Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

Κρίμα....καλό ταξίδι στη "κόρη" του Μαυρουγιαλούρου.
 
Μια πολύ συμπαθητική φυσιογνωμία του ελληνικού κινηματογράφου...
 
καλο της ταξιδι,φτωχαινει ολο και περισσοτερο ο καλλιτεχνικος κοσμος..
 
Όμορφη, ταλαντούχα, γεμάτη φινέτσα και μπρίο, η Νίκη Λινάρδου υπήρξε μια από τις πρωταγωνίστριες που ανέδειξε η τέχνη του Αλέκου Σακελλάριου (που υπήρξε σύζυγός της για ένα διάστημα). Θα μου μείνει αξέχαστη στις κλασικές κωμωδίες "Θα σε κάνω βασίλισσα", "Υπάρχει και φιλότιμο" και "Καλώς ήρθε το δολάριο". Καλό της ταξίδι.
 
Κρίμα...Πολύ κρίμα...Ας είναι για πάντα ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάζει...
 
Κριμα για το Νικο Τσαχιριδη! Μακαρι να βελτιωθει η υγεια του, οσο ειναι δυνατον κατι τετοιο.

Μεγαλο ταλεντο και απιστευτα γοητευτικος αντρας. Αρσενικο με ολη τη σημασια της λεξεως.
 
Περαστικά στο Νίκο Τσακιρίδη. Σημαντικότατη απώλεια αυτή της Νίκης. Καλό της ταξίδι...
 
Kι εγώ στεναχωρήθηκα πολύ με το θάνατο της Νίκης Λινάρδου και ξαφνιάστηκα. Ήταν όμορφη, ταλαντούχα και πολύ συμπαθητική φυσιογνωμία γενικότερα. Ας αναπαυτεί εν ειρήνη.

Περαστικά στον Ν.Τσαχιρίδη με ευχές για ό,τι καλύτερο...
 
το θέμα αυτό είναι ταυτόχρονα πανέμορφο αλλά και θλιβερό

μία απορία έχω σε γενικές γραμμές : γιατί οι τόσο χαρισματικοί αυτοί άνθρωποι δεν έκαναν ένα κάπως καλύτερο κουμάντο στη ζωή τους ; οικονομικά εννοώ,ώστε να μην διαβάζουμε όλες αυτές τις ειδήσεις που μας στενοχωρούν σχετικά με το που είναι και τι κάνουν σήμερα ;

μου ακούγεται περισσότερο σαν ο κανόνας παρά η εξαίρεση
 
Ίσως να έχει ξαναγίνει λόγος...αλλά επειδή το θέμα είναι πια τεράστιο...γνωρίζουμε τι απέγινε η Λιλή Παπαγιάννη; Ζει, είναι καλά;
 
Η Λίλη Παπαγιάννη ζει, αλλά έχει εξαφανιστεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα εδώ και 23 χρόνια, από τότε που έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της Ανδρέας Φιλιππίδης. Κατά σύμπτωση, σήμερα στην εφημερίδα "Τα Νέα" υπάρχει ένα άρθρο του Θανάση Νιάρχου με τίτλο "Τι απέγινε η Λϊλη Παπαγιάννη;". Δείτε το σχετικό link:

http://www.tanea.gr/politismos/article/?aid=4756157
 
Ξερει κανεις ο ηθοποιος Βαγγελης Βουλγαριδης τι απεγινε?? ευχαριστω!!
 
Τι κάνει ο ηθοποιός Θεόδωρος Δημήτριεφ; Eίχε παίξει σε παλιές ταινίες καθώς και στην κωμική σειρά του Mega ''Το ρετιρέ'' όπου υποδυόταν ένα γιατρό τον οποίο γνώρισε η Αμαλία (Νεφέλη Ορφανού) και τον ερωτεύτηκε...
 
Ο Βαγγέλης Βουλγαρίδης έχει αποσυρθεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα εδώ και πολλά χρόνια. Πάντως, θα παρευρεθεί μαζί με αρκετούς άλλους πρωταγωνιστές (Γκέλλυ Μαυροπούλου, Άννα Φόνσου, Κατερίνα Χέλμη, Φαίδων Γεωργίτσης, Ελένη Ανουσάκη) σε εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 στις 7 το απόγευμα. Η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στον θεατρικό συγγραφέα Αλέκο Γαλανό, που είχε γράψει τα θρυλικά "Κόκκινα φανάρια", και οι προναφερθέντες ηθοποιοί (που είχαν παίξει στα θεατρικά ή κινηματογραφικά "Κόκκινα φανάρια") θα διαβάσουν αποσπάσματα από το έργο. Δείτε και τον σχετικό σύνδεσμο:

http://entertainment.in.gr/html/ent/949/ent.132949.asp
 
Μηπως μπορουμε να μαθουμε νεα για την Λιλιαν Μηνιατη,την Ποπη Λαζου,την Γιωτα Σοιμοιρη και την Κια Μποζου?

Ξερει κανεις τιποτα? Μπορει καποιος να τις εχει γειτονισσες π.χ ή να τις εχει δει.

Εξαφανιστηκαν πολυ ξαφνικα απο τα καλλιτεχνικα δρωμενα μολις τελειωσε ο κινηματογραφος και απο τοτε δυστυχως δεν τις εχουμε ξαναδει και θα ηθελα πολυ να μαθω νεα τους σημερα τι κανουν.

Ξερει κανεις τιποτα για αυτες τις ηθοποιους?
 
Μηπως μπορουμε να βρουμε καποια φωτογραφια οπως ειναι σημερα ο Βαγγελης Βουλγαριδης??
 
Πίσω
Μπλουζα