Ένα ακόμα τεύχος

Περιμένουμε.....με αγωνία!!!!!!!!!
 
Τελειο ευχαριστουμε!
 
Ελα και δεν το'χα το συγκεκριμενο.

Μπραβο πολλα μπραβο. :cool:
 
AA+ έξοχος! Να είσαι καλά φίλε! Πες μου κάτι. Τα super Pixel ήταν πολύ χοντρά λόγω των πολλών σελίδων τους. Πως στο καλό τα κατάφερες και έβγαλες τόσο καλά σκαναρίσματα χωρίς να είναι στραβές οι σελίδες; Εδω και στα απλά Pixel είναι πολύ δύσκολο να σκαναριστούν ευθεία.
 
Νομίζω πως αυτό το τεύχος είναι το καλύτερο που βγήκε ποτέ..Όλα τα αστέρια μαζί!!Μπράβο ΑΑ+
 
telonio είπε:
AA+ έξοχος! Να είσαι καλά φίλε! Πες μου κάτι. Τα super Pixel ήταν πολύ χοντρά λόγω των πολλών σελίδων τους. Πως στο καλό τα κατάφερες και έβγαλες τόσο καλά σκαναρίσματα χωρίς να είναι στραβές οι σελίδες; Εδω και στα απλά Pixel είναι πολύ δύσκολο να σκαναριστούν ευθεία.
O AA+ (όπως ανέφερε σε προηγούμενο post), έκανε την ύστατη θυσία !!

Εκανε "φύλλο και φτερό" τα Pixel ώστε να μείνουν αθάνατα στην αιωνιότητα, μέσα απο το project μας !! (εννοείται φυσικά ότι τα έχει διπλά !! ...είπαμε: "Μακάριοι οι έχοντες διπλά Pixel..." :D ).

AA+, για άλλη μία φορά, σε υπερ-ευχαριστούμε !! Εχεις σίγουρα δώσει το στίγμα σου με την πολύ καλή δουλειά σου !!
 
Μαντεψτε !!! ΕΙΜΑΙ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΦΑΓΑΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ !!!! Θα τα πουμε αυριο.......δυστυχως το ανεβασμα για αυριο μαλλον δεν θα γινει γιατι αν φτασω Πειραια μεσημερι θα πρεπει να ξαναφυγω στις τρεις και δεν θα παω απο σπιτι. Καταραμενα βαπορια μου φαγατε τα νιατα...

Δυστυχως δουλευω στη γραμμη και μονο τα πρωινα που πιανουμε Πειραια μπορω να παω σπιτι. Συγγνωμη για την παραταση αγωνιας, υποσχομαι δημοσια και με ορκο να επανορθωσω δεοντως.
 
αμ εγω τι κανω;;; τελειος!!!!
 
Ιάκωβε, σε ευχαριστούμε για το φοβερό υλικό που έχεις προσφέρει και για την επιμονή σου στην ολοκλήρωση του project, αλλά δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι.

Μόλις καταφέρεις να ξεμπλέξεις, μπορείς να συνεχίσεις απροβλημάτιστα το έργο σου !! :)

Οσο για την αναμονή μέχρι να ολοκληρωθεί το τεύχος με την 1200, μην ανησυχείς, όλο και κάποιο παιχνιδάκι θα φορτώσουμε στον emulator για να πάρουμε την δόση μας εν τω μεταξύ !! :D
 
Μια και δεν προλαβα να γραψω σχολια για το 1986 ας τα κανω τώρα. Πριν απο αυτα ομως να πω οτι ο billy σωστα απαντησε στις απορειες σας. Τα super pixel τα "ειχα" (μια και γιναν φιλο φτερο) διπλα. Επισης να επισημανουμε οτι ηταν οντως τα χοντρα με ψαροκολα και οχι συνδετηρα. Αρα η λυση ηταν μονοδρομος για την καλυτερη ποιοτητα. Ισως με λιγο ατλακολ φτιαχτουν αλλα ποτε δεν θα ειναι οπως ηταν στην αρχη.

Το αστειο ειναι οτι στο δευτερο τευχος του 1988 μου ελειπε μια σελιδα που την ..... εκοψα απο το αλλο τευχος ... Τι να κανουμε μια μικρη θυσια ηταν κι αυτη.

