Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

Λυπαμαι που σου το λεω Frieda, αλλα γραφεις ασυναρτησιες και αν σου αρεσει το τρολλαρισμα πηγαινε να το κανεις αλλου γιατι εδω μεσα δεν περναει.

Αν ημουν διαχειριστρια, θα ετρωγες απο μενα μονιμη διαγραφη. Ελπιζω οι διαχειριστες να σου δωσουν τουλαχιστον μια εβδομαδιαια, ετσι για αρχη.
 
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Οι απαντήσεις μου γράφονται μετά από κάθε ερώτηση, εκεί που γράφει Απάντηση στο θέμα. Εάν κάνω κάτι λάθος, μπορείτε να με καθοδηγήσετε. Δεν χρειάζεται να είστε τόσο πικρόχολοι.
 
Απορω πως δε βλεπεις και μονη σου οτι οι κατα συρροην απαντησεις σου (και μαλιστα σε συνεχομενα ποστ προτου διορθωθουν απο τη διαχειριση) δεν απαντουν σε ερωτησεις που τεθηκαν σε προηγουμενες σελιδες.

Ειναι μεμονωμενες η μια κατω απο την αλλη χωρις να μπορουμε να ξερουμε σε τι απαντας και τι εννοεις, αφου δε δινεις τις ερωτησεις σε συνδεσμο.

Προτου σου γραψω οσα σου εγραψα πιο πανω, σου ζητησα διευκρινισεις (ποστ 1118) αλλα δεν εκανες τον κοπο να μου τις δωσεις.
 
Νομίζω ότι μετά από αυτή την εξήγηση είναι φανερό ότι δεν ήταν τρολλάρισμα και απλώς η Frieda έκανε ένα λάθος, πιστεύοντας ότι επειδή απαντούσε κάτω από κάθε ποστ οι απαντήσεις θα εμφανίζονταν εκεί και όχι όλες μαζί στο τέλος αλλά σε χωριστό ποστ η κάθε μία (όμως, Frieda με λίγη σκέψη θα καταλάβαινες ότι δεν θα ήταν λογικό να συμβαίνει αυτό διότι τότε πώς θα ξέραμε ότι υπάρχει κάποια απάντηση σε ποστ που μπορεί να ήταν και σελίδες πίσω ώστε να πάμε να τη διαβάσουμε?). Αν δεν έχει πείρα από φόρουμ δεν είναι περίεργο που έκανε αυτό το λάθος. Κι εγώ βέβαια απόρησα με τις φαινομενικά άσχετες προτάσεις που δεν καταλάβαινα σε τι αναφέρονταν, ειδικά πριν δω ότι είχαν ενωθεί από moderator.
 
Frieda, καταρχάς, καλώς ήρθες! :)

Καλό θα είναι όταν προσπαθείς ν' απαντήσεις σε κάποιο συγκεκριμένο ποστ, να χρησιμοποιείς το κουμπί "Απάντηση με παράθεση", ώστε να φαίνεται σε ποιον απαντάς κάθε φορά. Αλλιώς, τα μέλη μπερδεύονται (και δικαίως, διότι μοιάζουν όλα ασυνάρτητα! ;) ).

Σε κάθε περίπτωση, όταν ένωσα τα ποστς, φαντάστηκα ότι θα ακολουθήσει συζήτηση κι όχι ....μπέρδεμα!

Τέλος πάντων, πέρα από το να ποστάρουμε, πρέπει να παραθέτουμε και τα λόγια στα οποία απαντάμε, διότι όπως πολύ σωστά λέει ο Ελέφαντας, δεν είναι δυνατόν να πάμε 113 σελίδες πίσω και να το διαβάσουμε πάλι απ' την αρχή!

Πιστεύω ότι τώρα που δόθηκαν οι διευκρινίσεις, μπορούμε να συνεχίσουμε την κουβέντα μας.

Για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείς, είμαι /-μαστε στη διάθεσή σου - μη διστάσεις να ρωτήσεις! ;)
 
Frieda, αφου λες οτι δεν ηταν τρολλαρισμα, τοτε σου ζητω συγγνωμη.

Ολα αυτα θα ειχαν αποφευχθει, αν διαβαζες αυτα που εγραφες. Τοτε θα καταλαβαινες αμεσως οτι δεν εβγαζαν νοημα.

Επισης θα ειχαν αποφευχθει, αν οπως εγραψα και πιο πανω, διαβαζες τις διευκρινισεις που σου ζητουσα και μου τις εδινες.
 
Frieda είπε:
Η Χριστίνα Αποστόλου είναι η πεθερά του Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Η Αλιμπέρτη είναι 50άρα. Δεν μπορεί μόνο εμείς να μεγαλώνουμε...

Ο δεύτερος ηθοποιός είναι ο Γιάννης Κοντούλης.

Είχε παντρευτεί και τον ετεροθαλή αδελφό του Ανδρέα Παπανδρέου, Γιώργο Παπανδρέου, παιδί της Κυβέλης και του τρίτου της συζύγου Γεωργίου Παπανδρέου, του γέρου της Δημοκρατίας.

