Κριμα μονο που δεν μπορει να τα δει η Μοσχολιου να χαρει.Η Ζωζώ Σαπουντζάκη τρολάρει την βασίλισσα Ελισάβετ: «Το έβαλα πρώτη, άργησες...» | in.gr
Απίστευτη ανάρτηση από την βασίλισσα Ζωζώwww.in.gr
Σκληρό τέλος δεν λες τίποτα και όπως φαίνεται δεν θα κατηγορηθεί ο γιος της λόγω ακαταλογιστου, προς ψυχιατρείο τον βλεπω. Γολγοθά θα ανέβαινε η γυναίκα.Κριμα. Αγριο τελος.
Εκανε εξαιρετικες αναρτησεις στο FB
Η Εφη Τσαμποδημου εφυγε απο τη ζωη απο το 2015."Έφυγε" από τη ζωή η ηθοποιός Ευτυχία Τσαμποδήμου - Gossipstory.gr
Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η γνωστή ηθοποιός Ευτυχία Τσαμποδήμου, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια και τους συναδέλφους της. Η άλλοτε ξανθιά, Ευτυχία ή Έφη, είχε γίνει γνωστή στην τηλεόραση από τον ρόλο της ως Μπρίνες στη σειρά του ΑΝΤ1 «Cheek to cheek», ενώ είχε παίξει και σε πολλά ακόμη σίριαλ...www.backstage24.gr
Πω πω συγνώμη τα μπερδεψαΗ Εφη Τσαμποδημου εφυγε απο τη ζωη απο το 2015.
Μπάμπι δεν ξέρω τι έκανε στο πρόσωπο αλλά ομόρφυνε πολύ. Είναι κοκεταρια απίστευτη. Τώρα όσο για το ένα μήλο την μέρα , δεν γίνονται αυτά.Ωπα! Αλλαγμενο βλεπω το προσωπο της. Πολυ διαφορετικο απο ο,τι το εβλεπα εδω και πολλα χρονια. Και με εντονο μακιγιαζ στα ματια και ψευτικες βλεφαριδες. Την προτιμω οπως την ηξερα. Ειμαι υπερ των διαφορων αισθητικων επεμβασεων, αρκει να μη μας κανουν αλλους ανθρωπους.
Και με τιποτα δεν πιστευω πως στην καθημερινοτητα της η Ζωζω ειναι απλη και κυκλοφορει αβαφη. Δεν ειναι ο τυπος της γυναικας που θα το εκανε αυτο. Εδω την αλλη φορα σε συνεντευξη της ελεγε πως εφαγε ποσες ωρες μεχρι να βρει το βερνικι νυχιων που θα ταιριαζε με το φορεμα της.
Τρως ένα πιάτο παιδάκια το μεσημέρι και το βράδυ ένα μήλο, βεβαίως αυτό γίνεται , εξάλλου η Ζωζώ της είχε τις καμπύλες της.Πώς δεν γίνεται? Δεν είπε "Τρώω μόνο ένα μήλο την ημέρα". Κάθε μέρα πλακώνεις τα κοντοσούβλια και τις πίτσες και τις καρμπονάρες και μετά τρως κι ένα μήλο,
Οχι, βρε Αριαδνη. Δεν την εχω και για ανθρωποφαγο!Τρως ένα πιάτο παιδάκια το μεσημέρι και το βράδυ ένα μήλο....
Καλύτερα να μασαω εύχομαι σε όλους να φτάσουμε τα χρόνια της Ζωζως και να μάστε έτσι, αυτή είναι η αληθινή επιτυχίαΟχι, βρε Αριαδνη. Δεν την εχω και για ανθρωποφαγο!