SUPER PIXEL 1986

Ανάλυση: 100 dpi

Συμπίεση: 15%

Αριθμός σελίδων:172

στα ιδια λοιπον στανταρ με το 1988 σκαναριστικε και το '86. Το τευχος αυτο μαλλον ειναι απο τα καλυτερα μια και εχει μαζεμενα reviews μηχανηματων που ολοι αγαπησαμε, ειχαμε, πουλησαμε, πετάξαμε, ξανα-αγορασαμε και τελικα θαυμαζουμε ακομα και σημερα. Αναφορικα για οσους ακομα δεν το κατεβασαν (αρα μπενουν μονο μια φορα την ημερα στο φορουμ) εχουμε απο Amstrad 464,664,6128, spectrum plus, plus 2, commodore 64,128,128 D, AMIGA, ATARI 520st,1040stf μεχρι και MSX2.

Με λίγα λόγια οτι συζητουμε και εμεις εδω!

Αλλη μια Ελληνικη εταιρια με greeksoftware, η "PLAYERS"... πραγματα που ποτε δεν προσεχα μικρος.Η σελιδα 36 κρυβει ωραιο αβαταρ για τον billy ! Στην τελευταια σελιδα του εχει εναν ενδιαφερον πινακα τιμων ετσι για να θυμηθουμε ποσα ειχαμε σκασει τοτε...

Κλείνοντας το ποστ, να ευχαριστησω και παλι για τα καλα σας λογια και ευχαριστω και για τις ευχες σας για την ονομαστικη εορτη μου σ'αυτο το thread και στο αντιστοιχο ευχοθρεντ !

Καλη σας αναγνωση...

υ.γ. Χρονια πολλα και στα παιδια που γιορταζαν αυτες τις μερες!
 
Ειμαστε ακομα Σουδα. Τα Χανια ειναι ωραια οταν ειναι για λιγο. Τελος παντων, απ'οτι φαινεται αυριο πρωι θα την παλαιψουμε να ειμαστε Πειραια. Καλημερα σε ολους
 
Κουραγια Ιακωβε γιατι απο οτι ακουω θα εχει μποφωρια
 
Περνα και απο τα Ζωνιανα μια βολτα. :D

Τι κοινό έχουν τα Ζωνιανά με την εκκλησία;

Και στα δύο όταν μπαίνεις κάνεις το Σταυρό σου...

Πως λέγετε το γήπεδο των Ζωνιανων ?

ΣΕΦ:Στάδιο Ειρήνης και Φυτείας.
 
Αστε τα και αποψε εχω δουλεια. Κατα τις δεκα θα σπασει ο καιρος και ΙΣΩΣ προλαβουμε να φυγουμε. Παντως εγω με μαυροπουκαμισαδες δεν εχω παρτιδες... ειδικα τωρα που δεν μιλιουνται!

Παιδια χρειαζομαι ιδεες. Σκαναρω ως τωρα με το προγραμμα που δινει η ιδια η Xerox για το σκανερ μου και χρειαζομαι σχεδον διπλασιο χρονο απο το σκαναρισμα για να μετατρεψω τις εικονες σε jpg.Ξερει κανεις τροπο να σκαναρω με καποιο προγραμμα που να μετατρεπει αυτοματα σε jpg και να επιτρεπει και επεξεργασια της εικονας (no photoshop please...κατι απλουστερο):biglaugh:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
AA+ είπε:
(...)

Αλλη μια Ελληνικη εταιρια με greeksoftware, η "PLAYERS"... πραγματα που ποτε δεν προσεχα μικρος.Η σελιδα 36 κρυβει ωραιο αβαταρ για τον billy ! Στην τελευταια σελιδα του εχει εναν ενδιαφερον πινακα τιμων ετσι για να θυμηθουμε ποσα ειχαμε σκασει τοτε...
Μουαχαχα !! :D

...o θειούλης είναι super-ρετρο, και παραδόξως πάντα "επίκαιρος" !! (σαν avatar !! ;) ). Η εικόνα απο το τεύχος 22 - νομίζω. (γεράσαμε!).

Οσο για την γνωστή μας Greek Software είναι μεν ελληνική, αλλά όχι και η Players !! (απλά, η Greek Software ανέλαβε την εισαγωγή τίτλων της Players).

Θα συγκρατηθώ, και θα αφήσω κάποια σχόλια και αναμνήσεις για όταν ανέβει το τεύχος στην επίσημη ενότητα !! :D
 
Μια και δεν θα προλαβω να τελειωσω σημερα το σκαναρισμα σας δελεαζω με μια ιδεα τι σας περιμενει συντομα. Συγγνωμη κα παλι για την καθυστερηση!!!
cover95rq7.th.jpg'%20alt='cover95rq7.th.jpg'
 
Θα βάλει φωτιά στο GRM αυτό το τεύχος.

A1200 RULEZ!!!
 
οχι απλά φωτιά δεν θα μείνει τίποτα. ανυπομονούμε!!!!!!!
 
Πίσω
Μπλουζα