Ένα ακόμα τεύχος

Θα λιποθυμήσω:eek: !!!!!!!!!!!

Omenforever βλεπω εβαλες μπρος για τα καλα Pixel 132!!!!!

Εισαι κορυφη!!

ΥΓ Στειλε στον ΑΕΟΝ τα link αν δεν το ξερεις για να τα ανεβασει!!!

Και παλι Μπραβο!! :D
 
Ετοιμο και το νέο τεύχος, το οποίο όσοι βιάζονται μπορούν να το βρούν εδώ.

Σόρρυ για την αφίσσα, το ξέρω ότι δεν είναι τέλεια "συρραμένη", αλλά κάτι τέτοιο το επιχειρώ πρώτη φορά.

Το μέγεθος του zip είναι αυξημένο, αλλά αυτό είναι το αντίτιμο για τις μεγαλύτερες σελίδες με τα listings !!

Οσο για το king size εξώφυλλο, όσοι το θέλουν, είναι εδώ.

...Αeon, η μπάλλα σε σένα... ;)
 
Kαι με την επιστροφή στα θρανία, ο πιο καλός ο μαθητής είναι ο Billy μιας και είναι ο πρώτος που παραδίδει την εργασία του. ;)

Ελπίζω, τώρα που έγινε η αρχή να επιστρέψουμε όλοι ( :D ) στους γνώριμους ρυθμούς...

btw σε αυτό το τεύχος γίνεται αναφορά στο αγαπημένο μου StarTrek.
 
Μπράβο βρε billy...να εγκαινιάσουμε δυναμικά και την νέα σεζόν! Θυμάμαι το Star Trek του άκρως πορωτικού Special Review με είχε κάνει να λιγουρεύομαι επικίνδυνα τον ST εκείνη την εποχή. Τελικά το βρήκα και το τελείωσα στο Steem έπειτα από 20 σχεδόν χρόνια!





*ΑΕΟΝ πιάνει πάσα την μπάλα και ξεκινά τα ανεβοκατεβάσματα!


 


(εμπρός καλή μου 4άρα!)


 
Μπραβο billy.....Μας ανοιξες την ορεξη παλι!!!!!
 
...ορίστε και το τεύχος 38. :)

Oσοι χρειάζονται "jumbo" εξώφυλλο, ιδού.

Τώρα που παρέδωσα και την δεύτερη εργασία της νέας (σχολικής !!) χρονιάς, ελπίζω ο καθηγητής (ambu, εσύ είσαι αυτός ;) ) να μου βάλει καλό βαθμό... (KAI torrentoκυνηγός, ΚΑΙ καθηγητής. Πολυτάλαντος άνθρωπος και πολυδιάστατος χαρακτήρας). :D
 
geia sou re Billy me ta wraia sou
 
billy u rule!

Το τεύχος με το special review του ΤAI-PAN!! (ναι, το έχω τελειώσει!) Aυτά είναι..χρόνια και ζαμάνια έχω να το δώ (βρίσκεται στην παλιά κούτα που δεν έχω ανασύρει ακόμα). Βουρ στο ψητό!
 
...λοιπόν, επειδή τον τελευταίο καιρό άρχισαν να ακούγονται κάτι μαστίγια να χτυπάνε το έδαφος, για να αποφύγω τα χειρότερα αποφάσισα να πάρω λίγο τα πόδια μου, και να ολοκληρώσω επιτέλους το τεύχος 45. :D

Oι αδιόρθωτοι φετιχιστές των εξώφυλλων, μπορούν να το βρούν σε μεγαλύτερο μέγεθος, εδώ.

...και για τους "κολλημένους" προγραμματιστές, όπως στα τελευταία τεύχη, έτσι και τώρα, ορισμένες σελίδες με listings έχουν ελαφρώς μεγαλύτερο μέγεθος για λιγότερο κουραστική πληκτρολόγηση. Με τις υγείες σας !!
 
Το κατέβασα!! Έλα στον παππού. .γιαμ γιαμ!!:bigmouth:

Μπράβο billy … :thumbup: Ναι ναι ξέρω η σειρά μου είναι τώρα!!:biglaugh:
 
Mπράβο billy! Mετά από μια κουραστική μέρα, το 45 είναι ότι πρέπει για παρηγοριά.

Θα το ανεβάσω άμεσα!
 
Kύριοι, μήπως έχουμε παραχαλαρώσει τώρα τελευταία σε σχέση με το scanning; Λέω, μήπως;!
 
Έχεις δίκιο Aeon, αυτό σκεφτόμουν και εγώ το τελευταίο διάστημα...

Χθές αγόρασα scaner το CanoScan 8400F και είμαι διατεθειμένος να συνεισφέρω.

