Ένα ακόμα τεύχος

ΚαραΛΟΛ! :D
 
Τι εγινε ? ο akmakas μαθαινει Basic ? :D
 
οχι τον έβαλε τιμωρία ο τελονιο lol
 
10 print"Lol"

20 goto 10

run

Lol

Lol

Lol

Lol

Lol

Lol

Lol

Lol

:D
 
Μας έκανες μάγκες τελονιε...Προσκυνάω!!!
 
Δεν χρειάζεται να προσκυνάει κανείς. Δεν σκάβω κιόλλα ρε παιδιά. Η προσπάθειά μου είναι εκείνο το μικρό λιθαράκι που είχα πει οτι θα δώσω και εγώ στο project που αρχίσατε. Άντε να ολοκληρωθούν τα σκαναρισμένα Pixels! :)
 
Πήρα το controler του σκάνερ μου...Θα το βάλω επάνω να δω αν θα δουλέψει....αν όχι θα πάω για αγορά ενός καινούριου......
 
Α και για να μην ξεχνιόμαστε. Ακολουθεί αμέσως το σκανάρισμα του τεύχους 103 Οκτώβριος 1993. Άκρως ενδιαφέρον τεύχος με την παρουσίαση του θρυλικού NEO GEO και την ολοκληρωμένη λύση του φοβερού Waxworks.

2000357325209681367_rs.jpg


Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο τεύχος έχω την σελίδα 25-26 μισοσκισμένη αφού έχει την διαφήμιση του NEO GEO και την είχα κόψει τότε για να δει την διεύθυνση ο πατέρας μου, για να μου αγοράσει το Super NES απο τον Ανερούση στο Αιγάλεω! Φυσικά ο αγαπητός φίλος ΑΑ+ για μία ακόμη φορά βοήθησε σκανάρωντας και στέλνοντάς μου την συγκεκριμένη σελίδα. ΑΑ+ χίλια ευχαριστώ! :thumbup:
 
λαός ενωμένος ποτέ νικημένος ....
 
Δυστυχώς τίποτα ακόμα..ένας τελευταίος έλεγχος στον μετασχηματιστή της λάμπας έμεινε..Βλέπουμε!

Μπράβο τελονιε περιμένουμε νεότερα!
 
Ελα akmaka , εδω παιζεται γερη παρτιδα !! σε περιμενουμε :thumbup:
 
...telonio φίλε μου, έχεις ξεφύγει πλέον απο το "λιθαράκι" και έχεις περάσει στην "κοτρώνα" !! (...για να μην πω "θεμέλιος λίθος"... ;) ).
 
Βεβαίως!!! Billy έχεις πολύ δουλεια όταν αναρτηθούν τα τεύχη..Θέλουμε reviews!!!!!!!!!!!!
 
...αν και με δυσκολία παλεύεται η αποχαύνωση λόγω της καλοκαιρινής ζέστης (που εδώ που τα λέμε δεν έχει "σφίξει" ακόμα...), παρ' όλα αυτά, κουτσά-στραβά, μας προέκυψε ένα ακόμα τεύχος. Ορμάτε.
 
Πίσω
Μπλουζα