Κάτσε εσύ να παραγνωρίζεις όλους τους διθυράμβους που έρχονται από το ένα review μετά το άλλο ανά τον κόσμο, όλα τα θετικά extra features που δεν είχε το παλιό και τις ωραίες λεπτομέρειες ουσίας (δεν θα μπω στην διαδικασία να τα απαριθμήσω, μπορείς να τα αναζητήσεις πανεύκολα στο web) για να ασχολείσαι με τις βίδες στα joystick ports και τα λαμπάκια (που είναι toggleable ούτως ή άλλως). Άμα δεν σου αρέσουν τα LEDs, απλά παίρνεις το μπεζ ή αν χαλιέσαι γενικότερα, μην παίρνεις και τίποτα βρε αδερφέ!

10/10 IGN
5/5 Tom's Hardware
4.5/5 GamesRadar
9/10 Time Extension
Θετικότατη κριτική από Nostalgia Nerd

Αλλά είπαμε, όλοι αυτοί είναι ηλίθιοι κουτόφραγκοι (ή τα έχουν αρπάξει) ενώ εδώ στην Ελλαδάρα έχουμε τους υπέρτατους κριτές / δικαστές που τα ξέρουν όλα.. Και μόνο που πρόλαβε ο Peri το Χmas release είναι επίτευγμα για πολλούς λόγους.

Αυτά τα παρενθετικά, και να με συγχωρείτε για την μικρή μου παρέμβαση. Συνεχίστε οι αθεράπευτοι Αμστραντάδες και Σπεκτρουμάδες να χύνετε ελεύθερα το δηλητήριό σας (ευτυχώς όχι όλοι). Όπως έχω πει και παλιότερα: laughs best who laughs last.
Ο καθένας έχει διαφορετική άποψη απο ποιότητα , θα ήμουν οκ και με σκέτο board , το έχω γράψει εδώ ότι για τα λεφτά του με case/kbd είναι πολύ καλή τιμή

Συνεχίστε οι αθεράπευτοι Αμστραντάδες και Σπεκτρουμάδες να χύνετε ελεύθερα το δηλητήριό σας (ευτυχώς όχι όλοι). Όπως έχω πει και παλιότερα: laughs best who laughs last.

Καλό πάντως μου ακούγεται αυτό και για τους Αμστραντάδες και για τους Σπεκτρουμάδες και φυσικά και για όλους τους 8bitαδες νοσταλγούς άλλων ρετρό μηχανημάτων. :)

Τελευταία επεξεργασία:
Ο καθένας έχει διαφορετική άποψη απο ποιότητα , θα ήμουν οκ και με σκέτο board , το έχω γράψει εδώ ότι για τα λεφτά του με case/kbd είναι πολύ καλή τιμή
Και εγω θα μπορουσα καλλιστα να πω οτι το θεορω σκουπιδι η το αμαγαλμα της τεχνολογιας, χωρις ναχει το δικαιομα κανενας να μου την μπει προσωπικα. Δημοσιο σαιτ ειναι, λεει ο καθενας την γνωμη ΤΟΥ, ελευθερα και βεβαια, οποιοσδηποτε εχει δικαιομα να διαφωνησει η να συμφωνησει. Οχι και καλα να συμφωνουμε σε κατι επιδει το ειπε καποιο ρεβιου η τοπε ο παπαδοπουλος.
Εξ αλλου ειμαστε εδω ολοι μας, κουβεντουλα να κανουμε, με τα επιχειρηματα μας και την πλακιτσα μας. Αρκετα μαυριζει η ζωη μας μ' αυτα που βλεπουμε γυρω μας καθε μερα.

ααα δεν μας ξέρετε καλά εδω!

Όλα τα λέμε για πλάκα και όχι για να την πούμε στα αληθινά σε κάποιον.

Αφήστε που θυμόμαστε κιόλας όταν ήμασταν πιτσιρίκια εκείνα τα VS που βλέπαμε και στα περιοδικά pixel & user!!!

Αφηστε να αναβουν λιγο τα αιματα για πλακα!!

λοιπόν το είδα και απο κοντά αλλά όχι για πολύ :(
το παρέλαβε χθες ένας γείτονας φίλου- αρνήθηκε eυγενικά να πάρω pics - καλή αίσθηση το kbd (το shift-lock μου φάνηκε λίγο περίεργο, μετά κατάλαβα δεν κάνει lock όπως το παλιό..... ή δεν μάλλoν δεν το πάτησα αρκετά καλα..) -δεν καθίσαμε και πολύ εκεί ... pub time :-}
αυτά εδώ όντως έρχονται απο UK warehouse και -ευτυχώς όχι με courier που κοπανάνε τα πακέτα σαν ...χταπόδια.. (hermes/evri πχ)

λοιπόν το είδα και απο κοντά αλλά όχι για πολύ :(
το παρέλαβε χθες ένας γείτονας φίλου- αρνήθηκε eυγενικά να πάρω pics - καλή αίσθηση το kbd (το shift-lock μου φάνηκε λίγο περίεργο, μετά κατάλαβα δεν κάνει lock όπως το παλιό..... ή δεν μάλλoν δεν το πάτησα αρκετά καλα..) -δεν καθίσαμε και πολύ εκεί ... pub time :-}
αυτά εδώ όντως έρχονται απο UK warehouse και -ευτυχώς όχι με courier που κοπανάνε τα πακέτα σαν ...χταπόδια.. (hermes/evri πχ)
Γιατι δεν σε αφησε να βγαλεις φωτογραφίες το μηχάνημα; Φοβόταν μην του πάρεις την ..."ψυχή" σαν τους Ινδιάνους;;; Ρε κολλήματα που τραβάνε κάποιοι...

Φοβόταν μην του πάρεις την ..."ψυχή"
οχι ρε... φαντάζομαι γιατι στον τοίχο απέναντι είχε φάτσα καδράκια με τα παιδια/εγγονια του... ασε που δεν τον πολυήξερα τον τύπο - πήγαμε να τον πάρουμε απο το σπίτι του και μου λέει "πήρα το 64" και είχα την εντύπωση έλεγε για το 64maxi -πρέπει να είναι η 2η.3η φορά που τον συναντώ και είχαμε μιλήσει πριν, γενικά για τα 8bit- δικό μου σφάλμα στην τελική και που τον ρώτησα...

Εντάξει καταλαβαίνω να μη θέλει να βγάλει τα παιδιά του και την οικογένειά του γενικότερα κάποιος ξένος φωτογραφία. Εγώ δεν έχω ανεβάσει ποτέ καμία φωτογραφία των παιδιών μου για παράδειγμα σε social media... Όμως το μηχάνημα θα μπορούσες να το φωτογραφίσεις με τρόπο που να μη φαίνονται τα υπόλοιπα... Τέλος πάντων... στο μυαλό του καθενός δεν μπορούμε να μπούμε...

Πίσω
Μπλουζα