Thank you!maxouli είπε:οκ, το βράδυ το διορθώνω
Τώρα να δεις τι "βάθος" απέκτησα εγώ, που έχασα αρκετά προγράμματα και χρήσιμες ρουτίνες που είχα φτιάξει, όταν μία δισκέτα καταστράφηκε.maxouli είπε:Με μια μικρή καθυστέρηση ανεβάζω τη σωστή έκδοση του διορθωμένου προγράμματος (v1.2).Σήμερα που το κοίταξα λίγο καλύτερα, διαπίστωσα οτι έχει τρομερό βάθος και θα μπορούσε να σταθεί ισάξια δίπλα στα εκπαιδευτικά προγράμματα που βγαίναν κατά καιρούς στον Amstrad και όχι μόνο.
τι μου θύμισες τώρα..Αυτό που κλαίω περισσότερο, είναι ένα πρόγραμμα σχετικό με τους λεξάριθμους (λεκτικούς και πυθμενικούς), που το ξαναφτιάχνω από την αρχή,
Εντυπωσιακό! Να υποθέσω πως είναι σε κώδικα μηχανής, ή κάποια άλλη γλώσσα (εκτός Basic)...fgbrain είπε:τι μου θύμισες τώρα..
Catloc's Numerology preview (in Greek)
http://geocities.com/chaoscpc/Grnumbrs.zip
πωπω τώρα το είδα αυτό...zoro είπε:Τώρα να δεις τι "βάθος" απέκτησα εγώ, που έχασα αρκετά προγράμματα και χρήσιμες ρουτίνες που είχα φτιάξει, όταν μία δισκέτα καταστράφηκε.
Είμαι "ταπί και καθόλου ψύχραιμος", αφού με κυνηγάνε από Τράπεζες μέχρι ΔΕΗ και ΟΤΕ!!!Plink είπε:πωπω τώρα το είδα αυτό...Βρε ζορρό...αμαρτία είναι να χάνεται έτσι ο κόπος σου...
μήπως πρέπει να κάνεις την καρδιά σου πέτρα και να καταφύγεις σε κάποια σύγχρονη λύση τύπου AM-Drive για αποθήκευση των αρχείων σου σε 3,5'' δισκέτες...ή σε κάποια λύση τύπου σκληρός (Symbiface δεν λέγεται?)
recry:
Επαναφέρω αυτό το θέμα μετά από 15 χρόνια σχεδόν. Να θυμίσω κατά πρώτον ότι ο φίλος zoro έφυγε από τροχαίο, λίγους μήνες μετά την σύνταξη των παραπάνω posts. Είχε έρθει σπίτι μου μερικές φορές, μου έφερνε τη δισκέτα του προγράμματος και των διορθώσεων, και εγώ το ανέβαζα στο φόρουμ. Βλέπω οτι τα συνημμένα αρχεία δεν υπάρχουν τώρα. Με αφορμή την προσπάθεια συγκέντρωσης ελληνικών προγραμμάτων για τον Amstrad, ήθελα να ρωτήσω αν μπορούν να ανακτηθούν, ή αν κάποιος που το κατέβασε τότε, το έχει ακόμα.
Κι εσύ ρε μούργο δεν κράτησες τίποτα;;;;Επαναφέρω αυτό το θέμα μετά από 15 χρόνια σχεδόν. Να θυμίσω κατά πρώτον ότι ο φίλος zoro έφυγε από τροχαίο, λίγους μήνες μετά την σύνταξη των παραπάνω posts. Είχε έρθει σπίτι μου μερικές φορές, μου έφερνε τη δισκέτα του προγράμματος και των διορθώσεων, και εγώ το ανέβαζα στο φόρουμ. Βλέπω οτι τα συνημμένα αρχεία δεν υπάρχουν τώρα. Με αφορμή την προσπάθεια συγκέντρωσης ελληνικών προγραμμάτων για τον Amstrad, ήθελα να ρωτήσω αν μπορούν να ανακτηθούν, ή αν κάποιος που το κατέβασε τότε, το έχει ακόμα.
Τώρα που το σκέφτομαι, μου έφερνε το πρόγραμμα σε δισκέτα 3’’ , το μετέφερα σε 3,5 με το amdrive και από εκεί σε pc. Λογικά σε κάποια από τις 3μισαρες θα υπάρχει. Θα το δω αύριο.