Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

Νομιζω πως ο Χρηστος Δακτυλιδης δε ζει πια. Την πληροφορια τη δινω με επιφυλαξη και αν καποιος γνωριζει το αντιθετο - πραγμα που το ευχομαι - τον παρακαλω να με διορθωσει.

Ουτε η Φροσω Κοκκολα ζει πλεον. Εχει απαντηθει το ερωτημα στο post 20.

Για τον Ορφεα Ζαχο δεν ξερω, αλλα η Νικη Τριανταφυλλιδη ευτυχως βρισκεται σιγουρα αναμεσα μας.

50510_122069904485829_5830006_n.jpg


Ορφεας Ζαχος
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Από το ψάξιμο που έκανα στο Internet, δεν κατάφερα να βρω κάτι για τόν Ορφέα Ζάχο...είναι ήδη 77 ετών και πιθανόν να έχει αποσυρθεί. Μακάρι να είναι τουλάχιστον καλά στην υγεία του. Η Νίκη Τριανταφύλλίδη, παρά τις φοβερές (οικονομικές) δυσκολίες που αντιμετώπισε επί χρόνια προσπαθώντας να ορθοποδήσει σαν θιασάρχης και ιδιοκτήτρια δραματικής σχολής, εξακολουθεί και σήμερα να είναι ενεργή, ακολουθώντας μάκριά από τα φώτα της (τηλεοπτικής) δημοσιότητας τον δικό της προσωπικό θεατρικό δρόμο.
 
Από ψάξιμο, είδα ότι η Κοκκόλα έκανε την τελευταία δημόσια εμφάνισή της το 1982 και το 1989 ο Τύπος γράφει για την αυτοβιογραφία της. Εκτός από ηθοποιός ήταν και αγωνίστρια και τραγουδίστρια του δημοτικού τραγουδιού. Δεν κατάφερα να βρω έστω το έτος θανάτου της, αλλά υποψιάζομαι ότι δεν θα πέθανε πριν το 1989.
 
Αναρωτιομουν εδω και καιρο τι να απεγινε η πανεμορφη ηθοποιος Ολγα Καρλατου που επαιξε σε λιγες ταινιες στην Ελλαδα και μετα εκανε καριερα στην Ιταλια για καποια χρονια ως το 1985 και μετα εξαφανιστηκε απο το καλλιτεχνικο προσκηνιο.Ψαχνοντας πληροφοριες για εκεινη για το που βρισκεται σημερα βρηκα μια ιστοσελιδα που δινει συνεντευξη η ιδια η Ολγα Καρλατου πριν 4 μηνες περιπου.Σημερα ειναι 64 ετων και το 2007 πηρε το πτυχιο Νομικης και τωρα δουλευει ως δικηγορος στις Βερμουδες τοπο καταγωγης του δευτερου συζυγου της και εχει πια το ονομα Olga Rankin.Aπο τη στιγμη που παντρευτηκε σταματησε απο τα καλλιτεχνικα.Σημερα ειναι δικηγορος.

Σαυτη τη διευθυνση http://bernews.com/2010/10/65-year-old-called-to-bermuda-bar/

μπορειτε να διαβασετε τη συνεντευξη της(ειναι στα αγγλικα) και να δειτε πως ειναι εμφανισιακα σημερα η Ολγα Καρλατου εχει φωτογραφια της.
 
Ευχαριστω για τις πληροφοριες για την Νίκη Τριανταφυλλίδη.Εντυπωσιακό το εύρημα για την Όλγα Καρλάτου.
 
Πω πω εντυπωσιάστηκα πολύ με το πως είναι σήμερα!!! Αγνώριστη θα έλεγα...Και ήταν τόσο ωραία γυναίκα...
 
tonytony είπε:
Πω πω εντυπωσιάστηκα πολύ με το πως είναι σήμερα!!! Αγνώριστη θα έλεγα...Και ήταν τόσο ωραία γυναίκα...
Μολις το βρηκα το δημοσιευμα και ειδα πως ειναι σημερα κι εγω εντυπωσιαστηκα παρα πολυ γιατι ειδα οτι δεν εκανε καμια επεμβαση να σταματησει το χρονο και αφησε να μεγαλωσει φυσικα.Ηταν μια πανεμορφη γυναικα σημερα ειναι πραγματικα αγνωριστη και συνειδητοποιημενη για το χρονο που περναει και αυτο που με γοητευσε ειναι οτι σε αρκετα μεγαλη ηλικια πια πηρε το πτυχιο της Νομικης και εκανε το ονειρο της πραγματικοτητα οπως λεει η ιδια.
 
ελπιζουμε να την κερδισει η νομικη επιστημη και να μην επιστρεψει στην υποκριτικη..

(καιρο ειχα να πω κακια..)
 
Πάρις Κατσίβελος

Ένας ηθοποιός που, πέρα από το θέατρο και τον κινηματογράφο, συμμετείχε σε ένα πολύ μεγάλο αριθμό ρετρό τηλεοπτικών σειρών (περισσότερες από 25), είναι ο Πάρις Κατσίβελος.

