Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

Αν ενδιαφέρεστε αυτή πρέπει να είναι η σελίδα της στο φεησμπουκ ...
της εκανα αιτημα,αναμενω
 
Η Ελένη Προκοπίου γεννήθηκε το 1939, είναι λοιπόν σήμερα 81 χρόνων. Είναι πολύ κομψή, λεπτή, χαρούμενη. Στη φωτογραφία είναι με εγγονή της. Δεν μπορώ να φανταστώ πού έχουν βρεθεί όλες οι λάθος πληροφορίες για την Ελένη Προκοπίου.
Μια μικρή διόρθωση , η Ελένη Προκοπίου είναι γεννημένη στις 7 Ιουλίου του 1940 και όχι το 1939 όπως αναφέρεται παντού. Τουλάχιστον αυτό γράφει το δημοτολόγιο του ΥΠΕΣ...
 
Μια συνέντευξη της Νελλης Παππα:

 
Επί τέλους να και μια που λέει καλά λόγια για κάποιον πεθαμένο διάσημο συνάδελφό της και δεν "αποκαλύπτει" φριχτά σκάνδαλα. (Φυσικά ο συντάκτης άκουσε "κατήφορος" κι έγραψε "κατήγορος" και μάλιστα 2 φορές μπας και νομίσουμε ότι ήταν τυπογραφικό λάθος).
 
Μια συνέντευξη της Νελλης Παππα:

συγκηνηθηκα αγαπω πολυ τον κωστα χατζηχρηστο
ειναι γεγονος και φαινεται στο περασμα του χρονου;
 
Για δύο ηθοποιούς δεν ξέρουμε πολλά δηλ.σχεδον τίποτα για την Ρίτα Άντλερ και την Λακαζ, τι απέγιναν κτλ.

Η Ρίτα Άντλερ ζεί στην Αθήνα (αυτό είναι σίγουρο) και η ηλικία της αναφέρεται στο retrodb. Δεν ξέρω αν παντρεύτηκε ποτέ ή αν έχει παιδιά. Στα σχόλια αυτού του βίντεο στο youtube κάποιος αναφέρει την εταιρεία όπου δούλευε την δεκαετία του 80. Όσον αφορά την Λακαζ σε παραπέμπω στο greek actors blogpost όπου θα βρεις στα σχόλια λεπτομέρειες για την οικογενειακή της ζωή και έτη γέννησης και θανάτου.

 
Τελευταία επεξεργασία:
ο κυριος πολιτης αναφερθηκε στα χρηματα που επαιρναν στη λαμψη,η κυρια δανδουλακη δεν απαντησε ποτε επι της ουσιας
 
Η Νικολαϊδου ήταν θεία της συζύγου μου. Προσωπικά δεν τη γνώρισα καθώς πέρασε τα τελευταία της χρόνια σε δομή φιλοξενίας με κάποιου είδους άνοια.
Ήταν παντρεμένη (διαζευγμένη) με τον Μούτσιο και η σύζυγος μου έχει μερικά από τα βιβλία της βιβλιοθήκης του! Σχεδόν όλα έχουν δερμάτινη επένδυση με τα αρχικά του! Μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι κάπου στα 60s ένας Έλληνας είχε το μεράκι να πληρώσει για δερμάτινη επένδυση στα βιβλία που του αρέσουν! Μην ξεχνάμε πόσο πίσω ήταν (είναι) η Ελλάδα σε θέματα πνευματικής καλλιέργειας. Τα βιβλία είναι τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Μου έκανε εντύπωση η βαθιά μόρφωση του. Είχε σπουδάσει φωνητική στη Βιέννη και γενικά ήταν πολύ "δουλεμένος" άνθρωπος. Η σύζυγος μου τον θυμάται από τα παιδικά της χρόνια και μου είπε ότι ήταν πολύ γλυκός και γοητευτικός σαν χαρακτήρας. Έχω την εντύπωση ότι στην Ελλάδα δεν αναδείχθηκε όσο άξιζε το πολυσύνθετο ταλέντο του.
 
συμφωνω απολυτα με οσα λετε,ηταν πολυ μορφωμενος και ταλαντουχος ανθρωπος ,θα μπορουσε να κανει πολλα περισσοτερα πραγματα αλλα Ελλαδα...
 
H Χρονοπούλου ως Ματρονα , αρχιμαφιοζα χτες στο έτερος εγώ. Δεν το περίμενα και φυσικά δεν κατάλαβα την σχέση της με το ερπετό.
 
ΟΧΙ . Αν και το σταθερό και το κινητό τηλέφωνο είναι στον ΟΤΕ, δεν έχω Cosmote TV εδώ και 6 χρόνια. Το είχα μέσω δορυφόρου αλλά δεν έβλεπα οπότε το έκοψα.
Eιναι φοβερή σειρά σου καίει τα εγκεφαλικά κύτταρα. Τώρα ψάχνουμε τον γιο της Χρονοπούλου.
Να καλέσουν ως guest star στη σειρά την Αγγελική Νικολούλη για να βρει τον υιό της Χρονοπούλου (Φως στο τούνελλλλλ) :biglaugh::biglaugh::biglaugh::biglaugh:
 
ΟΧΙ . Αν και το σταθερό και το κινητό τηλέφωνο είναι στον ΟΤΕ, δεν έχω Cosmote TV εδώ και 6 χρόνια. Το είχα μέσω δορυφόρου αλλά δεν έβλεπα οπότε το έκοψα.

Να καλέσουν ως guest star στη σειρά την Αγγελική Νικολούλη για να βρει τον υιό της Χρονοπούλου (Φως στο τούνελλλλλ) :biglaugh::biglaugh::biglaugh::biglaugh:
Αχ ξέρουμε βασικά ότι ο γιος της είναι ο " γιατρός " αλλά γιατί έκανε το ερπετό αρχηγό της οργάνωσης και όχι τον γιο της αφού είναι η αρχιμαφιοζα ; Ο Μπέζος κάνει τον υπουργό δημόσιας τάξης και του πάει τέλεια ο ρόλος.
 
Ελπιζω να δούμε και άλλη Μαίρη Χρονοπούλου απόψε στο ετερος τον ρόλο της ματρονας τον έκανε πάρα πολύ καλά. Ότι και να πω λίγο, έδωσε και την χαστούκα της.
 
Πίσω
Μπλουζα