Έγραψα ένα video με το ninja cinema και στη συνέχεια το τράβηξα με το κινητό (ελπίζω να μην το δουν άλλοι) με δικό μου gameplay από την αρχή του 11ου κεφαλαίου μέχρι το πρώτο save point.
Στο 1:31 εκτελώ το combo string που μου αρέσει περισσότερο Windmill Slash (Forward + X) -> Izuna Drop (X, Y, X, X, X, Y....το πρωτο Χ έγινε Forward + X, και το τελευταίο Y γίνεται Gleaming Blade ) -> Gleaming Blade (Circle - ημικυκλική κίνηση αριστερού analog stick + Hold Y) , άσχετα που αυτός ψόφησε νωρίτερα.
Για τις δικές μου ικανότητες και με τους IS (Incendiary Shuriken) ninjas στο mentor χαροπαλεύω μια και είμαι τρωτός μέχρι να προσγειωθώ, οπότε παίζω σχεδόν συνέχεια με drop και όχι με το παραπάνω combo.
Στον πανικό μου και με τους λυσσασμένους, εκτέλεσα μια φορά counter attacks στο 2:30 (αυτό πάντα το ξεχνάω), και μια φορά Guillotine Throw (A + X while jumping near enemy) στο 6:37.
Χρησιμοποιώ συχνά την αλλαγή κατεύθυνσης (δηλαδή πηδάω στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που κοιτάζει ο Ryu) πηδώντας με Wind Run (A + X) και Flying Swallow (Forward + Y while jumping forward). Δεν κάνω cancel με shuriken το Flying Swallow λόγω IS ninjas...πολύς ο χρόνος στον αέρα (στο 5:45 izuna drop και καρφωμένο IS στο πόδι).
Ninpo χρησιμοποιώ είτε για να μην πεθάνω, είτε για να κάνω cancel το/τα IS που είναι καρφωμένα στον Ryu.
Παίζω με την αρχική health bar και ninpo cells . Τα upgrades θα τα χρησιμοποιήσω στα 3 τελευταία bosses...αν (ξανα)φθάσω.
Ο controller του 360 είναι μακράν καλύτερος του xone γι' αυτό το παιχνίδι. Μου δίνει την αίσθηση ότι τα analog sticks έχουν μεγαλύτερη διαδρομή...για του PS3 ούτε λόγος, είναι σαν να ανακατεύεις φασολάδα.
(Στο NGΣ2 έχεις από την αρχή του παιχνιδιού izuna drop ενώ στο NG2 πρέπει το dragon sword να είναι lv2...τεράστια διαφορά)
Στο πρώτο save point έφθασα με την 21η προσπάθεια...αν προσέξετε, εγώ σώζω και είναι κάτι archers εκτός εικόνας πιο κάτω που ρίχνουν ακόμα...