Γεια σας, απο οσο γνωριζω και εχω διαβασει για την ηθοποιο και ποιητρια Γωγου, οι αιτιες της αυτοκτονιας της, σαφεστατα ηταν επειδη ενιωθε οτι την ειχαν ξεχασει ολοι οι συναδελφοι της,
αλλα απο οσο γνωριζω ειχε απογοητευτει πολυ και απο την προσωπικη της ζωη,
[edit] Ας μην μπαίνουμε σε περισσότερες λεπτομέρειες [edit] Ολα αυτα μαζι την οδηγησαν την καημενη σε μια τετοιου ειδους κινηση απελπισιας. Η κοπελα ηταν ταλεντο, δεν το αμφισβητει κανεις, απλα δεν δοθηκε η ευκαιρια σε πολλα ταλεντα να το αναδειξουν, οι εμπορικες κινησεις προειχαν ανεκαθεν, δυστυχως... Οποτε επιλεγανε πρωταγωνιστριες τις πιο εμπορικες ( οχι απαραιτητα και λιγοτερο ικανες απο τις αλλες, απλως ετσι εχασαν την ευκαιρια να αποδειξουν τα "αστερια" τους και αλλες... Δυστυχως... Πολυ θλιβερο!
Φοβερη σελιδα σας παιδια ! Εχω ενθουσιαστει!!
Μπραβο σας! Οτι βρισκω η γνωριζω και εγω απο πληροφοριες θα το μοιραζομαι μαζι σας!! Ερωτηση = Στην ταινια οπου πρωταγωνιστει η Ρενα Βλαχοπουλου με τον Κωνσταντιου, (η ζηλιαρα νομιζω) ειναι δυο κοπελες που εργαζονται στο ιδιο γραφφειο με τον Κωσταντινου, μια ξανθια και μια μελαχροινη. Η ξανθια εχει παιξει και σε αλλες ταινιες εχει κανει την τρελη ποιητρια αδελφη του Κωνστανταρα που ερωτευεται τον Μανωλιο. Και γενικα επαιξε σε αρκετες ταινιες που θυμαμαι. Δυστυχως ξεχναω ευκολα τιτλους και ονοματα #) οποτε δεν μπορω αυτη τη στιγμη να θυμηθω το ονομα της, αν καποιος θυμαται το ονομα της και γνωριζει τι απεγινε εκεινη η γλυκεια ξανθουλα ας ενημερωσει.