Με αφορμή μάλιστα την πρόσφατη εκπομπή για τις χαμένες Ελληνικές σειρές στο kontra, επικοινώνησε με τον ChristosM και δήλωσε παρών στην προσπάθεια εξεύρεσης τηλεοπτικού υλικού - τον ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή του στην προσπάθεια αυτή!

Με την ευκαιρία, να ενημερώσουμε ότι ο ηθοποιός/καθηγητής δραματικής τέχνης Πάρις Κατσίβελος, μπορεί να έχει "αποσυρθεί" από τα τηλεοπτικά πλατό, εντούτοις εξακολουθεί να συνεισφέρει στα πολιτιστικά του τόπου μας, μέσα από την ιδιότητα του Καθηγητή Δραματικής Τέχνης.

Επιπλέον, πρόσφατα εκδόθηκε και το νέο του βιβλίο "Με Πυξίδα το Φως", το οποίο κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία.

attachment.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
μπράβο της! μια χαρά τη βρίσκω!

ευχαριστούμε ιόλη!
 
Χρονια ειχα να ακουσω για τον Παρι Κατσιβελο και σε ευχαριστουμε bernard, που μας τον θυμισες!

Οτι θα εγραφε και βιβλιο ηταν αλλη μια εκπληξη για μενα. Τον θυμαμαι στα παλια σηριαλ, ψηλο, ξανθο, γαλανοματη, με μια ψυχρη γοητεια και ενα παρουσιαστικο εξω απο τα ελληνικα δεδομενα, σαν να ηταν Γερμανος! :)

Οσο για την Ολγα Καρλατου, επεσα απο τα συννεφα με την τωρινη της εμφανιση!!

Εχει αφησει τον εαυτο της τελειως! Οχι λιφτινγκ και πλαστικες, ουτε το μαλλι της δε βαφει! Απαραδεκτη!

Ενταξει, ο χρονος κανει τη δουλεια του, αλλα κι εμεις, ως γυναικες, κανουμε τη δικη μας.
 
συμφωνω με bambinella!!!! και ειδικα να εχεις στο μυαλο σου τοσααα χρονια εκεινη την κουκλαρα και να σου ρχεται η φωτο και με τιβενο και περουκα!!!!! ειναι και λιγο κωμικη-απογοητευτικη
 
bambinella 100 είπε:
Χρονια ειχα να ακουσω για τον Παρι Κατσιβελο και σε ευχαριστουμε bernard, που μας τον θυμισες!Οτι θα εγραφε και βιβλιο ηταν αλλη μια εκπληξη για μενα. Τον θυμαμαι στα παλια σηριαλ, ψηλο, ξανθο, γαλανοματη, με μια ψυχρη γοητεια και ενα παρουσιαστικο εξω απο τα ελληνικα δεδομενα, σαν να ηταν Γερμανος! :)

Οσο για την Ολγα Καρλατου, επεσα απο τα συννεφα με την τωρινη της εμφανιση!!

Εχει αφησει τον εαυτο της τελειως! Οχι λιφτινγκ και πλαστικες, ουτε το μαλλι της δε βαφει! Απαραδεκτη!

Ενταξει, ο χρονος κανει τη δουλεια του, αλλα κι εμεις, ως γυναικες, κανουμε τη δικη μας.
Βambinella αποκλειεις την περιπτωση να βαρεθηκε να φτιαχνεται συνεχεια? Τοσα χρονια ηταν καλλονη πανεμορφη γυναικα μπορει βα βαρεθηκε πια να τη βλεπουν ολοι ως ομορφη μονο και να θελει να εστιασει και σε αλλα πραγματα πια.Επειτα την ομορφια τη χαρηκε δεν ειναι κατι που δεν το βιωσε ποτε τοσα χρονια ηταν πολυ ομορφη μπορει να βαρεθηκε επειτα μην ξεχνας οτι δεν ειναι ακομα 30χρονων σημερα ειναι 64 πια και δεν μπορει να ειναι οπως ηταν τοτε.Εγω μαλλον συνειδητοποιημενη τη βρισκω.
 
Οχι, δεν αποκλειω καθολου να βαρεθηκε να περιποιειται. Για την ακριβεια, αυτος ειναι ο λογος που πιστευω οτι σταματησε. Βαρεθηκε!

