Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

Πραγματικα δεν γνωριζω αν η Μεμα Σταθοπουλου ειχε μπει σε μοναστηρι, αλλα ειχα ακουσει και διαβασει λιγα χρονια προτου πεθανει, πως ειχε στραφει στη θρησκεια. Τη θυμαμαι σε ενα περιοδικο να λεει ποσο αγαπουσε την Ορθοδοξια, ενω σε μια φωτογραφια του ιδιου περιοδικου φοραγε στο λαιμο της εναν πολυ μεγαλο σταυρο.

Ευτυχως που προλαβε να φυγει πριν απο το τραγικο δυστυχημα με την κορη της.
 
αριαδνη είπε:
Bambinella, συγκινηθηκα από το ποστ σου, πιο πολύ για την αγαπημένη μου Γκελλυ Μαυροπούλου !! αλλα και για την Νελλυ Παππά με την εκπληκτική φωνή!! :thanx2:
Την Γκελλυ Μαυροπουλου την ειχα δει φετος καλεσμενη στο εχει γουστο με την Μπηλιω Τσουκαλα γιατι καναν αφιερωμα στην Γεωργια Βασιλιαδου!Μου φανηκε λιγο περιεργη ομως γιατι δεν φαινοταν κ πολυ προσιτη κ μαλιστα εφυγε στα μισα της εκπομπης κ η Τσουκαλα ειχε απορησει!Παρολα αυτα ομως ειναι εξαιρετικη ηθοποιος κ πολυ θα ηθελα να εβλεπα κ αλλες δραματικες ταινιες της αλλα τα καναλια τον χαβα τους!!!!!!!!
 
Η Μέμα Σταθοπούλου, πάντως, δεν κλείστηκε σε μοναστήρι. Απλά ζούσε τα τελευταία χρόνια της ζωής της στην ιδιαίτερή της πατρίδα, την Πάτρα, ιδιωτεύοντας.
 
τα τελευταια χρονια η μεμα σταθοπουλου εμενε στην πατρα και τις πολυ λιγες φορες που ετυχε να δωσει συνεντευξη στην τηλεοραση ειχε μια πικρια για το θεατρο και την τηλεοραση γιατι δεν μπορουσε να βρει δουλεια και γενικοτερα επειδη την ειχαν ξεχασει...ειχε μαλιστα νομιζω χωρις να ειμαι απολυτως βεβαιος οτι ειχε και βιοποριστικο προβλημα...καποια στιγμη ειχε ανοιξει αν θυμαμαι καλα στην πατρα ενα καταστημα ρουχων η κατι τετοιο συνεταιρικα, αλλα ο η συνεταιρος την "εριξε" και καταστραφηκε οικονομικα...λιγο αργοτερα μαθαμε για τον χαμο της..κηδευτηκε στην πατρα παρουσια πολυ λιγων συναδελφων της οι οποιοι "δικαιολογηθηκαν" απο την εκπροσωπο τους Κα αννα φονσου..εκει ηταν βεβαιως και ο φιλος της και συνπρωταγωνιστης της λειβαδιτης...εκεινες τις μερες μαλιστα μαθαμε αναμεσα σε αλλα οτι ηταν κρυφα ερωτευμενη μαζι του και δεν του το αποκαλυψε ποτε!!!

ελπιζω να βοηθησα.. :xm:
 
Sunset89, argy, msiffredi και georgeikos, ευχαριστουμε για τις πολυτιμες πληροφοριες.

Georgeikos, και βεβαια βοηθησες, αλλα μου δημιουργησες και καποιες αποριες συγχρονως.

Ειναι γνωστο σε ολους οτι για πολλα χρονια η Μεμα ηταν η επισημη αγαπημενη του Θανου, αφου οι δυο τους διατηρουσαν ερωτικο δεσμο απο τον καιρο που γυριζαν μαζι ασπρομαυρες ταινιες μελο.

Πως ειναι λοιπον δυνατον να ηταν κρυφα ερωτευμενη μαζι του και να μην του το αποκαλυψε ποτε?
 
bambinella 100 είπε:
Sunset89, argy, msiffredi και georgeikos, ευχαριστουμε για τις πολυτιμες πληροφοριες.Georgeikos, και βεβαια βοηθησες, αλλα μου δημιουργησες και καποιες αποριες συγχρονως.

