Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

lazos είπε:
Γεια σας...Αναρωτιεμαι...τι εχει απογινει ο ηθοποιος Φιλιπποπουλος Νικος;....Επαιζε ως Θεμιστοκλης στην ταινια «Η δε γυνη να φοβηται τον ανδρα».
Μια χαρα ειναι,εχει και δικη του σελιδα στο facebook.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
johndiam είπε:
Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Τσάκωνα: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/401050/dyskoles-ores-gia-ton-kosta-tsakona


ΑΝ δεν κάνω λάθος είναι αυτος ο Νικος Φιλιπποπουλος? : http://www.facebook.com/profile.php?id=100009087163016
Οχι δεν ειναι αυτος.Θα πας στο facebook και θα γραψεις το ονομα του στα ελληνικα και θα το δεις εχει ως φοντο μια παλια του φωτογραφια απο τα νιατα του και θα τον δεις και σημερα.
 
Γιατί όμως δεν κάνετε όλα αυτά τα "τεστ" με προσωπικά μηνύματα; Αν και εκατομμύρια άνθρωποι έχουν facebook που μπορεί να το αναζητά κάποιος, μου φαίνεται λίγο άκομψο να γίνεται η σελίδα τους βούκινο και κουίζ της κολοκυθιάς...(με αγάπη, πάντα).
 
ΦΖΠ1 είπε:
Γιατί όμως δεν κάνετε όλα αυτά τα "τεστ" με προσωπικά μηνύματα; Αν και εκατομμύρια άνθρωποι έχουν facebook που μπορεί να το αναζητά κάποιος, μου φαίνεται λίγο άκομψο να γίνεται η σελίδα τους βούκινο και κουίζ της κολοκυθιάς...(με αγάπη, πάντα).
Δεν έγινε δα και τίποτα. 5 ποστ όλο και όλο. Το κάνουμε θέμα λες και το συζητάμε επί σελίδες! Το reported ποστ το είδαμε. Αν ήταν κάτι θα είχαμε επέμβει.

Ρώτησε, δεν ήταν, βρέθηκε το σωστό, τέλος.

(με αγάπη, πάντα)
 
Ακριβως ρε παιδια....Συμφωνω απολυτα με την Kambia... Δεν χρειαζεται να το αναλυσουμε αλλο....Ολα καλα....
 
tzias57 είπε:
Υπαρχει το συμπλεγμα κατωτεροτητας, υπαρχει και το συμπλεγμα ανωτεροτητας και απο αυτο το τελευταιο νομιζω οτι πασχει ο Ζιαγκος.

Ακου ενα εκατομμυριο ευρω για να γυρισει πορνο! Μα ποσο ψωνιο πια....
 
Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί τα διάφορα sites (τα οποία δυστυχώς μου τα βγάζει το yahoo news όταν προσπαθώ να διαβάσω ειδήσεις περί Ελλάδας) (ανα)δημοσιεύουν αυτές τις δηλώσεις όταν γίνουν αντί να περιμένουν την Πρωταπριλιά.

Δεν τον είχα καν ακουστά τον κύριο, ούτε μου φάνηκε καθόλου γνωστή η φυσιογνωμία του. Αλλά δεν καταλαβαίνω, θεωρείται γόης (έστω συνταξιούχος)? Θα ρωτούσα τις Ρετροκυρίες να μου εξηγήσουν τι το γοητευτικό έχει, γιατί εγώ είμαι αρσενικός άρα μπούφος σ' αυτά. Αλλά κατά τεκμήριο όλες έχουν καλό γούστο, οπότε ούτε στην εφηβεία τους δεν θα ανήκαν στα τσιρίζοντα κορίτσια των πούλμαν.

Πάντως σίγουρα η καλή γνώση ελληνικών δεν ανήκε στα προσόντα του, μια που δεν φαίνεται να καταλαβαίνει τη διαφορά μεταξύ ζήλειας και φθόνου.
 
3800; Άλλος Σπαλιάρας μας βρήκε....
 
Είπε, σταμάτησε εκεί γιατί αποφάσισε να γίνει π(χ)οιοτικός.

elephadas είπε:
Πάντως σίγουρα η καλή γνώση ελληνικών δεν ανήκε στα προσόντα του, μια που δεν φαίνεται να καταλαβαίνει τη διαφορά μεταξύ ζήλειας και φθόνου.
Overapplication μιας λέξης που ακούγεται πιο λόγια, όπως έλεγες σε ένα άλλο θέμα elephada. Αφού πάλεψε και τον σκότωσε όμως σαν άλλος Μεγαλέξαντρος με το θεριό, χαλάλι.

Να λένε πάλι καλά που δεν είχαν τόσες διόδους για να ακούγονται οι βαρύγδουπες σκέψεις και αφηγήσεις "κατορθωμάτων" τους στα χρόνια της (όποιας) ακμής τους, αλλιώς θα τους είχε πάρει είδηση ο κόσμος νωρίτερα πόσο φρόκαλα είναι.
 
Θαρρω οτι ξεφευγουμε απο το θεμα μας το οποιο ΔΕΝ ειναι η ερωτικη ζωη του Νικου Ζιαγκου και ουτε μας ενδιαφερει!!!!

Παρακαλω να συνεχισουμε την κουβεντα και τα σχολια για το θεμα το οποιο ειναι "Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;"!!!!

Τα off topic κλασικα οπως παντα θα διαγραφτουν! :)
 
Πιο ρετρό δεν γίνεται: "Τα αγαπημένα νεανικά είδωλα της δεκαετίας του 1970" στο cosmopoliti.com από τον Βασίλη Νάτσιο. Αλίκη Βουγιουκλάκη, Γκέλυ Μαυροπούλου, Ελένη Ανουσάκη, Ρένα Παγκράτη, μαζί με δημοφιλέστατους τραγουδιστές της εποχής (Νταλάρας, Βίκυ Λέανδρος, Πάριος, Βίκυ Μοσχολιού κ.ά.).

http://cosmopoliti.com/%CE%B8%CF%85%CE%BC%CE%AC%CF%83%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CF%80%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BB%CE%B1-%CF%84/
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Βανεσα Τζελβε. Η πανεμορφη ηθοποιος που εκανε καριερα τη δεκαετια του '80. Αν και συμμετειχε κυριως σε βιντεοταινιες, εμενα μου εχει μεινει περισσοτερο απο τη συμμετοχη της στον Ουρανοκατεβατο, απο το Θεατρο της Δευτερας, ως αδελφη του Δημητρη Πιατα, και βεβαια ως οικιακη βοηθος της Μιμης Ντενιση στο Θανατο του Τιμοθεου Κωνστα.

Δειτε στο βιντεο πως ειναι σημερα:

 
Πίσω
Μπλουζα