Η Γιάνκα Αβαγιανού παίζει τώρα στη διαφήμιση του Παπαγάλος Λουμίδη που φτιάχνει με τα χεράκια της καφέ στον επιστήμονα γιο της.

Η 'Εφη Οικονόμου έχει παντρευτεί τον πρώην σύζυγο της Γιώτας Σοιμίρη, Χάρη Παναγιώτου και έχει αποσυρθεί από τα καλλιτεχνικά. Επίσης η κόρη της Γιώτας Σοιμίρη, η οποία έχει ξαναπαντρευτεί, είχε παντρευτεί τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ...ο οποίος έχει καιρό να εμφανισθεί.

Η Ελένη Μαυρομάτη εμφανίστηκε στο Χάι Ροκ (προβάλλεται τώρα σε επανάληψη) στο ρόλο της παιδιάτρου.

Και πέρσι την παντρεύτηκε στα Τρίκαλα.
Frieda επειδη ετσι οπως τα γραφεις δεν τα καταλαβαινω μπορεις να τα ξαναγραψεις αυτα που εγραψες για την Γιωτα Σοιμοιρη και τον Αλμπερτο Εσκεναζυ?Επισης γραφεις στο τελος οτι παντρευτηκε στα Τρικαλα.Ποιος παντρευτηκε? σε ποιον αναφερεσαι ακριβως?
 
Παιδιά δώστε της λίγο χρόνο και θα προσαρμοστεί η κοπέλα! :)
 
Skotadi είπε:
Ο Αθηνόδωρος Προύσαλης άφησε σήμερα στις 5 το απόγευμα, την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 86 ετών. Ο ηθοποιός, σύμφωνα με τις πληροφρίες του TLIFE, νοσηλευόταν τον τελευταίο μήνα με σοβαράρα προβλήματα υγείας. Νοσηλευόταν στο ιατρικό Ψυχικού όπου και απεβίωσε στις 05/06/2012

Σκοτεινέ μου φίλε ο Προύσαλης πέθανε τον Ιούνιο του 2012. Αν δεις το άρθρο που μας παραθέτεις έχει ημερομηνία 5/6/2012
 
Μια και έκανα ένα καθάρισμα των τελευταίων ποστ (από εξηγήσεις και συγγνώμες) να υπενθυμίσω οτι υπάρχει και το "κουμπάκι" της αναφοράς μηνύματος (καημό το χω ρε παιδιά να σας δω να το πατάτε!!!)

Έτσι αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις, οι εντάσεις και οι εκνευρισμοί χωρίς λόγο.

Frieda αν θυμάσαι σε ποια ποστ απαντούν τα δικά σου πες μου τα να τα προσθέσω για να βγαίνει νόημα.
 
Kambia είπε:
Μια και έκανα ένα καθάρισμα των τελευταίων ποστ (από εξηγήσεις και συγγνώμες) να υπενθυμίσω οτι υπάρχει και το "κουμπάκι" της αναφοράς μηνύματος (καημό το χω ρε παιδιά να σας δω να το πατάτε!!!)
Αυτο το κουμπακι το εχω χρησιμοποιησει αρκετες φορες, αλλα μονο την πρωτη φορα ειδα φως.

Απο τοτε, ο,τι εχω να πω το λεω μεσα στο φορουμ.
 
Όποτε γίνεται αναφορά ΒΒ να είσαι σίγουρη οτι το κοιτάμε. Αν κάτι χρίζει επέμβασης το κάνουμε. Εν ανάγκη υπάρχουν και τα πμ προς τους διαχειριστές.

Ευχαριστώ.
 
Εχθες το βραδυ προτου γραψω ο,τι εγραψα μεσα στο φορουμ, εστειλα πρωτα πμ σε διαχειριστη, αλλα ακομα περιμενω απαντηση.
 
Μια προώθηση σε όλους τους υπεύθυνους είναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει, η δυνατότητα εξάλλου υπάρχει αυτή στα πμ. Ανθρώπινο είναι ο ένας διαχειριστής που έλαβε το πμ να μην μπόρεσε να μπει και να επέμβει για διαφορους λόγους.

Τα off topic θα διαγραφούν. Οτιδήποτε άλλο παρακαλώ με πμ
 
Ενταξει. Σου εστειλα πμ.
 
Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω για την παλιά ηθοποιό Βούλα Χαριλάου.Είχα διαβάσει παλιότερα ότι δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.Ισχύει τελικά κάτι τέτοιο?
 
ALFIE είπε:
Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω για την παλιά ηθοποιό Βούλα Χαριλάου.Είχα διαβάσει παλιότερα ότι δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.Ισχύει τελικά κάτι τέτοιο?
Η πληροφορια αυτη συνεχιζει να ειναι ανεπιβεβαιωτη.
 
Πίσω
Μπλουζα