Ειναι γνωστο σε ολους οτι για πολλα χρονια η Μεμα ηταν η επισημη αγαπημενη του Θανου, αφου οι δυο τους διατηρουσαν ερωτικο δεσμο απο τον καιρο που γυριζαν μαζι ασπρομαυρες ταινιες μελο.

Πως ειναι λοιπον δυνατον να ηταν κρυφα ερωτευμενη μαζι του και να μην του το αποκαλυψε ποτε?
ετσι ειχε ειπωθει τοτε στα καναλια και οτι εντελει δεν ηταν ζευγαρι ποτε...τι να πω μπορει να εχεις και δικιο ;)
 
Μακάρι να μπορούσα να βρω επίσης, τι απέγιναν οι Νικήτας Αστρινάκης, από τις φυλακές ανηλίκων και ο Διονύσης Ξάνθος
 
Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Παντως λυπαμαι που της συμπεριφερθηκε ετσι σκληρα η ζωη τα τελευταια της χρονια. Μου αρεσε και την συμπαθουσα σαν ηθοποιο. Σκληρο για εναν ηθοποιο που εχει να προσφερει να τον βαζουν στο περιθωριο και να το ξεχνανε ολοι. Κριμα!
 
retrotassos είπε:
Μακάρι να μπορούσα να βρω επίσης, τι απέγιναν οι Νικήτας Αστρινάκης, από τις φυλακές ανηλίκων και ο Διονύσης Ξάνθος
Για τον δεύτερο ρώτα εδώ (χωρίς να κάνω διαφήμιση-στο ίντερνετ το βρήκα από το google)

http://www.facebook.com/group.php?gid=49418549478#!/group.php?gid=49418549478&v=wall
 
Ξερει κανεις τι απεγινε η Μαρινα Χαριτου?

Ειναι η ομορφη μελαχρινη που υποδυεται τη φιλη της Ελενης Ερημου στην Τελευταια Πτηση.

Εδω τη βλεπουμε απο το 4.22 και υστερα...

http://www.youtube.com/watch?v=vNcv6x4MeuM
 
Μήπως κάνει πρόγραμμα στον Αθήνα 9.84; Δες κι εδώ...http://www.radiofono.gr/view-schedule-pref.php?dateStart=2006/02/28&prefecture_id=1&category_id=1
 
Ευχαριστω, ARETARA. Μπορει να ειναι αυτη. Θα ακουσω τις Ασφαλεις Προσπερασεις και αν ειναι το προσωπο που ψαχνω, τοτε πιστευω οτι θα αναγνωρισω αμεσως τη φωνη.

Μα που το ξετρυπωσες???
 
Λίγο η διαίσθηση στο googliasma...λίγο κάτι άλλο που διάβασα για θεατρικές παρουσίες της όπως εδώ
 
bambinella 100 είπε:
Το μονο που ξερω για τη Χαρα Αγγελουση, ειναι οτι δανειζε τη φωνη τις σε τηλεοπτικες διαφημισεις μεχρι τα τελη δεκαετιας του '90.
ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΕΧΙΖΩ..... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!ΧΑΡΑ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ...*-)))

Wally είπε:
Χαρά Αγγελούση. Η φιλη του Χηνα στο Vortex, η ζωντοχηρα στο Μινορε της Αυγης.
Καπου στα μεσα του 80 εξαφανιστηκε (?)
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ....ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ Κ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!!!!ΙΣΩΣ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!! ΧΑΡΑ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ.....-)))
 
Πολυ ευχαριστη συγκυρια. Πρωτη φορα στο thread εμφανιστηκε καποιο προσωπο που "ψαχνουμε". Να ειστε καλα κ. Αγγελουση
 
Η ηθοποιός Νίκη Τριανταφυλλίδη ξέρει κανείς τι απέγινε ;
 
Αυτη ηταν μια αναπαντεχη....Χαρα!

Ειμαστε πολυ χαρουμενοι, κυρια Αγγελουση, που εισαστε καλα και που συνεχιζετε την καλλιτεχνικη σας πορεια.

