Ευκαλιστω πολυ παππου Γιαννη... :baby2:PAPPOYS είπε:Σταύρο μου να μην τα λέμε συνέχεια μεταξύ μας...
ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΕΡΑΑΑΑΑΑ, ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!![]()
![]()
Να εισαι καλα φιλε μου!atanasio είπε:Πολλές ευχές και από μένα! Να τα ρετροχιλιάσεις!!!
Η φτωχεια θελει καλοπεραση Βιβη μου!bambinella 100 είπε:Σε ευχαριστουμε πολυ για την παρεα, αλλα κυριως για το τραπεζωμα! Τι πανδαισια γευσεων ηταν αυτη!Ακομα δεν εχω καταφερει να χωνεψω ολα αυτα τα πλουσια εδεσματα και δεν ξερω τι ακριβως εφταιξε περισσοτερο....Λες να ηταν ολη η δεξια σειρα με τις ασπρουλες που τις εφαγα μονη μου; Τις τουρτες λεω.
Αλλα κι εσυ βρε παιδι μου, μας κακομαθαινεις σε τετοιες δυσκολες εποχες που ζουμε....
Απο εδω και στο εξης, δε θα συμβιβαζομαι με τιποτα λιγοτερο απο οποιον εχει επετειο στο φορουμ.
Να εισαι καλα, και του χρονου να μας διπλοκερασεις!![]()
Να εισαι καλα Γιαννη!giannislarisa είπε:το γεύμα είναι μια προσφορά της Προβολή συνημμένου 63758γιατί βλέπω όλοι είστε στη δίαιτα.χαχαχαχα...Σταυρή να τα χιλιάσης και να μας προσφέρεις πάντα όμορφες ιστορίες και ωραία σετάκια.
Σε ευχαριστω πολυ Δημητρη μου! :thanx2:Uskoke είπε:Πολλές ευχές και από μένα Σταύρο! Τι πανδαισία γεύσεων είναι αυτή! (鮨ーστα γιαπωνέζικα-το αριστερό stroke είναι το ψάρι) αν και δεν έχω φάει ποτέ σούσι!
Σε ευχαριστω Χριστινα μου! :flower:BETTY BOOP είπε:Και από μένα πολλές ευχές για ακόμα περισσότερα μηνύματα στο αγαπημένο μας forum! Tελικά το retromaniax είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία!
giannislarisa είπε:Σταύρο μου τα σετάκια ειναι περίπου 2500!!!
Σε ευχαριστω πολυ Ευη μου! :flower:krios είπε:Σταυράκη είσαι από τα λίγα μέλη που είναι τόσο μα τόσο αγαπητά σε όλους! :flower: Να είσαι καλά και πάντα εδώ!