Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

Ε, ποτέ. Δεν παίζεται ο κος Βουτσάς!! :brick:
 
Σήμερα το απόγευμα εθεάθη ο ηθοποιός Γιάννης Σμυρναίος στον σταθμό του ηλεκτρικού στην Ομόνοια. Αν και εμφανώς γερασμένος, δεν έχει αλλάξει καθόλου.

610E1055-72CD-4263-9FB5-1290B6FC8D58.jpg
 
Καλησπέρα. Μήπως έχει κάποιος πληροφορίες για την Λένια Πολυκράτη; Είναι η Ρόζα από την "Γλυκιά Συμμορία" (1983) του Νίκου Νικολαίδη.
 
Είδα την Βανέσσα Τζελβε πριν μερικές μέρες σε ένα τηλεμάρκετινγκ σε κάποιο κανάλι και παραμένει κουκλαρα.
 
johndiam είπε:
Δεν γνωρίζω αν στο περιθώριο της συνέντευξης η κυρία Νέλλη Παππά είπε ακριβώς την συγκεκριμένη κουβέντα στη δημοσιογράφο.

Ωστόσο, στο κείμενο της συνέντευξης (ευτυχώς) δεν υπάρχει τέτοια δήλωση.

Είναι σαν να έχει παραφράσει κάποιος (όχι απαραίτητα η δημοσιογράφος) μερικά από όσα λέει η ηθοποιός, με σκοπό να εξασφαλίσει έναν πιο "πικάντικο" τίτλο.

Είναι κρίμα να έχει επιλεγεί ο συγκεκριμένος τίτλος, ειδικά από τη στιγμή που όσα αναφέρει η κυρία Παππά στη συζήτησή της με τη δημοσιογράφο είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα.

retron είπε:
Μήπως έχει κάποιος πληροφορίες για την Λένια Πολυκράτη; Είναι η Ρόζα από την "Γλυκιά Συμμορία" (1983) του Νίκου Νικολαίδη.
Γνωρίζω μόνο ότι μετά τη Γλυκιά Συμμορία συμμετείχε (όπως και ο Άλκης Παναγιωτίδης) στο δίσκο Zorba the Freak του Παύλου Σιδηρόπουλου και των Απροσάρμοστων.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχω ξεκινήσει συνεργασία με το koukidaki.blogspot.gr, όπου αναρτώ μονογραφίες ηθοποιών αγαπημένων. Ξεχάστηκα και δε σας ενημέρωσα νωρίτερα. Εδώ τα πρώτα άρθρα, θα σας ενημερώνω άμεσα για κάθε νέα ανάρτηση:

Ελένη Ζαφειρίου: http://koukidaki.blogspot.gr/2016/03/eleni-zafiriou.html

Ελένη Χαλκούση: http://koukidaki.blogspot.gr/2016/03/eleni-halkousi.html

Κούλα Αγαγιώτου: http://koukidaki.blogspot.gr/2016/02/koula-anagiotou.html

Βούλα Ζουμπουλάκη: http://koukidaki.blogspot.gr/2016/02/voula-zouboulaki.html

Τζόλυ Γαρμπή: http://koukidaki.blogspot.gr/2016/01/tzoli-ioulia-garmpi.html
 
Πίσω
Μπλουζα