aristotelis64
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 11
Καπου διαβασα οτι προσφατα εφυγε αλλος ενας σπουδαιος ηθοποιος,ο Γρηγορης Ευαγγελατος ,ξερει κανεις κατι;
Θά θελα πολύ να τη δω πως είναι σήμερα!!!vanessa είπε:Αυριο κυριακη 13 Σεπτεμβριου η εφημεριδα "freddo"(ουτε ηξερα οτι υπαρχει τετοια εφημεριδα) εχει συνεντευξη της παλιας ηθοποιου Νιτσας Μαρουδα εδω http://lykavitos.gr/archives/223088
Κι εγω. Εκεινη αραγε θα ηθελε να τη δουμε;tonytony είπε:Θά θελα πολύ να τη δω πως είναι σήμερα!!!
Και εγω θα ηθελα να τη δω σημερα αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα εχει μονο τη συνεντευξη με παλιες φωτογραφιες της και οχι οπως ειναι σημερα μακαρι να διαψευστω!tonytony είπε:Θά θελα πολύ να τη δω πως είναι σήμερα!!!
Προσκυνώ τις ατάκες σου!!!bambinella 100 είπε:Κι εγω. Εκεινη αραγε θα ηθελε να τη δουμε;
Ατυχής η έκφραση...bambinella 100 είπε:Κι εγω. Εκεινη αραγε θα ηθελε να τη δουμε;
Αγαπητέ Σεραφείμ, νομίζω ότι το σχόλιο αναφέρεται στην ιδιωτικότητα (όσο μπορεί και έχει δικαίωμα κάποια προσωπικότητα να κρατά κάτι ιδιωτικό είτε είναι το σπίτι που κατοικεί, είτε η έγγαμη ζωή και τα όμοια). Έτσι τουλάχιστον το εξέλαβα εγώ, και όχι ότι αναφέρεται στην εξωτερική εμφάνιση.Serafeim είπε:Ατυχής η έκφραση...
Ε, λοιπον οχι. Δεν αναφερομαι στην ιδιωτικοτητα, αλλα στην εξωτερικη εμφανιση. Σωστα καταλαβες, Serafeim.Serafeim είπε:Ατυχής η έκφραση...
Σίγουρα; Και τότε στην τελευταία φωτο στο κάτω μέρος της σελίδας ποια είναι;spyrosd είπε:Όχι αυτή είναι η κόρη και σύζυγος Μειμαράκη
Αυτη ειναι η κορη της που ειναι 61 χρονων ενω η Νιτσα ειναι 80.ARETARA είπε:Αυτή δεν είναι η Νίτσα Μαρούδα ή κάνω λάθος;
Ενταξει, δεν μπορω και να το αποκλεισω, αλλα δε νομιζω να υποδυθει τη μανα του Κατσουλη η Γκελυ. Ο Κατσουλης ειναι 44 ετων και η Γκελυ μου φαινεται πολυ νεα ακομα για μανα του. Εκτος πια αν τη μεγαλωσουν με το καταλληλο μακιγιαζ....tzias57 είπε:Μετά από πολλά χρόνια απουσίας η Γκέλυ Γαβριήλ στους συμμαθητές από την νέα σεζον. Μάλλον θα υποδύθει την μάνα του Κρατερού Κατσούλη.