mariadegrecia
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 77
Ναι σας το είχα πει εδώ και καιρό αλλά δεν έχω σκάνερ στο σπίτι οπότε με τις πρώτες ευκαιρίες
Ρίξτε και μια ματιά στη retroDBΜετά από αναζήτηση στο Google βρήκα τα εξής:
Ο Σπύρος Γουριώτης...
Ο Σύλβιος Λαχανάς ...
Ο Γεράσιμος Μαλλιώρης ...
Ο Δημήτρης Τσουράπης...
Με την παρατηρητικότητα, τις γνώσεις, τις πηγές αλλά κυρίως με το μεράκι των συμφορουμιτών, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα την ταυτοποιήσουμε και αυτήν! Καλώς όρισες στο φόρουμ και συγχαρητήρια για τη δική σου δουλειά στον τομέα των βιογραφιών των ηθοποιών.KOSTRATINOS είπε:ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΥΡΑΠΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο http://greekactor.blogspot.com/2011/...post_2541.html ΚΑΙ Η http://greekactor.blogspot.com/2011/...post_1731.html Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΘΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ.
ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΑ.
ΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Εντόπισα τον Γιώργο Ξύδη στην έναρξη της ταινίας "Εγωισμός" σε ρόλο... κοινού σε κηδεία! (φωτό ο κοντός κύριος, πρώτος απο αριστερά με την ομπρέλα) Και μάλιστα χωρίς το όνομά του στους τίτλους.stakovios είπε:Ο Γιώργος Ξύδης ήταν ηθοποιός του μουσικού θεάτρου. Τον βρίσκουμε στον κινηματογράφο σε ταινίες με τον Βέγγο (θυμηθείτε τη σκηνή που στον τουρτοπόλεμο από τον Πράκτορα Θου-Βου, μπαίνει ανυποψίαστος να πάρει μία τούρτα για το σπίτι του και ο Βέγγος του λέει: "Δεν πειράζει, θα την φάτε εδώ μαζί μας"). Επίσης, έπαιζε συχνά τον γιατρό. Πέθανε στην δεκαετία του ' 70 μάλλον. Βρήκα δύο αναφορές στον Τύπο, που επιβεβαιώνουν ότι ζούσε το 1972 και το 1973. Το 1972 παίζει στο κατοχικό δράμα του Γεράσιμου Σταύρου "Καληνύχτα Μαργαρίτα", με τον θίασο Νώτη Τσεκούρα, στο μακρινό Σικάγο. Το 1973 παίζει στο έργο "Ένας Ιππότης για τη Βασούλα", των Γιαλαμά-Πρετεντέρη επίσης στο Σικάγο.
Και έναν έλεγχο για τη Φρόσω Κοκκόλα παρακαλώ (πότε γεννήθηκε και πότε έφυγε). Και για τον Ραφαήλ Ντενόγια και τον Βελισσάριο Κοντογιάννη.mhmerotategiatipino είπε:καλημερα kostratinos, εγω ειμαι που σου αναρτουσα κατα καιρους διαφορα σχολια ως πανος τ. στο μπλογκ σου. Στο διτομο ρουβας-σταθακοπουλος αναγραφονται και οι κομπαρσοι, αν το εχεις κανε μια διασταυρωση στις ταινιες που αναφερεις να δεις ποιο γυναικειο ονομα αναφερεται σε ολες!