Λοιπον παιδιά για την Νικη Λινάρδου
Πριν από μερικά χρόνια λέγαμε με τον άντρα μου να πάρουμε ένα σπιτι στα Πατησια.Μπαινω λοιπον σε πολυκατοικια αριστουργημα του 50 στη οδο Καραμανλάκη και το πρωτο που βλεπω στο τελειως βινταζ διαμέρισμα ειναι μια ολοσωμη αφισα του ῾᾽Θα σε κάνω βασιλλισα῾᾽. Ιδιοκτητρια ήταν η κ.Λινάρδου που το πουλουσε για να παει κάπου στα βορεια προσαστια. Ζουσε με ένα σκυλακι και μια οικιακή βοηθο. Παιδια δεν είχε μου ειπε γαιτι την ρωτησα γιαιτ δεν δινει το σπιτι στα παιδιά ή στα εγγόνια. Ηταν υπερκομψη και Κυρια με Κ κεφαλαιο. Ηταν ντυμενη καλά αλλά οχι εξηζητημενα και πολυ καλοδιατηρημένη,λεπτη με περιποιημένα μαλλιά,νυχια και ωραια παπουτσια. Το δε σπιτι αριστουργημα πολύ καλό γουστο. Πουλαγε και τα επιπλα. Δυστηχως το έδινε ακριβα και ηθελε και διορθωσεις λογω παλαιοτητας. Τελικά σπιτι δεν πηραμε και αντι να μπουμε σε δανεια φυγαμε εξω. Η περιοχη ἐχει αφεθει στη μοιρα της και οταν περασα απο κει πριν μερικους μηνες δεν πουλιοταν πια. Χαρηκα ομως για την εμπειρια να γνωρισω τη Νικη Λιναρδου.
Μπορειτε να μου πειτε τι απεγινε η Ζετα Αποστολου, η Νίτσα Μαρουδα, η Νικη Τριανταφυλλιδη και η Καιτη Παπανικα.Αν ειναι αληθεια αυτα για τη ΛιΛη Παπαγιαννη κριμα,δεν μπορουμε να τη βρουμε?Αρεσε πολυ στν αντρα μου.