Ευχαριστουμε για την τιμη που μας κανατε να απαντησετε η ιδια στο φορουμ μας και μακαρι το παραδειγμα σας να το μιμηθουν και αλλοι καλλιτεχνες.

Ελπιζουμε κι ευχομαστε να ξαναπολαυσουμε συντομα το ταλεντο σας, την πολυ ωραια παρουσια σας, και την υπεροχη φωνη σας!
 
Παιδιά στην espresso το Σαββατο ειχε ενα μικρο κομματι για την ηθοποιο Λιλλη Παπαγιαννη και για τις πολυ δυσκολες στιγμες που περναει. Συγκεκριμενα εγραφε η εφημεριδα οτι η Λιλλη Παπαγιανη απο τον ιανουαριο του 1989 που εφυγε απο τη ζωη ο συζυγος της ο επισης ηθοποιος Ανδρεας Φιλιππιδης εχει απομονωθει εντελως και δεν ερχεται σε επαφη με πολυ κοσμο παρα ελαχιστους φιλους μονο απο την εποχη του εθνικου θεατρου οπως με την ηθοποιο Νελλη Αγγελιδου που ειχε φιλικη επαφη.Η εφημεριδα εγραφε οτι σημερα η λιλλη παπαγιαννη εχει χαθει απο ολους και ουτε οι φιλοι της ξερουν τιποτα γιαυτην δεν ξερουνλενε ουτε αν μενει ακομα στο σπιτι της στην Κυψελη και οτι ουτε αν χτυπησεις το κουδουνι ανοιγει την πορτα και ανησυχουν γιαυτη.Εμενε με μια γυναικα που τη φροντιζε μια οικιακη βοηθο αλλα τωρα δεν ξερουν.Οσο ζουσε η Δεσπω Διαμαντιδου η οποια υπηρξε η πρωτη συζυγος του Ανδρεα Φιλιππιδη οι δυο γυναικες εκαν κολλητη παρεα στο σπιτι της Δεσπως Διαμαντιδου στο Κολωνακι μεχρι που εφυγε απο τη ζωη και η Δεσπω Διαμαντιδου ενα γεγονος που βυθισε ακομα περισσοτερο στη θλιψη τη Λιλλη Παπαγιαννη.Επισης η ιδια εφημεριδα φιλοξενει συνεντευξη της ηθοποιου Μιραντας Κουνελακη που οπως αναφερει η ιδια η ηθοποιος ειχε μεγαλα οικονομικα προβληματα και ηταν για μεγαλα διαστηματα χωρις δουλεια και οτι εκανα πραγματα που δεν ηταν επιλογη της απλως για να εχει δουλεια.Ειπε επισης οτι παντρευτηκε νωρις και χωρισε νωρις και οτι υπηρξε μαμοθρευτο κατι που προσπαθουσε να αλλαξει.
 
Ioli, απο σενα παιρνω μια θετικη απαντηση για το αν ζει η Λιλη Παπαγιαννη γιατι οπως ειδες εδω, ειχα παρει δυο αντιθετες πληροφοριες για εκεινη. Χαιρομαι που ειναι ζωντανη, αλλα βεβαια ειναι κριμα που περνα αυτες τις δυσκολες ωρες. Ενδιαφεροντα και οσα μας γραφεις για την Μιραντα Κουνελακη.

Ευχαριστουμε πολυ, ioli, για τις τοσο ενδιαφερουσες ειδησεις που μας εδωσες!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πριν 2 χρόνια βρέθηκα να παρακολουθώ την "Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων" και είχα κολλήσει με τον τρελο-Κάπελα.. μου φαινόταν γνώριμη και η φωνή και η φάτσα του. Τελικά πριν πετάξω το εισιτήριο, διάβασα ότι επρόκειτο για το παιδικό θέατρο του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΟΥΠΙΑΔΗ, που έκανε τουρνέ στην επαρχία με ένα μίνι θίασο 3 ατόμων, σκηνικά ταλαιπωρημένα και κοστούμια επιπέδου σχολικής παράστασης, ήχο φασαριόζικο και εισιτήριο κάτω των 5 ευρώ...ο ίδιος πάντως πολύ καλύτερος από τις βιντεοπαραγωγές του '80.
 
Πίσω
Μπλουζα