Εδω και καιρο ηθελα να ανοιξω αυτο το θεμα, οπου θα ρωταμε και θα δινουμε πληροφοριες για ρετρο προσωπα που χαθηκαν ξαφνικα απο τη δημοσιοτητα. Αφορα παντος ειδους καλλιτεχνες, ελληνες και ξενους.
Ο Stakovios με ρωτησε σημερα αν γνωριζω τι απεγινε η Σονια Ζωιδου. (Ειναι η ανηψια του Λογοθετιδη στην ταινια Ενας ηρωας με παντουφλες, που κλεβει τον αρραβωνιαστικο της Ιλιας Λιβυκου, Βυρωνα Παλλη).
Η πανεμορφη και ελκυστικοτατη Σονια, φιλε Στακοβιε, ειχε βγει Σταρ Ελλας στα Καλλιστεια του 1955. Την ιδια χρονια που βγηκε Μις Ευρωπη η Ντεπυ Μαρτινη του Εφιαλτη και του Καλημερα Αθηνα.
Η Σονια λιγο μετα την εκλογη της εφυγε για την Αμερικη κι εκανε μια βραχυβια καριερα εκει, με συμβολαιο απο τη UNIVERSAL. Επιστρεφοντας στην πατριδα μας, εκανε μερικες ταινιες κι εδω και τη γνωρισαμε καλυτερα. Για προσωπικους της λογους απoχωρησε γρηγορα απο τον καλλιτεχνικο χωρο και το 1970 παντρευτηκε τον αρχιτεκτονα Βασιλη Κουρακο. Σημερα ζει στη Νοτιο Καρολινα με τον αντρα της και τον γιο τους Ηλια. Ειχε ακουστει μαλιστα, οτι η Σονια ειχε πεθανει απο το 1960, αλλα ευτυχως αυτα ηταν φημες και μονο.
Να ρωτησω τωρα κατι κι εγω με τη σειρα μου:
Μηπως ξερει κανεις τι απεγιναν δυο αγαπημενες μου ελληνιδες ηθοποιοι?
Η Ποπη Λαζου και η Λιλιαν Μηνιατη?
Προβολή συνημμένου 88210
[/QUOT