Το μόνο κακό είναι ότι μένω εκτός Αθήνας και θα είναι λίγο δύσκολο να παραλάβω περιοδικό προς scanning...

Any solutions?...
 
...sorry Αeon, αλλά τους τελευταίους δύο μήνες περνάω τα πάνδεινα λόγω δουλειάς. Ελπίζω απο τον καινούριο χρόνο να φτάξουν λίγο τα πράγματα και να ξαναβρώ τους ρυθμούς μου.
 
Aarbron: Έχεις καταρχάς αυτήν την στιγμή στην κατοχή σου τεύχη που να μην έχουν σκαναριστεί εδώ;
 
Απλά η σκέψη μου ήταν να εκφορτίσουμε κάπως όσους έχουν τέυχη για σκανάρισμα, μπορεί μεν να έχουν τα τεύχοι αλλά δεν έχουν τον χρόνο με τις δουλειές και τις διάφορες υποχρεώσεις τους.

Εγώ αυτήν την στιγμή έχω τον χρόνο και θα ήταν χαρά μου να συνεισφέρω στο site και σε όσουν περιμένουν με αγωνία το επόμενο σκαναρισμένο περιοδικό...

Το scaning project έχει βαλτώσει εδώ και αρκετό καιρό...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αφενώς, δεν μπορεί δύο - τρεις άνθρωποι να κάνουν όλη την δουλειά, αφετέρου, χώρια τις οικογενειακές υποχρεώσεις που μπορεί να έχουν, είναι και εργαζόμενοι άνθρωποι. Το σκανάρισμα γίνεται βεβαίως στον ελεύθερο χρόνο που διαθέτει ο καθένας, εάν για οποιονδήποτε λόγο τον στερείται, απλά δεν μπορεί να ανεβάσει νέα τεύχη. Όταν βρεθεί χρόνος θα γίνει και αυτό. Δεν χρειάζεται να τους κυνηγάτε - να είστε σίγουροι ότι το έχουν και αυτό στα υπόψη τους.
 
Παιδιά μη στεναχωριέστε...Τελειώνω το 26..Θα μου πείτε πως πέρασε καιρός,ναι πέρασε αλλά πιστέψτε με μέχρι τώρα τα απογεύματα έκανα πάντα και κάτι.. Σύντομα θα πάρουν οι μηχανές μπρος. Όμως συμφωνώ με τα λεγόμενα του ambu_dare πως δεν είναι σωστό να έχουν τεύχη 10 π.χ μέλη και να σκανάρουν οι δυο τρεις...ΑΕΟΝ εσύ το ξεκαθάρισες από την αρχή ότι δεν έχεις χρόνο.. Οκ Θα μπορούσες όμως να σκανάρεις κάθε μέρα από 5 σελίδες, πόσο χρόνο θέλει? 5 λεπτά άντε 10....Είναι πολλά? Έτσι μια φορά το μήνα θα ανέβαζες 1 τεύχος...ΑΑ+ Έχεις όλα τα τελευταία τεύχη άρχισε αν μπορείς από το τέλος και τεύχη που δεν έχουμε εμείς. Αν κατάλαβες είσαι ο μοναδικός κρίκος μαζί με τον ΑΕΟΝ που τα έχει…1 τον μήνα μπορείτε? Είναι τόσο δύσκολο? stee,telamonas που είστε?δεν νομίζω να με παρεξηγήσετε…Δίνω τα συγχαρητήρια μου στον ampu_dare που όχι μόνο μας έδωσε τεύχη 1,2,4,5(Ευχαριστούμε Maddog)Αλλά τα έκανε σε χρόνο 0..Αυτός δεν έχει υποχρεώσεις? δεν έχει παιδιά? Μπράβο στον billy που ίδη έχει ανεβάσει ένα κάρο τεύχη αλλά και στον omenforever Που κάποια στιγμή έμεινε μόνος του και μας χάρισε εκτός από τα Pixel τα User!!!!!!. .Δείτε τους προς παράδειγμα!Γιαυτό ας πλακωθούμε όσοι από εμάς έχουν τεύχη και ας αρχίσουν το σκανάρισμα με 1 τεύχος τουλάχιστον κάθε δυο μήνες !!!!!!!!!!!!!Είναι τόσο δύσκολο?????????? Επίσης βλέπω πως κάποιοι έχουν σκάνερ και θέλουν να συνεισφέρουν στο project αλλά δεν έχουν τεύχη…Μπορείτε να δώσετε λοιπόν σε κάποια μέλη έμπιστα να σκανάρουν και αυτοί!!Aς αφήσουμε λοιπόν τα παράπονα για το αν είναι αργό το scaning project και ας πιάσουμε δουλειά !!!
 
Πίσω
Μπλουζα