Κακο του κεφαλιου της, κατα τη γνωμη μου. Κακα τα ψεματα, αλλα μια ωραια γυναικα τραβαει παντα την προσοχη, και αν θελει να τη γνωρισουν για τα ψυχικα της χαρισματα, πρεπει να φροντιζει την εικονα της γιατι ο καθενας αυτο βλεπει πρωτα. Αλλιως δε θα πλησιασει περισσοτερο.
 
bambinella 100 είπε:
Οχι, δεν αποκλειω καθολου να βαρεθηκε να περιποιειται. Για την ακριβεια, αυτος ειναι ο λογος που πιστευω οτι σταματησε. Βαρεθηκε!Κακο του κεφαλιου της, κατα τη γνωμη μου. Κακα τα ψεματα, αλλα μια ωραια γυναικα τραβαει παντα την προσοχη, και αν θελει να τη γνωρισουν για τα ψυχικα της χαρισματα, πρεπει να φροντιζει την εικονα της γιατι ο καθενας αυτο βλεπει πρωτα. Αλλιως δε θα πλησιασει περισσοτερο.
Δυστυχως ετσι ειναι ζουμε πια στην εποχη της επιφανειας και της εικονας και δεν ειναι απολυτα κακο αυτο οταν γνωριζεις για πρωτη φορα εναν ανθρωπο ειναι λογικο να κοιταξεις στην αρχη την εμφανιση αλλα μια γυναικα σαν αυτην που εχει περασει απο αυτο το σταδιο της ομορφιας και μπορει να την εχει κουρασει πια μαλλον αδιαφορο θα της ειναι πια στα 64 χρονια της αν θα αρεσει πια ή αν θα θεωρειται ομορφη.Συμφωνω μαζι σου οτι πρεπει μια γυναικα να περιποιειται τον εαυτο της σε καθε ηλικια και να μην τον αφηνει ποτε ειναι θεμα αισθητικης και καλης διαθεσης οταν αισθανεσαι ομορφη.
 
Παντως, ioli, σε ευχαριστουμε πολυ που μας εδωσες αυτες τις χρησιμες πληροφοριες για τη σημερινη ζωη της Ολγας Καρλατου.

Πολυς κοσμος αναρωτιοταν τι απεγινε αυτη η ηθοποιος που δεν την ειδαμε σε πολλες ταινιες η τηλεοπτικες σειρες, αλλα παρ'ολα αυτα εμεινε αξεχαστη.
 
bambinella 100 είπε:
Παντως, ioli, σε ευχαριστουμε πολυ που μας εδωσες αυτες τις χρησιμες πληροφοριες για τη σημερινη ζωη της Ολγας Καρλατου.Πολυς κοσμος αναρωτιοταν τι απεγινε αυτη η ηθοποιος που δεν την ειδαμε σε πολλες ταινιες η τηλεοπτικες σειρες, αλλα παρ'ολα αυτα εμεινε αξεχαστη.
Ευχαριστω πολυ bambinella να εισαι καλα.Ναι κι εγω αναρωτιομουν τι να κανει σημερα γιαυτο το εψαξα.Οντως εμεινε αξεχαστη σε πολλους και κυριως αντρες ειδικα στην ταινια Εξοδος Κινδυνου σε αυτη την ταινια ηταν πανεμορφη.Δεν την ειδαμε σε πολλες ταινιες ή τηλεοπτικες σειρες γιατι εφυγε πολυ νωρις για το εξωτερικο και συνεχισε εκει την καριερα της για καποια χρονια ωσπου τα εγκατελειψε τελειως και ασχοληθηκε με αλλα πραγματα μετα.
 
bambinella 100 είπε:
Χρονια ειχα να ακουσω για τον Παρι Κατσιβελο και σε ευχαριστουμε bernard, που μας τον θυμισες!Οτι θα εγραφε και βιβλιο ηταν αλλη μια εκπληξη για μενα. Τον θυμαμαι στα παλια σηριαλ, ψηλο, ξανθο, γαλανοματη, με μια ψυχρη γοητεια και ενα παρουσιαστικο εξω απο τα ελληνικα δεδομενα, σαν να ηταν Γερμανος! :)
Κι εγώ χάρηκα πολύ που μάθαμε νέα του Πάρι Κατσίβελου! Επίσης, κι εγώ τον θυμάμαι από τους ρόλους τους στις τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του 1980, ακριβώς όπως τον περιέγραψες! Νεαρός, γοητευτικός, με μια "αύρα" σαν από το εξωτερικό.

Ο κ. Κατσίβελος έδειξε μάλιστα ενεργό ενδιαφέρον για τη RetroDB και για τις πληροφορίες που είναι καταχωρημένες στη βάση μας, με αποτέλεσμα να μας υποδείξει κάποιες καίριες διορθώσεις / προσθήκες - τον ευχαριστούμε θερμά για τις παρατηρήσεις του και για το ενδιαφέρον του!
 
Ξερουμε τι απεγινε η ηθοποιος Ποπη Λαζου? Ειχε παιξει σε πολλες ταινιες με Αυλωνιτη και Βασιλειαδου. Κορυφαιος ο ρολος της ως πετρα του σκανδαλου στην ταινια "Ο Κλεαρχος, η Μαρινα και ο κοντος". Εξαφανιστηκε ομως και αυτη καπως νωρις και προσωπικα ποτε δεν την εχω δει στην τηλεοραση, εστω σε συνεντευξη!
 
Πίσω
Μπλουζα