Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 30.700
Η Ρια μπορει να διαθετει. Εγω δε διαθετω!Πάντως αν θες να δεις πως είναι σήμερα μπορείς γιατί διαθέτει Facebook.
Η Ρια μπορει να διαθετει. Εγω δε διαθετω!Πάντως αν θες να δεις πως είναι σήμερα μπορείς γιατί διαθέτει Facebook.
Γιατί καλέ? Σου εκμυστηρεύτηκε ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο κάποιος φίλος ή συνεργάτης κι εσύ έδωσες συνέντευξη στην οποία το αποκάλυψες? Άλλο να διαβάσεις κάποιο κουτσομπολιό κάπου και να μας το μεταφέρεις εδώ. Αυτό αποτελεί κοινωνική υποχρέωσηΟ ελέφαντας με αντιπαθεί!!!!!!!!
Έχω μεγάλη απορία για το ποια ήταν η πορεία του Βαγγέλη Βουλγαρίδη.
Ευχάριστη κινηματογραφική παρουσία,αν και νομίζω πως λίγες ταινίες έχει κάνει. (Νόμος 4000,Το δόλωμα, Μερικοί το προτιμούν κρύο κ.λ.π.)
Ως το 2008 ζούσε,γιατί ξέρω ότι είχε δώσει μια μικρή συνέντευξη...αλλά απορώ για το πως χάθηκε τόσο απότομα...
Δεν γνωρίζω σχεδόν τίποτα για αυτόν,για τη θεατρική του παρουσία ή τη ζωή του,αλλά με ενδιαφέρει πολύ.
Valex,ευχαριστούμε για τις πληροφορίες σχετικά με την Παπαγεωργίου και την Κουνελάκη!!
http://www.ell.gr/actors.htmlΚαλησπέρα. Σας μεταφέρω μια πληροφορία για το Θανάση Βέγγο, που ούτε εγώ γνώριζα. Την Κυριακή είχε το σχετικό βιβλίο η Καθημερινή, από τη σειρά βιβλίων του Μάκη Δελαπόρτα και ο πολυγραφότατος κι αγαπητός ηθοποιός πέραν ότι δίνει ως ημερομηνία γέννησης του Θανάση, την 30/5/1927, αναφέρει ότι κανονικά το επώνυμό του είναι Βέγκος και ότι ο καλός μας άνθρωπος το έγραφε λόγω ηθοποιίας με δυο γ αντί γκ, γιατί έλεγε πως φαινόταν καλύτερα στο μάτι. Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι δεν τον έβρισκα στα δημοτολόγια του σάιτ του Υπουργείου Εσωτερικών όταν ακόμα ήταν εν ζωή. Αν το ξέραμε παλιότερα ότι είναι Βέγκος κι όχι Βέγγος, θα είχαμε βρει τη σωστή ημερομηνία γέννησης, από το σάιτ του Υπουργείου.
Παρεμπιπτόντως, πέθανε χτες 22/1 (ανήμερα της γιορτής μου) ο Θέμος Αναστασιάδης στα 61 του από καρκίνο. Είχε παίξει στην ταινία "Το φιλί της ζωής". https://www.newsbeast.gr/media/arthro/4451045/efyge-apo-ti-zoi-o-themos-anastasiadis
Το γνωρίζω αυτό το σάιτ κι έχω δώσει κι εγώ πληροφορίες για την συγκεκριμένη καρτέλα του. Ήδη ετοιμάζομαι να στείλω νέες στο διαχειριστή για να τις προσθέσει. Θα συμπληρώσω και σε αυτά που δίνει τώρα με τα τελευταία δεδομένα που πέρασε.
Ηταν 86 ετων συμφωνα με το "μαθε που ψηφιζεις" και οχι 82 που την αναφερουν ολοι.Για ολες που πεθαινουν τις αναφερουν 3-4 χρονια μικροτερες.Αυτο δεν ηταν το πραγματικο της ονομα την ελεγαν Ανθούλα.
Σήμερα ειναι 84 ετων γεννηθηκε το 1935.Μια χαρα κρατιεται για την ηλικια της.